30

Владимир

преди 10 години

според нашите незаконно взели власта управници престъпността пада ..а според независими источници и европейския съюз престъпността в БГ се покачва от както те са на власт ..това е видно и за дребня човечец като мен... първо и второ за последните 6-7-8 месеца се изпоуволниха толкова много хора колкото не са уволнявани за последните 25 години... комуниста е мръсен уруд не признава род, народ нищо не признава и майките си и децата си биха избили без да им мигне окото ако власта им е засрашена, гад!

29

х

преди 10 години

Не бъдете толкова стриктни в МВР, г-н министър! Ще вземете да решите всички проблеми за нула време ))))) При този невероятен процент на успеваемост! Позвънете за всеки случай на Станишев!

28

Анонимен

преди 10 години

Големите крадци са в парламента които вардите! а пък селяните по селата кучетата ги яли като сте зангажирани с опазването на парламента и депутати поне променете закона за неизбежната отбрана та да могат хората да се защитават от *** набези с оръжие! И да се забрани изкупуването на метали като вторични суровини че *** обраха всичко а олигарсите нарязаха заводите на скрап

27

Анонимен

преди 10 години

Господин Министър, пита ли Станишев дали можеш да бориш битовата престъпност. Може и да не ти позволят. Сакън да не пипнеш министъра на енергетиката в сянка - бат' сали.

26

Анонимен

преди 10 години

Кризата с бежанците ще бъде овладяна когато станат факт следните неща :1. Всички нелегално преминали границата пресатъпници - да такива са - са екстрадирани и не са вече на българска територия - без изключения!2. Оградата по границата се простира от Резово до Свиленград без никакво прекъсване!3. Има назначени щатни 3000 граничара, които охраняват границата и целоста на оградата, с предотавени им пълни прявомощия за защита на територита и недопускане на навлеци със всички възможни средтва-

25

55

преди 10 години

КРАТУНА...БИБЛИОТЕКАР....

24

БГ

преди 10 години

НАС ПОЛИЦИЯ НИ ПАЗИ....

23

БГ

преди 10 години

*** КОМУНИАСТИЧЕСКА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

22

spomen ot 1997

преди 10 години

Za sega spasenieto e toplata zima v Bulgaria no da vidim kakvo 6te stane prez fevruari 6te ti trqbvat vsi4ki militzioneri okolo narodno sabranie za da spasqva6 zadnka na *** , 4eveni otrepki i predateki ATAKA uvajaemi OV4EV ! Na tozi narod nemu li pisna da mu e zaplatata 350$ a smetkite da sa mu 400$ ili vsi4ki normalni sme izvan Bulgariq

21

Злaткo Желев

преди 10 години

А какво стана с така наречените "бели якички" ,крадци от високите етажи на власта25 години демокрация-един хванат няма бе тутманици ченгесарски

20

Ало Лъжльото

преди 10 години

Този човек до сега не е казал едно нещо което да е истина. Така, че за съжаление никой не му вярва вече.Ако е вярна приказката "Че на лъжата краката са къси", то тази личност трябва да се търкаля по орехчетата си.НЕЩО ДРУГОЗащо отпадат ограниченията за строеж в Странджанското Черноморие.Отговорът за тези, които не знаят е, че всичко което е могло да се изкупи по Южното Черноморие е изкупено от брата на Сергей Станишев, в комбина с брата на Мартин Заимов. Това обяснява нещата.

19

x

преди 10 години

Едно ще ви кажа. Докато кварталния полицай го занимават да носи писма и призовки и темподобни неща, така ще е!

18

Анонимен

преди 10 години

Овладяна криза означава всички бежанци да напуснат България. След 20 години ще са поредния гео-политически проблем. Помислете си за децата и внуците.

17

Анонимен

преди 10 години

Екзотика е някой гражданин да знае кой е кварталния им полицай. Трябва ежедневно кварталния да се среща с хората, да чуе оплакванията, да се познават всички и взаимно да си съдействат. Не полицаите да чакат обаждане на 112 и след дъжд качулка да регистрират поредното престъпление.

16

x

преди 10 години

Дребните крадци не ги плаши пробация или затвор за 3 месеца. Те там се хранят. Няма как да ги оплашим с това...

15

Хахо

преди 10 години

Естествено, че МВР ще се бори главно с битовата престъпност. Кокошкарите нанасят щети за стотици хиляди лева. А тая, организираната и политическата престъпност само някакви си милиарди, които се броят на пръсти...А за чуждите шпиони пък дума да не става. Особено за руската агентура..тя си е наша.

14

Анонимен

преди 10 години

Ехххх, какви борци,бе!!!

13

Анонимен

преди 10 години

Щом стигнахте до там,че да строите някаква стена за да крадете и от там,значи,че наистина ще се преборите с нещо.Може и М.Манолова да получи подарък.

12

Анонимен

преди 10 години

Иовчев е стабилен ,ама и тои да доиде да пази наше село ще го съблечат жив , а като се прибере ще разбере ,че и апартамента са му обрали....ето ви мерилото за полицеиската работа--всяка къща или магазин и по-дребни павилиончета с лепенка на частен охранител ,защото а няма а в киреча !!!

11

Анонимен

преди 10 години

Е,виждаме как се борите с битовата престъпност.Престъпниците ви преборват засега.