47

Иво

преди 10 години

За коментара посветен на голодомора.Моля поинтересувайте се от ролята[а тя сериозна]на Запада ,в тази страшна история от миналото.Инормация бол.

46

xaxo

преди 10 години

Ще Ви последва съдбата на Кадафи.Болшевики горете в ада!!!

45

Детелина

преди 10 години

Народа се надига. Никъде не искат Руснаците.

44

водачът на

преди 10 години

*** и тъжното бъдеще за малоумието и предателството. Ако някой очаква успех това са макцина предатели на народа си който го очакван небивали лишения и глад, сега поскокоросван а утре ИЗОСТАВЕН Украинският народ ще загризе отново , плъховете и брезовите корички както след посрещането на Хитлер, който вследствие е определил народът на Украйна да бъде затрит а там да се ширят колониите от Немци както и да останат няколко милиона руси диваци за слугинаж. Украйна няма да бъде дадена без кръв..

43

ppancho

преди 10 години

Аз харесвам братя Кличко.Прекрасни спортисти,винаги съм за тях.Никой от пишещите по-долу лай***и не могат даже и да си представят колко големи(и наръст : )))и на кариера са тези хора .Виталий Кличко няма никакъв зор да е марионетка на когото и да било.Той е един мъжкар,доблестен гражданин и не го е страх.Браво : ))Трябва наистина да си Голям,за да опънеш на милиционерско комунистическочиновническата машина .Браво пич: ))Кефи ме: )Пожелавам,който има мнение за него да иде на площада,там...

42

Dedovia

преди 10 години

Кличко се опасява, че може да избухне гражданска война.Ми що не си прибере командите от улиците.

41

РУСЛАН МЪЙНОВ

преди 10 години

"ВСИЧКИТЕ ПРАСЕТА НА МЕЗЕТА"

40

ИВАН

преди 10 години

КЛИЧКО ЗАПАЛИ КЛЕЧКАТА , А КОГАТО ПЛАМНА ОГЪНЯ --- МОЖЕЛО ДА ПРЕРАСНЕ В ГРАЖДАНСКА ВОЙНА .... ТЕЖКА Е ЦАРСКАТА КОРОНА НА ........ СМЕЛО ПО ПЪТЯ НА БГ.

39

владетеля

преди 10 години

ТАЗИ РАБОТА НЕ ВОДИ ДО ДОБРО.НЕ МОЖЕ ПОСТОЯННО ДА ПОДКЛАЖДАШ ОГЪН ВЪВ ЕДНА ДЪРЖАВА И НЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА ДО БЕЗКРАЙ.ЖИВОТЪТ Е КРАТЪК И БЕЗЦЕНЕН И НЕ СТРУВА ДА СЕ ПОГУБВА ПО ТОЗИ НАЧИН.НЕКА ТЕЗИ ПОДСТРЕКАТЕЛИ ДА ПРЕСТАНАТ ДА СЕ ЗАНИМАВАТ СЪС РАЗМИРИЦИ.ТОВА ПОВЕЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЪЩЕСТВУВА ПО СВЕТА,ХОРАТА ТРЯБВА ДА ГО РАЗБЕРАТ ,ЗАЩОТО ТОВА Е ЗА СМЕТКА НА НАШИЯ КРАТЪК ЖИВОТ.ТЕЗИ КОИТО СЪЗДАВАТ ТЕЗИ РАЗМИРИЦИ СА МНОГО БОГАТИ И ИМАТ ЗА ЦЕЛ ДА ОГРАБВАТ НАРОДИТЕ ПО СВЕТА.

38

Аспарух

преди 10 години

До 48 БКП ЗавинагиА ние ви чакаме да вдигнете метеж и после ви давиме с шлепове

37

Анонимен

преди 10 години

Кличко, не се стряскай майна! Руснаците не допуснаха американските мародери в Сирия, че ще ги пуснат в Украйна... Ще те пометат заедно с медалите ти от Германия.

36

Анонимен

преди 10 години

А ТИ ДРУГАРЮ КЛИЧКО В КОЙ БУНКЕР ЩЕ СЕ СКРИЕШ ?????????? СИГУРНО В БЕЛИЯ ДОМ

35

Анонимен

преди 10 години

Кличко си е чиста мутра и това дето го притеснява е че ако няма смяна на властта вложените пари ще му отидат на вятъра.С други думи призовава за гражданска война.

34

neni4a

преди 10 години

До с. 46. *** сме,защото народа ни е *** и мързелив. Тей като не живея в Украйна,то няма смисъл да я коментирам. А дано да няма гражданска война там,че никои от тях няма да спечели. Ще спечелят Русия и/или ЕС,но не и самите украинци.

33

БКП завинаги

преди 10 години

До сашаЧакаме ги да влязат в църква и после детонираме!

32

саша

преди 10 години

До Анонимен 25"СЕГА *** *** НАЧЕЛО С ГЕЙЧЕТАТА БРАТЯ КЛИЧКО ВЛЯЗОХА В СЦЕНАРИЯ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ В УКРАЙНА"Дай Боже да им го кажеш на братята ЛИЧНО.Не забравяй обаче да си носиш и памперси.Ще ме скъсате от смях....

31

с.

преди 10 години

Украинците са патили толкова от болшевиките,че имат повече от основателни причини да мразят руснаците!2 Голодомора например!Нещо,което русофилистичната *** удобно забравя докато с плам и плюнки защитава идолите си!Украйна има пълните шансове да бъде нормална държава,а не *** като Бантустана,който така и не успя да се оттърси от тъмночервеното си минало и в резултат е най-бедната и отлупена държава в Европа управлявана все още от червените другари и креатурите им!И парите и властта са в тях!

30

долни комунисти

преди 10 години

Той и Троцки миналия век се е притеснявал да няма гражданска война в Русия, деева и долните ви оранжвеи Брюкселски масонски болшевици !!!

29

До Анонимен 18

преди 10 години

А ти как спа, син ***?

28

st

преди 10 години

До Анонимен Путиноиде ти да мълчиш болшеик със болшевик.