40

фалафел

преди 10 години

Абе за Първанов и най-вече за Калъфин - ясно. Ама за Румен Петков е загадка. Уж умен мъж, гявол а какво му стана и на него - пълна мъгла! Въпреки, че наистина даваше отдавна някакви признаци, но какво го отключи окончателно не е ясно.Жалко, ще му остане име на човека дето пунтира чучура в Брюксел.

39

Анонимен

преди 10 години

До Един българинСТОПЛИХТЕ ми СЪРЦЕТО С ТОВА ИЗЯВЛЕНИЕ - БЪДЕТЕ ЗДРАВ !

38

Един българин

преди 10 години

През януари 2010 Ивайло Калфин декларира, че фирмите регистрирани от тайните български комунистически служби в чужбина са една от най-добре пазените тайни на българския преход, и че те могат да се считат отговорни за присвояването на по-голямата част от богатствата на страната.Има защо да си изпускат нервите червените мафиоти !

37

Анонимен

преди 10 години

ZZARSTVO Balgaria i TARNOVSKATA Konstituzzia.......

36

Анонимен

преди 10 години

Станишев и неговите вече не го искат

35

Румен

преди 10 години

Що ли му влезнах в *** на тоя като знаех че там има микрофон? Ама па там какъв хубав фонтан имаше!

34

Анонимен

преди 10 години

Не остарявай, театър, моля те, не остарявай. Нека играем така до края на света. Всичко е само спектакъл. За големия кокал. И ний вървим, вървим, вървим натаааа-атък, и няма край, и няма край, и няма край. Ехоооооооооо, ехоооо, безкрайна ЛИ е наща шир и длъж? НЕ.

33

AНТИМУТРA

преди 10 години

Не им се връзвайте на номерата на ***.Този ход с "АБС" е повторение ,римейк на партията"ЕВРОЛЕВИЦА" от 90 години.За да контрират акумулираното недоволство на народа и на някои техни симпатизанти ,БСП привидно се разделя на две и тази втора част АБС(БСП алтернативна)уж се разграничава от "грешките на първите" и го играят "готените".Така ТЕ(БСП) намалят щетите от гафовете си до минимум и печелят по вече гласове на евровота

32

Един българин

преди 10 години

По време на комунизма щяха да пратят Калфин и Първанов на лагер. или случайно щеше да им се случи нещо !

31

Анонимен

преди 10 години

АБВ срещу БСП вече спечели Пернишка, Плевенска, Хасковска, Кърджалйска, Разградска, Шуменска и Търговищка и Силистренска област. Честните ляво-ориентирани българи да побързат, щото хубавите места в АБВ ще свършат бързо. Не мислете за АБВ, като червеното ДСБ. Тандемът Първанов-Калфин е аналогичен на тандема Борисов-Цветанов - АБВ е партия с бъдеще.

30

{# R

преди 10 години

Калфин е достатъчно интелигентен и вследствие на това въздържан от обиди и лош език към опоненти. Що за злоба и злъч съдържат в себе си Станишев и останалте, за да го обиждат така! Това не е маниер на лидер на ПЕС, а на местен феодал.

29

Мария

преди 10 години

Абе хора...не знаете ли, че те пак са си едно, но просто наблюдаваме цирк, който е за повече гласове. Взимат заеми уж за държавата и дечицата им ги харчат в молчетата. Купуват си дънки за 450 лв и блузка за още толкова. А др нека се чудят как да си вземат един хляб. И с цялата си наглост казват, че има много пари сега...

28

Анонимен

преди 10 години

Станишев е труп, който с бясна лудост се опитва да запази мястото си в БСП. Но сега понеже не сме вече 1950, когато са убивали на поразия, той яко почва да се притеснява за мястото си. Все пак Първанов го издигна и само той може да го свали ако наистина иска. Редно е някой да постави този червей Станишев на мястото му.

27

Hapev

преди 10 години

eh, Kalfin, kak ne te izbraha za savseeem malko predi 2 godini za bg prezident i glavnokomanduvast bg armia?! ama neise, moje da ti se otvori parashuta sega?!lubovta kam bg naroda e rabota, rabota, rabota...

26

Анонимен

преди 10 години

Не Станишев а калфата и Архара си ИЗПУСНАХА нервите като НАПУСНАХА (да, това е НАПУСКАНЕ) БСП.И двамата са политически трупове.

25

user

преди 10 години

Чудя се защо Калфин казва кой какво да прави в БСП. Той вече не е част от тази партия. Все едно да каже на ББ къде да го премести. Гледайте си партията и се молете някой да гласува за вас. Лошото е, че хората не искат да гласуват за никой, а *** и те захитряха.

24

lari

преди 10 години

ne m islq 4e takiva izmekarq trqbva da izob6to na politi4eskata scena

23

Dedovia

преди 10 години

Калфин направи си избора, носи си последствията като мъж.Абе какъв мъж си ти бе, ти си се продал като шантонерка от Околовръстното.Сега си мълчи докато ти разширяват значително отворите защото си си получил възнаграждението за това.

22

бай БУДАЛ

преди 10 години

Какъв народ сме .??????... БОКО -МУТРАТА и ГОЦЕ -ТРЕПЕРА са едно и също.Има ли още будали да им гласуват?

21

www

преди 10 години

До АнонименГлупости !!! Точно обратното, те искат деюре коалиция с ДПС а не дефакто !!!А по положително настроен към ДПС от Гоце няма !!Простаци колкото искаш !!СерГЕЙчо си е ясен, просто престъпниците се скараха в бандата си, няма да е изненада ако и някой не бъде отстрелян в буквалния смисъл от "ловеца" на защитени КОЗЛИ !!!!!!