9

Съд за съдиите !

преди 10 години

В ПРАВОСЪДИЕтО Ни едно нещо няма ,КОЕТО ДА Е ,КАКТО ТРЯБВА ,,,,ПРОСТО ТРАГИЧНО ,НО ТОВА НЕ ПРЕЧИ МАГИСТРАТИТЕ ДА СА НАЙ--ВИСОКОПЛАТЕНИТЕ ДЪРЖАВНИ ЧИНОВНИЦИ-КОРУМПИРАНИ ,МЪРЗЕЛИВИ И САМОВЛЮБЕНИ ...!!!!КОЙТО се е докоснал до съдебната система,по какъвто и да е повод знае ,че по -отвратителна институция В БГ няма !!!ПО-ГАДНИ СА ДОРИ ОТ ДЕПУТАТИТЕ НИ ....!!! БГ е рай за ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ,ПО СЛУЧАЙНОСТ ,ако осъдят някой -той спокойно духва в чужбина -ПРИМЕРИ БЕЗБРОЙ...

8

jo

преди 10 години

На адреса в Йоханесбург търсиха ли го ?

7

123

преди 10 години

Не само от Сапард, ами що народ завлякоха тези крадльовци от Родопа -Шумен не е истина,висят с по 5-6 заплати най-малко, обявиха фалит и духнаха. Не са виновни те, виновна е тази скапана правосъдна система и законите ни! Да вземат да вкарат малко прокурори и съдии от Европа! То наште наяждане нямат!!!

6

Анонимен

преди 10 години

Хайде пак започнаха,а после ни обясняват,че доклада от Брюксел не бил толкова лош.

5

Майор Кьониг

преди 10 години

Необходими са 20-30 снайперисти, които не се интересуват от пари, патриоти са и обичат потъпканите си сънародници ! Тогава такива мазни мошенически муцуни като тази на снимката и обгрижващите ги адвокати и магистрати няма да ги има !!!

4

Х

преди 10 години

Как няма да ни критикуват от Европа,те едни призовки не могат да напишат ,пък камо ли да правораздават.Корумпирана банда некадърници.

3

Momo

преди 10 години

След като го няма на адреса, който е оставил нека му завъртят една глоба, та чак свят да му се завие.Да, ама НЕ! Не и в България!Вече 6 години ме влачат по съдилищата заради пикливо гражданско дело. Не бе пара потрошена там, не бе чудо. Да бях платил 1000лв на някой досега да е раздал правосъдие.

2

Tihomir1488

преди 10 години

Да им пратят чек по куриер и всички ще се появят на секундата на всички адреси !

1

Afrikan

преди 10 години

На улицата на Галеви, Бисеров и Меджидиева в Кейптаун е са паркираха.