14

bashkircho

преди 10 години

mi goliama rabota

13

човешките права

преди 10 години

А какво е правил през всичките тези години (повече от 10) Българския Хелзинкски комитет и останалите правозащитни организации в България? Защо научавам тези неща от сайт,а не от нашите правозащитни организации? Защитаващи с такава страст правата на човека? Интересно ми е сега след тая новина как ще реагират нашите "защитници на правата на човека". Ще има ли някаква реакция или ще се спотайват като бълха в ***? Ще връчат ли официален протест в Юес посолството.Ще искат ли международни санкции?

12

1213

преди 10 години

Тия поне си плащат за строенето на концлагери,че едно време другарите даже и не питаха.

11

Анонимен

преди 10 години

Мен лично това ,че е таен този затвор и се потъпкват човешките права не ме касае особенно, но яко се дразня на момента с наема. Тук в България американците един долар не плащат за авиобазите и никой нищо не прави по въпроса. Реалния риск от атентати е за нас ,а правителствата се правят на добрия коалиционен партньор. Това и при вършавския договор го нямаше!

10

sokrat62

преди 10 години

Ааааа на нас нема ли да дадат,едва ли? Пък и Серльо може да поиска от Путин!!!!!

9

DDT

преди 10 години

Мда. Поляците взимат пари, за да тормозят гадните арабели. Какво лошо. Човешки права имат хората. Нищо на изток от Украйна до Япония и на юг от Сицилия до ЮАР кажи речи не е човек.

8

Сандо

преди 10 години

у нас като нищо може да има няколко и то за без пари

7

До St

преди 10 години

Ти май не си гледал документални филми за ,,Гуантанамо'' и ,,Абу Гариб''. Маса народ бива вкаран в затворите и измъчван, а след това се оказва, че американците са нямали основания да затварят хората.

6

st

преди 10 години

До САЩ ТЕРОРИСТ N 1 Това е затвор там мен или теб няма да ни вкарат, а тези който трябва мой човек.

5

Човек

преди 10 години

Дано дадат и на България някои лев за затвор,за да затворим всички управляващи от 24 години насам в зандана и хвърлим ключа на дъното на Черно море

4

Анонимен

преди 10 години

това е стара новина !

3

аз съм българче

преди 10 години

Как сте го кръстили, Треблинка, Аушвиц, или може би "Малкото Гуантанамо". Предполагам това е поредния концлагер за "терористи" извън защитата на Женевската конвенция. Разполагал ли е с всички необходими удобства за затворниците- физическо насилие, забрана за заспиване, излагане на силен шум, давене, задържане под вода, изтезания с електричество?

2

Анонимен

преди 10 години

Ах, колко недемократично! Къде е ООН да заклейми агресията на САЩ? Либерали, ***, защо спите?

1

САЩ ТЕРОРИСТ N 1

преди 10 години

Закoнни убийци, за кoито разказа американския репoртер Сеймур Хърш, кoйто пише за убийците на служба в ЦРУ". След 11 септ 2011 г в структурата на Управлението е билo създаденo Oбединенo кoмандване на спецoперациите (JSOC). Това oсoбено пoдразделение на спецслужбите е било пoдчинено пряко на вице-президента Чейни. Става дума всъщност за закoннo пoдразделение от убийци. По време на Буш те са пътували в чужбина, убивали и се връщали. Филмът "Dirty wars" е нoминиран за Oскар