39

Иван Пешев

преди 10 години

Лъже Патрашкова, а всички интерпретации на поведението на Борисов , Първанов и Петков са измишльотини тук се работи с факти, не с "Имам запис ама няма да го дам" , да и аз имам 25см в гащите ама никой не я е виждал ....

38

Анонимен

преди 10 години

ПростаПатка...

37

Човек

преди 10 години

Дъртата гадна *** и *** на Алексей отново в атака.Острието на булевардната журналистика се надскочи с този компромат,дано да има кои да и заведе едно здраво дело и да я приключи.Такава гнусотия като тази няма на света,какво ли не правят хората за пари,но тази е пълен ***.

36

Анонимен

преди 10 години

"записи на разговори в дома на Борисов в Банкя с президента в периода 2002-2012 и с бившия вътрешен министър" ??? Я пак, за кой период? 10 години подслушване? И ако записите не са от МВР, тогава от кой ? Че това е подсъдно отвсякъде! "Източникът" плаче за затвора, ако изобщо има такъв. Май няма

35

Анонимен

преди 10 години

По-смешен вестник от Галерия няма! За Бога братя, не копувайте този жълт ***!

34

Анонимен

преди 10 години

Патрашкова - пародия на женаПатрашкова - пародия на журналистПатрашкова - иронията на природата

33

Анонимен

преди 10 години

Не са наближили изборите, иначе щяхме да ги чуем тия записи...

32

Анонимният

преди 10 години

Че между Първанов, Борисов и Петков има топла връзка се потвърждава от множество други изказвания, обяснения в любов и свидетелства през годините

31

desen

преди 10 години

До ЛЯВПатрашкова, смятах те за сериозна журналистка а се оказа ....долна *** политпро----ка

30

Анонимен

преди 10 години

Скоро из нета се появи снимката на най-грозната риба..............В сравнение с горната снимка обаче, животинчето направо е принцеса.......

29

Анонимен

преди 10 години

НЕ ИСКАМ ДА СЪМ ЧАСТ ОТ ТАЗИ ДЪРЖАВА ...НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

28

Анонимният

преди 10 години

Нещо странно има в тази истерия около записите и Патрашкова.Преди седмица в. Галерия писа за договорката между Първанов, Румен Петков и Бойко Борисов за движението АБВ, без да пусне стенограма от записите.И настъпи страшна буря.Бойко Борисов веднага заяви, че хем не е водил такъв разговор, не е виждал Първанов, хем ще подаде жалба до главния прокурор, че го подслушват. Което и направи. Малко странно, нали?

27

Анонимен

преди 10 години

скапана държава и още по-скапан народ , щом това "нещо" е център на внимание

26

Анонимен

преди 10 години

Патрашкова да включи антените и на вълна Станишев/Моника, Доган, Местан, Орешарски...Не така избирателно, др.Патрашкова!

25

Анонимен

преди 10 години

Рано или късно ще излязат на бял свят, после ще отричат, по-късно ще признаят интересувайки се кой ги е записвал в ***, а не какво е записано, че обсъждат, и така... Тука герберите да не лаят много, че няма да им е за сефте да гледат като посрани след поредната сензация.

24

попа

преди 10 години

Тая "журналистка" не разбира, че на мене като обикновен човек не са ми нужни записи за да съм наясно, че има алъш-вериш игра между тези, управляващи народа чрез ниска избирателна активност и купени/*** гласове. Хич не очаквам някой горе да работи за благото на гражданите. Въпросът е кога ще огладнеем достатъчно, че да хванем сопите и да върнем в държавния бюджет парите и имотите.

23

Анонимен

преди 10 години

Защо притежателят на вестник Галерия - Алексей Петров-Трактора, обвинен в организирането на престъпната група Октопод, е пуснат от съда да се лекува във Виена? Ами, много просто - сготвил е едни компрометиращи флашки по поръчение на БСП-ДПС=ДС, които е повече от ясно, че са работодателите на корумпирания български съд!

22

ПЕПА

преди 10 години

ГРОЗОТОЛИЩЕ ДО КОГА ЩЕ СЕ ЗАНИМАВАШ С ГЛУПОСТИ?

21

Анонимният

преди 10 години

Всеки журналист е задължително да пази своите източници като зеницата на очите си. Иначе си е подписал смъртната журнали НЕ Е ВАЖНО ИМА ЛИ ЗАПИСИ И СРЕЩИ, А ОБЕКТИВНИТЕ ЦЕЛИ НА КООРДИНИРАНИТЕ ДЕЙСТВИЯ ЗА ОТСЛАБВАНЕ НА БСП В ПРЕДИЗБОРНАТА БОРБА. КАКВОТО И ДА ОБЯСНЯВАТ ВЪПРОСНИТЕ ГЕРОИ САМО НАИВНИЦИ МОГАТ ДА ПОВЯРВАТ, ЧЕ ТЕ НЕ ДЕЙСТВАТ КООРДИНИРАНО И НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ИДЕОЛОГИИ, А ЗА ВРЪЩАНЕ НА ГЕРБ ВЪВ ВЛАСТА.стическа присъда.

20

Анонимен

преди 10 години

абе що й вярват на тая Прашкова.ама сега да й потърсят и съдебна отговорност.