68

ognyanz

преди 10 години

Ако наистина няма такъв запис или се окаже сглобен (което може да се провери) си заслужава да ги осъдят.

67

ХА, ХА !

преди 10 години

Браво на Патрашкова! Постигна целта си. Ще покаже пред съда доказателствата. Прокуратурата ни удави в дребнотемие... Време е прокуратурата и съдът да бъдат удавени!

66

Анонимен

преди 10 години

Сетих се за един брадат виц от края на 70-те, от соца ... Що е то "кървав секс"? Вадене на член от Политбюро! Пийсье гОдин по-късно - все същата БСП и ДПС са с обща кауза да ограбят България. Проверено и изпитано от 1989-та насам.

65

Анонимен

преди 10 години

иваило калфин е предател.

64

Анонимен

преди 10 години

защо сравнявате ревливата златка с патрашкова?

63

Анонимен

преди 10 години

Забравихте Цветанов като подслушваше всичко и всички,включително и вожда си Винету !Патрашкова ви е виновна,че мафиотите Бойко,Гоце и Румен Петков са едно цяло! Аз лично бих и стиснал ръката за стойностната журналистика която прави,,,,и естествено,че няма да си издаде източниците на информация!Браво Криси!

62

Анонимен

преди 10 години

Златка е като светица в сравнение с тази дърта парясница.

61

Анонимен

преди 10 години

Тази е била винаги в обкръжението на трактора!!! Трябва и килия в сливенския с най яката лизбийка.

60

Анонимен

преди 10 години

Живеем в държавата на трактор патрашков!!!

59

Анонимен

преди 10 години

Пожелавам ти победа Петков но този цирк е от Позитано 20 накажиги

58

ha ha

преди 10 години

лелеее, тая коза кой е "дрънка" ? ми тя мноУ гозна бе.

57

hnaldzhiyan

преди 10 години

Аз ,ако бях щях да съдя персонално Патрашкова и Дачков, само по 18000 лв.

56

Анонимен

преди 10 години

В основата на манипулацията за Петксов ,Борисов и Първанов е Я. дАЧКОВ. По долна оскубана лисица от него няма м медииното пространство.

55

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Ще видите всички...вие,утре Барека,като учреди партия на грандиозен конгрес в НДК,какво ще стане.И аз бях поканен от Кривунделово,като единствен...делегат,но злобната опозиция...развинти винтовете на релсите и влака...спря и не можа да...тръгне.Жалко и без мен ще ги...учредят и тогава Барека ще постави всеки...политически труп,на полагащото му се място;в Орландоффци.

54

глас от народа

преди 10 години

През 1990те имаше едно предаване чийто главен редактор беше Нидал Алгафари. Визирам предаването КуКу. Това предаване изигра такава разрушителна роля върху Българското общество каквато не е имала БКП/БСП/ за цялата си 100 годишна престъпна история. Патрашкова е верен продължител на така започнатото престъпление. Както казват: "С неговите камъни по неговата глава"

53

Анонимен

преди 10 години

Втората им среща пак е на плажа в Балчик,но вече са по-големи(1971).Р. П. вече е с бански,Б.Б. не е толкова дебел,а Г.П. не изглежда толкова голям и не се интересува от "кофички".Този път записа е от Досиетата Х.Говорят си за това ,че БКП трябва да стане на БСП и си разпределят задачите.Г.П. обещава да стане Президент.Б.Б. обещава да стане Мин. Предс.Р.П. обещава да спре да пие боза.....Така бе положено началото на ЗАВЕРАТА...Пазим записите.Срещу 30 лв. ги предоставяме на някой вестник.

52

Анонимен

преди 10 години

Ето част от записа между тримата направен от Руските тайни служби през 1967 година на плажа в Балчик:Р.П. на Б.Б.-"Що ми взе кофичката бе кюфте?"ББ на РП-"Кой е кюфте, бе дребен.Аз тая кофичка съм си я намерил и си е моя.Знайш ако ти прасна един."(Появява се Г.П.)"Що се карате бе пишлемета?"Р.П."Пък тоя ми взе кофичката"Г.П."Я да я видя тая кофичка!"Б.Б."Тя си е моя, аз си я намерих"Г.П."Намерил си си я ,ама не си питал чия е!Давай кофичката!"....Това е откъс от първата им среща!

51

..

преди 10 години

Точно така нека да си получи заслуженото тая платена *** Патрашкова,аз лично бих я осъдила за много пари та да се разори .Дано...

50

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

До до СТРАНДЖАТА... - "бе съставено истинско правителство от технократи и експерти? Жив ли си?"...Колега не ставай смешен...

49

Анонимен

преди 10 години

Има ли реално 1 осъден и лежал в затвора политик ........