21

Продължение на вица

преди 10 години

До ВицДо преди да се роди . . . .

20

Антидепресивно

преди 10 години

...."очакванията не бяха високи" !...Свиква се !

19

red

преди 10 години

Все пак има напредък, това е важното. Хубавите неща стават бавно и трудно. ГЕРБ направиха доста мизерии, сега ще трябва повече време на новото правителство. Лошото е, че ББ и хората му умишлено пречат на правителството да си върши работата.

18

t0read0r

преди 10 години

ДС простаците толкова могат - да построят държава от крепостни, в която един внася захарта, друг продава бензина, трети не знам кво си, една дружина крадът от ддс и субсидии, мнозинството трябва само да съществува и живурка, живуркането е достатъчно да поддържа живота на една малка, но нагла олигархия. това, което *** не разбират, е че ни трябва нова соц революция, но в нея те са омразната класа, срещу която би трябвало да се бием.

17

хан Омуртаг

преди 10 години

..... ВИГЕНИН - ТИПИЧЕН ПРИМЕР И ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ ДОКЪДЕ МОЖЕ ДА СТИГНЕ ЕДИН БГ МАЗНИК И "*** НА П_ _КИ И З_ _ _ _ ЦИ" С НАХАЛСТВО , ВРЪЗКАРСТВО И ОТКРОВЕНА НАГЛОСТ! В СЪЧЕТАНИЕ С НЕПРИКРИТ ОСОБЕНО ХО_ _ _ _ _ _ _ АЛИЗЪМ !!! :( ! ...........

16

Анонимен

преди 10 години

Ама разбира се, как ще се депресира човекът заради такива подробности! Нали си получава парите редовно, че и тлъсти бонуси и какво ли още не, какво го е грижа за другите. Доклад... глупости! Важното е, че ще ходим с правителствения самолет на почивка, пък народа...той и без това вече е свикнал да оцелява.

15

Анонимен

преди 10 години

Когато комунист ти каже "Добро утро", виж дали слънцето не е залязло вече! На тия вяра нямам!

14

RIKO

преди 10 години

По-скоро се депресира от факта,че скоро не се е радвал на ласките на лидера си.

13

АНТИ

преди 10 години

Очакванията не бяха високи, нямаше как да е положителен..."Хитрото еврейче извъртва нещата - не разбрал, че не ни признават за БЕЛИ ХОРА!

12

Анонимен

преди 10 години

Само сляп и *** човек не може да види, че Румъния напредна галволомно след присъединяването им към ЕУ, а чалгостан колабира тотално от кражби, корупция и мизерия, повече морална сред обществото и управляващите и по-малко материална... До кога ще я играем тая игра, не съм разбрал, не съм чул... Целия свят ни казва, че сме мизерници, само нашия не разбрал...

11

Черен Петър

преди 10 години

Направо е изпаднал в пълен конфиденс и в интровертност на духа!

10

Някой

преди 10 години

До Иво Веднага ти казвам какво. Да им бръкнеш в джоба. И да им спреш кранчето. Това е друго няма.

9

Виц

преди 10 години

Един комунист имал съвест...

8

Анонимен

преди 10 години

дебелокож комунист, как да се трогне

7

Зоро

преди 10 години

Той *** може и да не се е депресирал, но целият народ е депресиран от него и червените му другарчета...

6

Иво

преди 10 години

Ми те тия *** не се депресираха като 80 хил бяха пред народното събрание, когато биха студентите, когато маса народ влезе нелегално в страната, когато фондовете спряха, когато инвеститорите почнаха да се изнасят. Какво ли може да ги депресира тия *** като тях не ги е грижа за народа а за тяхната власт?

5

Ейй мъъъж! Ти си мъж

преди 10 години

Наличието на нежни мъже в управлението на държавата е изключително опасно!

4

Денислав

преди 10 години

Защо да се депресира, та той си ги знае най-добре нещата? Всичко дето го пишат, той го знае вече.

3

Курегин

преди 10 години

Ваджайнин

2

Анонимен

преди 10 години

Че то комунист депресира ли се? Те тия са толкова нагли, че не знам какво трябва да стане, че да реагират! Май единственият начин е да им вземат милионите.