139

ЛЮБА

преди 10 години

До АнонименИВАН КОСТОВ ТРЯБВА ДА ИЗЧЕЗНЕ ОТ ПОЛИТИКАТА - ДОКАТО Е ВРЕМЕ - ТОВА КРАДЕЦ НА НАДЕЖДИТЕ НА БЪЛГАРИЯ - И РАЗРУШИТЕЛНА МАША В РЪЦЕТЕ НА СЕРГЕЕВЦИ

138

ЛЮБА

преди 10 години

До БГРУСИЯ СЕГА НЕ Е ТАЗИ РУСИЯ, КОЯТО НИ Е ОСВОБОЖДАВАЛА - СЕГА СА УПРАВЛЕНИЕ НА КОЛОНИЗАТОРИ - С ИМПЕРСКИ СЪВЕТСКИ АМБИЦИЙ - БЕЗ САМОЖЕРТВА ОТ ТЯХ - А С ПОСЕГАТЕЛСТВО НАД НАС. ПО ТЯХНО УКАЗАНИЕ НАШИТЕ СЕРГЕЕВЦИ СА ОТНЕСЛИ КОСТИТЕ НА ЛЕВСКИ И СА ОСКВЕРНИЛИ ОТНОВО ...НЕГОВАТА И НАШАТА ПАМЕТ. И КОГА ЩЕ ВИКНЕМ -КОЙ ОТ ТИЯ "БЪЛГАРИ" ОСКВЕРНИ И ПОТУРЧИ ОТНОВО КОСТИТЕ НА ДЯКОНА - ПРОКЛЕТ ДА Е - АИ САМО ТОВА - ДА Е .................... ?!

137

Люба

преди 10 години

До АнонименНЯМА ПО-ГОЛЯМА ' ОКУПАЦИЯ НА ЗНАНИЕТО ' ОТ ФАНАТИЧНОТО "СОЦИАЛИСТИЧЕСКО МИСЛЕНЕ" ! И ТИЯ ЗНАЯТ - КАКВО ИСКАТ СТУДЕНТИТЕ - ЗАЩО НЕ ИМ ГО ... ДАДАТ - И ЗАЩО ДО СЕГА . СА СЕ ПОЧЕСВАЛИ КЪДЕТО НЕ ГИ СЪРБИ .....? !!!! ЛЪЖЛИВИ ЕЗИЦИ - БЕЗСРАМНИ ЕЗИЦИ!

136

ognyanz

преди 10 години

До БГ: Национализмът е последното убежище на слабите политици. Левски ни е завещал идеала за чиста и свята република, в която всички ще живеят свободно. Само плиткоумници и хора със съмнителни политически подбуди могат да използват противопоставянето на етническа основа за политическа пропаганда.

135

Анонимен

преди 10 години

До БГЯ си спомни, продължение на гърба на юг, например кой продаде Лукойл на руснаците, БГА Балкан на Гад Зееви и тъй нататък? Не беше ли Иван Костов? Или считаш всички за късопаметни като себе си?Или по-важно е да се плюе и плюе!

134

kremenaabv

преди 10 години

сегашната окупация е организирана от провокатори изпратени от БСП в,съгласувано с охранителната фирма на су,която е на хора на бсп

133

kremenaabv

преди 10 години

сегашната окупация е организирана от провокатори изпратени от БСП в,съгласувано с охранителната фирма на су,която е на хора на бсп

132

ognyanz

преди 10 години

Има и по-важни неща от това да броим кой колко председатели на комисии има. Трябва да се отлепим от дъното, вече има индикации за ръст на икономиката, от това ще спечелят всички.

131

ivo

преди 10 години

ZASHTO NIKOI ZHURNALIST NE PITA SASELA KAKVO STANA S 250000 RABOTNI MESTA KOITO OBESHTA????

130

ognyan

преди 10 години

До БГ: Това с преяждането им и с постоянните отстъпки на Станишев е доста пресилено. ДПС имат 8 от общо 28 областни управители и един Хасан Адемов като министър. Но да се повтаря тази теза му върши добра работа на Бойко Борисов, защото действа на първосигналните реакции на електората му.

129

ognyanz

преди 10 години

Участието на ДПС в правителството не може да е проблем, защото българските граждани с турско самосъзнание също имат право на политическо представителство, включително и да са във властта. Те можеше и да не са там, ако имаше възможност за някаква коалиция между БСП и ГЕРБ. Практиката обаче показа, че Бойко Борисов е човек, който може да се коалира само със себе си, а и Дянковщината ни дойде в повече. Та накрая политическия резултат е точно според поговорката"Когато двама се карат, третия печели"

128

САУРОН

преди 10 години

воят на сините *** няма да заглуши победния марш на социалистическата революция:)

127

МТК

преди 10 години

*** е, че самозапалванията, за които говори Станишката, продължават и под управлението на неговата партия.Справка:https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F_%D0%B2_%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F_%282013%29

126

Анонимен

преди 10 години

3 пъти доведоха страната до фалит шумкарите -1960 , 1972 и 1989. Първите 2 пъти продадоха златния резерв на руснаците за да се спасят от фалит, третия път си спретнаха пленум - махнаха Тодор и станаха капиталисти. Туй социализЪма беше едно недоносче, ако се вЕвра на Първия ..............освен, ако не копаш нефт у двора и го продаваш е немислим

125

Анонимен

преди 10 години

ЗА серДмитриевич и ГОЦЕ Седефффффчоффффф трябва да има съд и затвор... и ...закльчени в килията на *** - бургията...та да видят "кон боб яде ли"...

124

Българина

преди 10 години

какво да кажа...... ОСТАВКА !!!!!!!

123

Анонимен

преди 10 години

Toва нед*клатено обратно съветско полусъщество,което е абсолютна грешка на природата е СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!Да си припомним ,,изгубените,, от серГЕЯ секретни документи. Случаят Хохегер, оня вече търка наровете в Австрия, а този съсел е и партиен лидер,от никого незакачан и никога неосъден... Той трябва да каже как си купи председателското място в ПЕСа и колко милиончета спечели от тази зделка. Да си признае за увеселителните заведения посещавани от него и Азерча из Европата.... има и още въпроси...а и за и за "братчето" си!?

122

пепи готиното

преди 10 години

Мамка ви наркоманчета! Събираме група от 50 човека и ще ви изметем. Нашите деца искат да учат. Ние сме родители, чакаите ни. Идваме. Ще се трошат глави, нищо че сте събрали якички ***. Ще видим кои кого. Нощес ни чакаите!!!

121

бсп мафия

преди 10 години

СерГЕЙ, ще се задавиш от мръсните пари на Цв.Василев.

120

Българин

преди 10 години

ХОРА .... Не само управляващите са виновни ..... Мафията в сянка, която прави тези престъпници честни хора за пред нас ... "народа" са ----: Адвокати ... Съдии ..... и нотариусите..... Думи нямам как никой не ги споменава. Хора ... Кой прави сделките им законни !? нотариусите... Кой ги защитава !? Адвокатите. А кой ги оправдава .... !?!?!?!?? Съдиите .... това са престъпниците в сянка... ЗАЩО НИКОЙ НЕ ГОВОРИ ЗА ТЯХ !@?