7

Анонимен

преди 10 години

ami nali i klichko se mesi v igrata to i do voina moje da stigne i koi shte specheli ot igrata. ne mi se misli.

6

Анонимен

преди 10 години

Украйна е типичен пример какво се случва с една държава, която отказва да се подчини на плановете на световният елит, а именно да се присъедини към ЕС. Тогава се задейства сценарият за предизвикване на гражданска война - организирани протести, създаване на екстремистки партии и активиране на всички маргинални елементи в държавата с цел да се предизвикат кървави сблъсъци. Медиите също играят голяма роля в това. Излезте от матрицата и се замислете, кой е виновен за шибаният ви живот...

5

Анонимен

преди 10 години

Ако избухне гражданска война, тя ще свърши бързо, но ще бъде много кървава. Тази кръв ще бъде на съвестта на Кличко, защото без него тези *** ще си идат в къщи.Воювали за демокрацията...елате в България и ако я видите някъде ДЕМОКРАЦИЯТА, моля снимайте и качете в нета, искам и аз да и се порадвам малко!)

4

аз съм българче

преди 10 години

Режисьори Джон Маккейн и Кристофър Мърфи. С любезното съдействие на САЩ.

3

Анонимен

преди 10 години

Оставка!!!!

2

Сорос

преди 10 години

"Опасявам се от възможността да избухне гражданска война", заяви по украинската обществена телевизия Кличко, цитиран от ИТАР-ТАСС. "Всеки сценарий, дори най-лошият, трябва да бъде използван, за да не се допуснат кръвопролития", каза той.Че има сценарий, има. Ние знаем това.

1

zeus

преди 10 години

Може, такава е политиката на юдею-масоните от САЩ, които стоят в дъното на всичко, случващо се там!