61

БГ

преди 10 години

Право ми впечатление, че ибрикчиите от Юруш и особено are_kulata, когато статията е против ДПС на пишат нищо негативано!На какво ли се дължи това?Това е новият начин на Юруш да се бори с доганизацията!Още едно доказателство, че Юруш, а и БСП са долни мазни *** на хидроинженера и неговото правителство - начело с олигарски!ОСТАВКА!

60

Ей!

преди 10 години

Наместане, долен агентино Павел! Когато ви казват че сте двойкаджии и не ставате, значи сте такива! Той Народа ви го каза още от първата седмица от управлението ви! Никоя власт, дошла с преврат не е била успешна! Запомни го това, даскалче! И стига си ни поучавал, от двойкаджии акъл не щем! ОМИТАЙТЕ СЕ, НЕКАДЪРНИЦИ! ОСТАВКА!!!

59

БГ

преди 10 години

НЕГОДНИК!!!!!!!!!!!!! НАГЛА ОЧИЛАТА ПЕПЕЛЯНКА !!!!!!!!!!!!!! ПОЖЕЛАВАМ ТИ СРЕЩА СЪС СТЕФАН КАРАДЖА И ХАДЖИ ДИМИТЪР . ИЛИ С ЕДИН ИСТИНСКИ ВОЙВОДА ОТ ВМРО ОТ НАЧАЛОТО НА ХХ ВЕК. ТЕ СЕ РАЗПЛАЩАХА С ЧИТАЦИТЕ КАТО ТЕБЕ ПО ДОСТОЙНСТВО. *** ДОЛНОПРОБНА ЩЕ РАЗДАВАТЕ ПОРЦИИ ИШУТОВЕ В МОЯТА РОДИНА БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ *** И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ ДА НЕ ГОВОРИМЕ ЗА ПОЧТЕННИТЕ ТУРЦИ,КОИТО НИЕ ВСИЧКИ УВАЖАВАМЕ.ТЕ СА В БЕДСТВЕНО ПОЛОЖЕНИЕ ЗАРАДИ ТЕБЕПОДОБНИТЕ КОИТО ГИ ПРЕИМЕНУВАХТЕ.

58

Анонимен

преди 10 години

Ами,не думай,аз пък мислех,че пак ГЕРБ са виновни,нали заради Борисов и Цветанов назначихте Пеевски .

57

бг

преди 10 години

маи само келимафките ви не са уценили ама и те не струват

56

Ех Сашеееее

преди 10 години

Много простопеди има във властта , а още по големи простопеди им я дават..........

55

П.Петров

преди 10 години

Местан въведе две нови превъзходни форми на думата "нагъл" -нагъл, по-нагъл, най-нагъл, доносник на ДС, Местан.Макар все още да не е достигнал нивото на наглост на Станишев, който е извън скалата заради уникалната си наглост, разликата се свива.

54

Анонимен

преди 10 години

За 6 или 18 месеца все тая! Нищо не се е променило в България. Тъжна и мизерна картинка,, крадлива и корумпирана политическа класа.

53

umoren

преди 10 години

Защо Местан да смята, бе?? Докладът е за 18 месеца, а не за 6!!

52

ЛЕНИН

преди 10 години

ЕВАЛА МЕСТАНОВСКИ (диктофон гиби)НА ВАС ДВАМАТА СЪС СИДЕРОВСКИМАЙ В МАКЕДОНИЯ ДА СЕ ИЗСЕЛИТЕ ЩЕ Е НАЙ-ДОБРЕ НА ВАС

51

Анонимен

преди 10 години

местане, ако ви бяха направили *** когато трябваше сега нямаше да има мониторинг, а щяхме да живеем като в чехия ( за справка там правиха ***)

50

акуд

преди 10 години

дпс чрез бсп и атака превзема властта а българчетата си кротуват като агънце на гергьовден

49

Симулации на гьонсур

преди 10 години

Докладът на ЕК изразява тотално недоверие към българските власти и синхронно с омерзеното БГ гражданско общество недвусмисленно ги призовава към ОСТАВКА и към КАТАРЗИС на политическата система !

48

Анонимен

преди 10 години

В доклада се казва - "смяна на три правителства за последните 18 месеца". Наистина нямам какво да добавя повече. Сигурно дори баснословен *** като Местанов може да направи сметката. Това не е дори заповед за уволнение. Това са исторически данни от най-висша инстанция. Едва ли има как да си по-нелегитимен пред света.

47

VB

преди 10 години

Не се спира да лъже.

46

Анонимен

преди 10 години

Zhiveite v iluzii. Dori I Evropeiskata Komisia v kaza, che ne vi iska! Vie unishtozhavate badeshteto na Balgaria I Balgarskia narod! Taka li niamate savest? Shto za hora ste?

45

asdgdfhsdfh

преди 10 години

***!ОСТАВКА!

44

Владимир

преди 10 години

До бокотакива *** като тебе трябва да не излизат от психиятрия ....варвете да си живеете в Сибир! там е за вас , само там ще се чуствате щасливи и хич не ми говори , че си Българин ....ти си една мишка , гризач който заслужава да бъде стъпкан !

43

Ал

преди 10 години

Е то бива наглост , ама тоя път сега управляващите се оляха и *** . А румънците вече ни изпревариха с няколко обиколки !

42

Владимир

преди 10 години

ей турчина от снимката! Българския народ е мега търпелив да знаеш ама дойде ли му до гуша пие един литар ракия на екс и излиза с брадвата да реже турски нагли глави и комунистически доказани масови убийци !!! До този от снимката - ***, много ни играете по нервите ще ви избесим и изколим всичките ей ...още малко ще ви потърпим и ще избеснеем тогава и Турция и Русия и Евро съюза неможе да ви спаси долни ! Леленцето ви ще разкатаем *** !!!