99

Анонимен

преди 10 години

До АнонименЦиркаджия е Цветанов със слушалките докато подслушваше наред всички и всичко включително и вожда си Винету

98

Анонимен

преди 10 години

До Пустинка МиражоваТържествено посрещане ще има за идола ти Винету-мазната комунистическа крадлива мутра Бойко в централния софийски затвор! Мутрата забрави ли докъде докара хората?До самозапалване,глад,мизерия......пълен бай *** без образование морал-мафиот!Агент Буда ще види повече управление в шестък!

97

Анонимен

преди 10 години

Оставете на мира другаря Станишев, защото има много важна задача. Сега мисли върху декларация за Украйна от името на ПЕС в която трябва да напише че хем поддържа протестите т.е. самоопределението на Украйна, хем трябва да не накърни свещените интереси на Путин. Това е мисия невъзможна, но Станишев е стар и обигран циркаджия и все ще измисли някаква нелепица за декларацията.

96

Анонимен

преди 10 години

ЖАЛ МИ Е ЗА МОЯТА РОДИНА ,ЗАЩОТО ПАК ТУРЦИ И УКРАИНЕЦ НИ УПРАВЛЯВА.НАРОДЕ СЪБУДЕТЕ СЕ НЕКА БЪДЕМ ЧИСТ И ВЕЛИК НАРОД И ДА СМЕ ЕДНА ВЕЛИКА СТРАНА

95

Анонимен

преди 10 години

станишев е много добър политик . тои е на по високо европеиско ниво от жалкия боико.

94

Пустинка Миражова

преди 10 години

На тоя може да му се привижда и тържествено посрещане в родния му Херсон, ама надали. Украинците както са настръхнали, ще го изритат направо към господаря му ***.

93

Анонимен

преди 10 години

другарю Станишев хората не гласуваха за вас защото сте много добри и работни, хората ви знаят какво представлявате Хората просто искаха да сменят Бойко с някой ,и на вас ви се падна късмета

92

skunka

преди 10 години

Драги дами и господа, не се ли срамувате, че живеете повече (някои) от 20 - 30 години в тази държава и все още не сте осъзнали, че цветът на партията е без значение? БСП, ГЕРБ, ДПС, респективно Станишев, ББ, Ахмед Доган (Местан) са само пионки в ръцете на една малка група от хора, които независимо от цвета на управляващата партия, са винаги на влас и постигат каквото поискат?

91

Анонимен

преди 10 години

Абе Станишев, ти нямаш абсолютно никакъв авторитет в България, а Европа те направи шеф на ПЕС. Или европейските социалисти са по глупави от тебе или си им платил много тлъсти пачки от българския бюджет.

90

Анонимен

преди 10 години

Оставка искаха на Бойко мой човек! и се самозапалваха хората!Мутрата окраде 4 милярда,здравната каса,пенсионните фондове докара хората до гибел мизерия глад!Цялата шайка на Бойко комуниста -мутрата трябва да бъде разследвана от Цацаров.

89

Анонимен

преди 10 години

АБВ/ГЕРБ+ДПС/АТАКА/БСП -

88

студент

преди 10 години

Преди стотици години Галилео Галилей е запален , защото е казал, че земята се върти. Сега всяко дете знае, че е така. Тези честни, искрени и наивни студенти казват, че това правителство на БСП-ДПС-Атака-ДС водят страната към гибел. Това е вярно, но повярвайте сега, а не след сто години.

87

Balkansky

преди 10 години

Dokoga shte misli edno ,vizda drugo,govori treto tova nekadarno *** ,bez edin normalen drudov den prez zivota si.Dokoga shte pozvoliavame na specialisti po prazni prikazki da lazat i manipulirat celija neshtasten narod.Ne e normalno da se zloupotrebiava s viarata na horata,zashtoto bednija e kato udavnik i bolen.Viarva na vsichko.Vreme e da proglednem.Stiga lazi ot delitanti da se priemat za chista moneta.

86

Akud

преди 10 години

Станишев искат ти директно само. Оставка, естествено е да дрънкаш тези глипости. Българите не искат да ги уравляват не българи

85

Анонимен

преди 10 години

Исканията на студентите били нелепи (нехубави), но ако студентите искаха да се присъедини България към империята на Путин тогава исканията щяха да са лепи(хубави), това ли искаш да ни кажеш г-н руски агент.

84

Анонимен

преди 10 години

Станишев само едно нещо видя,че е лесно като си в парламента ,че има много пари който влезе в него че народа е търпелив и може да се скубе още 100г ТОЙ ПО -ДАЛЕКО ОТ НОСА СИ И ОТ ИНТЕРЕСИТЕ СИ НЕ ВИЖДА а в последно време Бойко му се привижда нон-стоп

83

vesko02

преди 10 години

До ВасилевАко заловиш терористична група,шефа и може ли да е невинен?

82

Анонимен

преди 10 години

Нито ще чета, нито ще разговарям с неграмотни.Как може да се пише "изрУУУУД"!!!!!Къде си учил, бе!!!???Простащина!

81

Анонимен

преди 10 години

Другарю Станишев, стига с празните приказки. Херсон и областта всеки момент ще падне в ръцете на протестиращите. Отивай да им спретнеш едни контрапротестчета като в България. Иначе съветската власт ще си замине един път за винаги от родния ти град Херсон. Пфу язък че платихме толкова много пари да те направим шеф на социалистическия интернационал.

80

Анонимен

преди 10 години

Изруд.