32

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 20А дано, само да побързат, че ми писна да ги гледам.

31

Шишо

преди 10 години

Каква е тая фамилия КАДИЕВ.

30

Анонимен

преди 10 години

Измислени битки.Там всички са доволни. Тройната коалиция дава на всички, които са поискали. Нали не им пипат личните "спестявания". Те са неприкосновени, докато властта е у "правилните хора". Това корупция, това манипулации, това пенсии, това безработица...всичко е добре, щом не се бърка в банковите им сметки. Законите за тях не важат. Не се и чуват какви глупости говорят. Наглост без граници. И за всичко Борисов им е виновен.:)Много къс преход, бе.:)Не. Не е смешно.

29

ИВАН

преди 10 години

МЕЧТАТА НА БОГАТАШИТЕ Е ДА СЕ ЗАТРИЕ Б С П И ТАЗИ МЕЧТА Е НА 123 ГОДИНИ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е БЕДЕН , И ТАКЪВ НАРОД НЕ ОБИЧА ПАРТИИ С ДЕСНА ИДЕОЛОГИЯ .. НАВРЕМЕТО ИМАШЕ ПЕГИЛЕТКИ НА РАЗВИТИЕТО , СЕГА ИМА ЧЕТЕРИЛЕТИЕ НА ДЕСНИ ПАРТИИ. ТАКИВА КОМЕНТАРИ НЕ ДОПУЩАТ ДО ИНТЕРНЕТПРОСТТРАНСТВОТО ЗАЩОТО ДОБРЕ СЕ ЖИВЕЕ НА НАРОДНИЯ ГРЪБ

28

Петъо

преди 10 години

Може ли някой да ми каже има ли разлика между Другар и Митра?

27

алеф бет гимель

преди 10 години

Всякак са готови да се нарекат ***, само и само да ги оставим да паразитират на наш гръб. От всички нас зависи дали ще възприемем поредната им мутация!..

26

Анонимен

преди 10 години

БСП е феноменална партия! Винаги,когато България е в криза (предизвикана от управлението им),тя се занимава с вътрешните си проблеми,а те нямат край.Не е ли по-добре да се разпаднат и да забрави за тях?

25

Анонимен

преди 10 години

ETO VIJTE VSI4KI NAGLI KOMUNISTI , - ANGLIA,GERMANIA,FRANCIA,ITALIA,ISPANIA,SWECIA ,DANIA,HOLANDIA,BELGIA, PORTUGALIA,SHVEICARIA,AVSTRIA, I MNOGO DRUGI , TAM E NIAMALO KOMUNISTI NA VLAST I VIJTE KAK SA TEZI DYRJAVI,IDETE I SE RAZHODETE, DAJE I V DYRJAVI V KOITO KOMUNIZMA IZ4EZNA PREDI 20 GODINI SA MNOGO DOBRE POLOSHA I CHEHIA, A V BULGARIA KOMUNISTI NA VLAST , ZA TOVA SHTE SME NAI BEDNITE I NAI IZ4EZVASHTITE

24

m.markov

преди 10 години

Радвам се че и БСП има хора,мислещи не облъчени от смешника

23

робърт лъдлъм

преди 10 години

кои са доволни??? ОЛИГАРСИТЕ и високоплатените нагаждачи обикновенни хора няма доволни!

22

Един българин

преди 10 години

До Анонимен 12За тях Партията винаги е била по-важна от народа и държавата, но под Партията разбирайте предимно нейния ръководен състав и Великите Учители от Русия, а не редовите членове !

21

мафията

преди 10 години

Мръсни и продажни "бивши" комунисти-мафиоти!ОСТАВКА НА МАФИОТСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО!СЪД И ЗАТВОР!БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!А М И Н !

20

Анонимен

преди 10 години

тоя е от много наядените , затова е толкова спокоен , при едно извънредно положение си хваща хеликоптера и си отива в Швейцария

19

Един българин

преди 10 години

В БСП ще останат само хора заблудени или без съвест, за разлика от ДпС, където дори и заблудените вече са на изчезване !

18

До Кадиев

преди 10 години

Я кажи брат ми , жена ти като прави по милион на месец от търговия с ток(търговия с български души) ,какво ги правите парите?

17

Анонимен

преди 10 години

Колко жалко, че малко хора ще разберат какво казва и ще поискат същото за партиите, които подкрепят! Истинската демокрация не е диктатурата на силния, така както се получава в повечето партии, тогава как те имат очите, да говорят че са демократични. БСП може да е всякаква, но винаги е имало вътрешни борби, които са били за нейно добро, защото в спора се ражда истината!

16

Ванов

преди 10 години

До АнонименКак да не става, като е станало. Властта в кой е.След 4 год от вас няма да остане нищо. Ще се разпаднете и отидете на бунището. Халал да е гробари Боко тиквата.Скоро ще го потърси Цацаров. След като оправи ЦВЪЦКО, иде ред на СИКА-джията наркотрафикант и мафиот Боко Тиквата.ВСИЧКО ВЪРВИ ПО РЕДА СИ И ПО ПЛАНА .

15

Анонимен

преди 10 години

В България много години имаше статукво в разпределението на бизнеса.Чакам с интерес да се хванат за гушките другарите и да почнат да се гърмят по кръстовищата.

14

123

преди 10 години

Кадиев, знаеш ли, че жена ти е по-нагла и от теб!

13

РЕНЕГАТ

преди 10 години

Този гол *** е скритата лимонка на МУТРАТА и ГОЦЕ в БСП. На него е отредена ролята да поиска оставката на СТАНИШЕВ.Затова толкова го обичат от продажните телевизии.