38

Данко

преди 10 години

Виждаме как са нещета, няколко поколения съсипаха! До кога ще ги търпим? Трябва Всенародна Революция- голотина и бесилка за предателите!

37

Пълнни тъпизми

преди 10 години

Това че няма какво да се краде от бюджета е 1/100 от истината.Да се краде обаче от една АЕЦ-винаги може с ПЪЛНИ ШЕПИ!Тази АЕЦ. е Елдорадо за крадливата червена мафия и ВЕЧНИ ДОХОДИ! ПРОБЛЕМА Е: ,че винаги 80-90% от капитала се взима от Големия брат--ДУГОТО ОСТАВА ЗА Партията "КРЕПИТЕЛ НА СТАТУКВОТО"/БКП/, но САМО ЗА ЕЛИТА Й!Редовите Й членове -ПАК ЩЕ ТЪНАТ В МИЗЕРИЯ И БЕЗРАБОТИЦА!В ЕС--СИСТЕМАТА ЗА РАЗПРЕДЕЛЕНИЕТО НА БЛАГАТА СА ПО-ДРУГИ.СТАНИШЕВ ЯВНО РАЗБИРА ТОВА!

36

АБВ и Първанов...

преди 10 години

СА НОВИТЕ ОРЪЖИЯ НА ПУТИН ,ЗА ДА СДЕ ОВЛАДЕЕ ЯДРОТО НА БЪЛГАРСКАТА ЛЕВИЦА И ДА СЕ ОРИЕНТИРА ПОЛИТИКАТА НА БЪЛГАРИЯ ,КЪМ МОСКВА!ПЪРВАНОВ ,БЕШЕ НАЙ-РЕВНОСТНИЯ ЗАЩИТНИК НА ЕНЕРГИЙНИТЕ ПРОЕКТИ НА МОСКВА , ПО ВРЕМЕТО НА ГЕРБ!КАЛФИН Е В АБВ-САМО ЗА ЕВРО-МАСКИРОВКА , А КАМОВ Е САМО ЗА ЦВЯТ И ЛУСТРО!САМИЯТ Първанов е ОТ ПЕТАТА КОЛОНА НА РУСИЯ!СМЯНАТА НА СТАНИШЕВ С ПЪРВАНОВ, ОЗНАЧАВА ИКОНОМИЧЕСКА И ПОЛИТИЧЕСКА КАТАСТРОФА И ЕТНИЧЕСКО ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ!БСП-ЩЕ ИЗПАДНЕ В МАЛЦИНСТВО И РЯЗКО ПАДАНЕ ОТ ВЛАС

35

НЕЩАТА СА ПРОСТИ:

преди 10 години

От Позитано-20 , прекрасно знаят ,че основната причина за разцеплението е европейската им ориентация на Партията и тази на техния шеф-Станишев!Това не се харесва на Москва и Путин!ОТ ПОЗИТАНО ,ПРЕКРАСНО ЗНАЯТ ,ЧЕ КОНФРОНТАЦИЯТА ИМ С БРЮКСЕЛ , ЩЕ ИМ ДОНЕСЕ ПОВЕЧЕ БЕДИ И ПРОБЛЕМИ ,ОТКОЛКОТО ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ЕНЕРГИЙНИТЕ ПРОЕКТИ и СИМПАТИИТЕ НА МОСКВА.Западната подкрепа е далеч по-мащабна и богата от рушветите на Москва, само за определени партийни кръгове!

34

ПЪЛНИ ТЪПИЗМИ

преди 10 години

ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ЗА РАЗЦЕПЛЕНИЕТОВ БСП , Е НАМЕСАТА НА ПУТИН ,ЧРЕЗ СВОЯ АГЕНТ ГОЦЕ, като най-ревностния защитник на енергийните проекти на Москва у нас!СЛЕД УКТРАИНСКИТЕ СЪБИТИЯ , ПУТИН НЕДОЛЮБВА "европейския пес" и УКРАИНЧЕТО СТАНИШЕВ ОТ БЪЛГАРИЯ!ПРОБЛЕМА СЕ ИЗОСТРИ ,СЛЕД НАМЕСАТА НА ЕС , В ЕНЕРГИЙНИТЕ ПРОЕКТИ НА РУСИЯ В ЕВРОПА!ОПИТА ДА СЕ СМЕНИ СТАНИШЕВ С ПЪРВАНОВ Е ГРУБА НАМЕСА В ПАРТИЯТА НА БЪЛГАРСКИТЕ СОЦИАЛИСТИ И КОМУНИСТИ!ЯВНО ПУТИН ЗАЛАГА НА СВОЯТА ПЕТА КОЛОНА В БЪЛГАРИЯ !

33

Анонимен

преди 10 години

Борисов,Първанов-Станишев ,Доган.Кой доведе царя,кой уби Луканов,а кой...назначи Деян Пеевски.Все таки живеем в хамалогия и нищо не знаем.Изглежда тази година ще бягам далеч от избирателните урни.Прав бил националният ни герой бай ***-всички сте маскари.

32

Анонимен

преди 10 години

И агента гоце и съветския кагебист серГЕЯ и лудия сайдеров... са руски ***. БСП или АБВ са оригиналната издънка na БКП/дс,кгбГЕРБ е мутро-милиционерската издънка на БКП /дс,кгб! ДПС е етно-доносническата издънка на БКП/дс,кгбАтака е псевдо-националистическата ,а всъщност проруската издънка на БКП/дс,кгб

31

ПОМНИ,ЧЕ

преди 10 години

БСП+ДПС+АБВ+АТАКА+БАРАКА+ВМРО = Б К П/дс,кгб

30

аз

преди 10 години

Тоя неприятник най-вероятно е прав. От неговите уста обаче звучи като майтап.Освен генерал на подмолни игри на нищо друго не е генерал.Срам за предците ни.Така да принизят титлата която са носили толкова храбри войни.

29

боби

преди 10 години

И децата вече знаят,че тази държава се ръководи от Сараите,а господаря бил в депресия ХА.Нямаше да има кръгове близки на този или онзи назначени за политици,ако 1990 година знаехме кой кой е и от къде произлиза.Всички свързани по един или друг начин с управлявалите до 1989 година трябваше да бъдат отстранени така както след 1944 г. са отстранявани бившите.Ако и срещу тях бяха приложени същите репресивни мерки каквито са прилагали на тези преди тях,тогава нямаше да говорим за някакъв си "преход"

28

Мимоза

преди 10 години

Добрютро, ген.Атанасов!Хубав и спорен ден на всички!

27

Анонимен

преди 10 години

Говорим си всички , плюем се един друг и нищо ! Керванът си върви а кучетата си лаят , , , , , никой от нас не помогна на нашите деца и внуци студентите , миналата година всички се юрнаха да свалят ГЕРБ , палиха се , биха се , и какво ли още не и какво отидоха си едните дойдоха другите по лошите и пак същото , да си драскаме полза никаква , ние вече не сме потомци на Ботев и Левски , ние сме едно нищо ! Не случайно ни плюят македонците явно има защо !

26

кавичките

преди 10 години

Генерале така наречения така ли бе при вас сдс така нареченото натъпканисте с ФОБИЯ и злоба както и герберите и нищо позитивно не виждате само ЛАЕТЕ КАТО ***

25

Алекс

преди 10 години

Каквото стадото такива пастирите. Вместо да обяснява по националните телевизии как управлява държавата, Доган трябваше да се насира от страх. Само дето българите са много индивидуални. Отряд от трима ще се самозастрелят щото няма да се разберат за посоката.

24

Лидия

преди 10 години

Разкатаха фамилията на държавата тезИ недодялани политици.Изобщо нищо неразбират от политика,отговорност и отстояване на позиции.Да инат има но не е градивен,а унищожите лен.Никой не мисли за обикновенният човек,защото нищо човешко не е останало в политици те ни.Пари,пари и пак пари.Дано да дойде време да ги издрайфат тези пари за които постоянно се боричкат и да осъзнаят че по ценно и свято от човешките ценности НЯМА.

23

Кака Стойка

преди 10 години

Като вие всички политици-умници допуснахте Доган до власта и икономическите му кръгове и си посипахте главата с пепел сега да ви видим как ще се измъкнете от тресавището че завлякохте и невинния български народ към същото тресавище .Без вина виновни излязоха бъл.граждани *** биле,лош материал много знае какво му кроите зад гърба .***.В пъкалада гниете дано.

22

Анонимен

преди 10 години

Ако това е сигурно,генералите да застанат начело на народа и да съборим сараите,да ги изравним със земята.06835

21

Yakov

преди 10 години

Кой каквото да Ви говори, знайте, че става въпрос за пари! Бандитите управляват Държавата! И това е, откакто се е пръкнала таз фалшива ДЕМОКРАЦИЯ! Какви партии, какви идеи, те такова животно в България няма и няма и да има. Българската нация е изпаднала в безпътица, без ясна цел в бъдещето, без ценностна система благодарение на своите "водачи" мислещи единствено само за себе си. Тези хора свикнали да им готвят, сервират, перат гащите, да им чистят палатите да мислят за другиго? Вие как мислите?

20

К.Л.

преди 10 години

ТОЗИ ГОСПОДИН Е ГОЛЯМ ЛЪЖЕЦ НАГЛАСЯ СИ ОТГОВОРИТЕ ТАКА ЧЕ САМ НЕ СИ ВЯРВА И ДОКОГА НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ ЩЕ КАНИ ТЕЗИ ДВАМАТА И ЗАЩО???? ЗНАЕ СЕ ОТГОВОРА ДА ГОВОРЯТ ПРОТИВ БСП И НАЙ ВЕЧЕ СТАНИШЕВ - ТОВА Е ГОЛЯМОТО ЖЕЛАНИЕ НА АНА ЦОЛОВА НА КОЯТО Е ТОЛКОВА ГОЛЯМА ЗЛОБАРКА ......

19

Никога повече ГЕРБ

преди 10 години

До Анонимен 19Ти пък някога вярвал ли си на когото и да било ? Има един много сполучлив лаф: "Това което мога да ти обещая никой не може да ти го даде" :)