43

12

преди 10 години

Ако всички медии спрат въобще да коментират тези *** много скоро ще си идат, защото те това искат да се говори за тях. Не ги интересува какви загуби причиняват на Университета. Редно е прокуратурата да ги подгони и да плащат щетите.

42

Анонимен

преди 10 години

Паричките май пак са потекли?

41

il_cho

преди 10 години

Аз викам утре сутринта да се съберем, да влезем мирно с бухалки, чукове и други възпитателни средства и да изкараме мишките от сградата на университета. Мисля, че бяхме достатъчно толерантни! Наглостта им очевидно не познава граници! Шайка бездарни мързеливци си е въобразила, че може да вземе нещата в свои ръце... ха-ха-ха! Смешковци :)))!

40

. . .

преди 10 години

мммм да. . . нямахме лекции, всичко беше мега готино, и сега дойде време за сесия и айде отново за да видим този път ако не учим , какво ще стане. А не разбират , че много студенти ако се нулира годината няма да продължат да учат, защото до започване на следващата учебна такава, вече ще си имат работа и ще им се е отучило!

39

. . .

преди 10 години

Супер безсмислено, хората протестираха 1 година, биха ги, мръзнаха и нищо не се промени, но иначе от 10 човека зависи изпитната сесия на хиляди студенти.

38

не!

преди 10 години

тази новина е невярна - точно обратното е!

37

Марио Узунов

преди 10 години

И много хубаво, не ни трябват тези ***, които позволиха на медиите да ги кръстят "ранобудните студенти", и даваха интервюта до несвяст... Аре малко по-сериозно!

36

Анонимен

преди 10 години

Е,такива са ни студентите,защо се чудите?Имаше времена,когато за едно място,в който и да е ВУЗ се бориха по 5-6 и повече човека,а през миналата година СУ и почти всички останали"Университети",не можаха да си запълнат местата!

35

neni4a

преди 10 години

До студент Е пич,въри си научи урока бе мамин сладък.Не Галилей е бил изгорен на клада,а Ян Хус и Джордано Бруно. Божее,поне да беше проверил чичко Гугъл ,мой,а ти се о*ра. Аз не се смятам за много умен,затова писах в Гугъл и излязоха тия две имена. То даже не се иска много акъл,а да имаш няколко живи мозъчни клетки. Може да съм ***,ама не чак толкова

34

Язе

преди 10 години

До Заспал студентНищо, важното е да се продължи традицията, да се сравняват с велики хора.

33

Заспал студент

преди 10 години

До студентМладежо, изявлението Ви показва колко сме го закъсали. Галилео Галилей умира от естествена смърт в дълбока старост. Като гледам колко сте простички ума ми не побира какви са тези претенции.

32

Анонимен

преди 10 години

Трябва да бъдат изкарани незабавно и осъдени на 2 седмици обществено полезен труд. Само че, ректор Илчев едва ли ще позволи, защото е шушумига и страхлив пикльо!

31

Анонимен

преди 10 години

Трябва сега МВР да хване тия 10 души и да ги прибере в 2-3 патрулки!

30

???

преди 10 години

През 21-ви век на разни напушени пикльовци "Ранобудните студенти" ли им казват..........я къш бе смешници....... !

29

ognyanz

преди 10 години

До студент: Това, което отива към гибел е собственото ви образование. Ако доживеете до сто години (пожелавам ви го) може и да го разберете.

28

студент

преди 10 години

Преди стотици години Галилео Галилей е запален , защото е казал, че земята се върти. Сега всяко дете знае, че е така. Тези честни, искрени и наивни студенти казват, че това правителство на БСП-ДПС-Атака-ДС водят страната към гибел. Това е вярно, но повярвайте сега, а не след сто години.

27

ognyanz

преди 10 години

До 27: Това, да влезе полицията в университета, го чакат и бат' Бойко и Мигленка Кунева. И тъй като го чакат, няма да стане. Да се оправят. Полицията ще влезе само ако има оплакване от ректора, а той няма да подаде оплакване, защото си пази удобния стол и се прави на демократ първо качество. Затова няма да се оправят. Тези "нови ранобудни" да го обърнат университета на хотел и да дават стаи под наем, поне ще изкарат някий лев.

26

Анонимен

преди 10 години

Няма ли власт в тая държава? Какво още чак полицията и прокуратурата,че не е изхвърлила тези смръдлювци от сградата?Кой ще заплати разходите на тези студенти,които днес не успяха да се явят на изпит?Цацаров,Йовчев,спите ли,глухи ли сте.........Ба си скапаната държава!

25

Човек от народа

преди 10 години

Това не са "ранобудните студенти", това са други хора, пак от народа.

24

Анонимен

преди 10 години

СЕГАШНАТА ОКУПАЦИЯ Е НА МЛАДЕЖКОТО ГЕРБ !