31

Made in Varna

преди 10 години

Не на атомните централи !!! Бесепето не е никаква българска партия, а мафиотска шайка !!! Искаме чиста България, без радиация и червени гемеота !!!

30

garo

преди 10 години

А ако стане земетресение, или неконтролируема авария - и децата ще са жертви. Бог няма да опази България, ако сами не си я пазим.

29

garo

преди 10 години

Не токът ще е евтин, а печалбата за този който ще е надзор и консултант ще е голяма. КОМУНИСТИ, стройте си го , после всичко ще ви излезе през носа.

28

Анонимен

преди 10 години

Плановете на Германия са да прекрати производството си на атомна енергия след 2020 г.Газът е многократно по-евтин.У нас студен резерв се плаща на американските и чехската ТЕЦ-ове,които са токсични и просто трябва да се закрият,а не да им се плаща да стоят в готовност.Бордовакът на снимката е статистическа извадка за български политик-бизнесмен.Лошото е ,че е статистическа извадка за българин.

27

Анонимен

преди 10 години

TOZ TYPUNGER KVI GI PLESCHTI.SLED 20 GODINI PRI 3.000.000 GLAMAVI *** NA KOI SCHTE MUE NUJNA ATOMNA ENERGIQ NA *** LI?I KOI SCHTE PLATI STROEJA I ZAGUBITE POSLE?OSTAVKA BE TCERVENI TIKVI TYPI.

26

ТОК-а

преди 10 години

Този червен *** чували се какво говори. Стойнев говори за 7-ми блок /1000 МВт./в Козлодуй. Янков говори за Белене /2 блока по 1000 МВт./. Преди няколко дни в медиите писаха, че има общо производство 14000 МВт, а консумацията е 7000 Мвт и се обмисля изключване на мощности в част от ТЕЦ-овете. Стойнев, Янков тока не е като водата, да го пуснеш в канала и да тече към морето. Генераторите искат натоварване, което се постига с консумация на ел.енергия. Четете хора, четете.

25

Анонимен

преди 10 години

АБВ спечели и Кюстендилските социалисти. Само един тесен кръг с ибрици подкрепят манолова унищожителката на бсп.

24

Анонимен

преди 10 години

АБВ срещу БСП вече спечели Пернишка, Плевенска, Хасковска, Кърджалйска, Разградска, Шуменска и Търговищка и Силистренска област. Честните ляво-ориентирани българи да побързат, щото хубавите места в АБВ ще свършат бързо. Не мислете за АБВ, като червеното ДСБ. Тандемът Първанов-Калфин е аналогичен на тандема Борисов-Цветанов - АБВ е партия с бъдеще.

23

Анонимен

преди 10 години

Разпадайте се по бързо бе комунисти !!!

22

Злaткo Желев

преди 10 години

Овчарчето с костюмче Красимир Янков -едно послушно червено дръвниче е тръгнало да приказва врели некипели за "БЕЛЕНЕ"Жалката истина е че го обещаха предизборно и за да го изиграят че уж си спазват обещанието ще се договорят с ДПС(които ще направят контра) .След това мазните бесепари за пред тъпата си публика ще настояват привидно " ЗА" Белене но ДПС ще гласува НЕ и цялата работа ще отиде на кино.Пилат Понтийски си изми ръцетеПолитически анализатор от вестник "ДНЕС.бг" винаги ваш ЗЛАТКО

21

Изроди

преди 10 години

Гадове ненаяли се! А кога ще развивате раждаемостта и благоденствието на народа си?! Защо всеки докоснал се до политиката, парите и властта мисли само за задните си части?! Толкова ли е трудно да бъдем нормална държава и българския народ да живее добре?! За какво ни е Белене и други такива безумни инвестиции на фона на спящите хора поулиците, на фона на отчаянието, гладът и безпаричието.... България изчезва....

20

Ботуш Каишев

преди 10 години

Турция строи,Сърбия договаря,Румъния-има.Българският ток на кого ще е нужен,като българите напускат страната си.

19

Кой?

преди 10 години

"Ръководството на БСП изпълнява решения, които се вземат другаде, то е в тежка зависимост". Решенията се вземат от един много тесен кръг посветени, даже ако щете и не от ръководството на БСП. Ръководството на БСП е в тежка зависимост - казвам думата съвсем ясно и убедено. Кой е този, който разпъва медиен чадър над председателя на БСП? Отговорът на този въпрос ще даде отговор на въпроса - кой направи злополучната номинация за шеф на ДАНС през лятото на миналата година"

18

флашката

преди 10 години

До кога бе красимирчо, ще лишавате партията от вече сигурни гласое с тввоята безумна политика. Влез си в ролята на организационен секретар. От кога един изпълнителен директор на летеще разбираи от яядрена енергетика. И спрете и вие с назначаване на ''КАЛИНКИ'' от терористични партии

17

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

*** са страхливци... - стрелят с парабелума, хвърлят две ръчни гранати и се крият в землянката/партията, майка, кърмилница/...... - "Аз знам, аз вярвам, че си права, когато съгрешиш дори"...

16

Анонимен

преди 10 години

Когото да запитате от БСП дори самия Местан дали е за "Белен ".Той със сигурност ще ви каже, че е за "Белен ".

15

Анонимен

преди 10 години

Оставаше и да я смените.. Колко струва тъпият ви референдум, а?! *** долни.

14

мафията

преди 10 години

И агента гоце и съветския кагебист серГЕЯ и лудия сайдеров... са руски ***. БСП или АБВ са оригиналната издънка na БКП/дс,кгбГЕРБ е мутро-милиционерската издънка на БКП /дс,кгб! ДПС е етно-доносническата издънка на БКП/дс,кгбАтака е псевдо-националистическата ,а всъщност проруската издънка на БКП/дс,кгб

13

О С Т А В К А!

преди 10 години

НЕ НА БЕЛЕне!ЧЕРВЕНИ,НЕКАДЪРНИ *** !АНАТЕМА ВИ!

12

tyo

преди 10 години

*** се оплитат в лъжите си все повече и повече. И после защо Първанов и Калфин така и онака.