38

НК

преди 10 години

До xНие щяхме да си се освободим сами, ама нали трябва все да сме зависими от някой.

37

do 46

преди 10 години

Точно това щях да кажа. От къде пък са видели коментарите и имената на вариаблите. Явно имат сорскода.

36

x

преди 10 години

Защто последно време говорите против Русия, трябваше на времето да ва оставят дава клатят Турците

35

българин

преди 10 години

Могъл-направил го е!Ония да са си защитили картите,а не да са икономисали от защита и после да са си раздали коледни бонуси!Докога дори и картите ще са несигурни?Да го наемат да работи за тях,да му плащат прилично както е заслужил и всичко ще е наред.А докато се мислят за голяма работа като англичаните много ще духат супата!Хората като него заслужават уважение,а не надменноста която виждаме в момента!Браво на руснака!

34

П.Петров

преди 10 години

Интересна работа, коментарите са само в сорса на програмата, като се компилира и оптимизира липсват коментарите, а променливите са прекодирани, дори стилът на програмиста не може да се оценява. За да се правят подобни изводи IntelCrawler са си купили сорса или сами са си го написали.В края на краищата, откъде на къде търговските фирми ще съхраняват информацията ни?Купуваш си сирене и си попълваш бланка кой си, какъв си, къде живееш, е-мейла, телефона, банковата сметка и осигурителен номер?!

33

Анонимен

преди 10 години

Евала на братушката ... само така и още много да ги хакаш американските ***.

32

Анонимен

преди 10 години

Ами най-добрата защита е измислена отдавна-главната ви карта (дебитна/кредитна я използвате само за съхранение, получаване на заплата и теглене от сигурни банкомати(такива вътре в банките например). Отделно имате една дебитна карта за използване в интернет, която захранвате само преди покупка и то с точната сума, така че да седи празна през останалото време.

31

Анонимен

преди 10 години

17 годишен руснак направи 300 милиона войници-мародери сами да си говорят.

30

Ицу Къмътъ

преди 10 години

"Сан тайм - люн... Сан тайм - уин.""Понякога губиш, понякога печелиш."

29

Гошо Тъпото

преди 10 години

В Кривунделово на такъв руски *** му викаме, ***, ***, че чак... вдлъбнат.

28

Коментатори

преди 10 години

Target targeted - pricelsss!

27

ГЛУПОСТИ

преди 10 години

Глупости! Някой е злоупотребил с вътрешна информация и сега пускат изтъркания номер с "гениалния хакер" дето виждате ли е виновен за това. Мита за хакерите е измислен от хора злупотребявали със поверителна информация.

26

rusnak

преди 10 години

Кой грухти тук, че Велика Русь са мизерници, а?:))

25

Анонимен

преди 10 години

И какво ще направи с тези 110 МЛН. мейла и телефона? Освен да пръдни в чая друго не виждам!Голям хак,голям вирус!

24

"Сноудън няма&q

преди 10 години

Сноудън го има и според слухове вече работи като системен администратор за руска компания. Какво да направя, като емигрантите смениха посоката - първо Жерар Депардийо, после Едуард Сонудън... Това е бъдещето на света. А демокрацията е миналото.

23

Анонимен

преди 10 години

До ot USAТъпият в случая си ти :) не става въпрос да ти се откраднат жалките 2-3000 долара.Тук става въпрос за загуба на доверие към електронната търговия и впрягане на допълнителен ресурс от Виза и Мастър кард. това преиздаване на кредитни карти струва пари и само подмяната на 110 милиона кредитни карти ще надхвърли 1 милиард долара.

22

ot USA

преди 10 години

I za kakvo sa im tezi Danni na ruskite tu.anari?Horata vednaga sa si kanselirali kreditnite karti i ot Visa/MasterCard/AmEx sa im izdali avtomatichno novi,tezi rusnaci sa super tupi parcheta-nakrivili shapkata na amerikanzite,ha ha ha .Ei.tova rashkite sa nai-golemite mizernizi v sveta,tupi,tupi,chak zaobleni.

21

Анонимен

преди 10 години

Всички гениални хора вече работят срещу САЩ - Сноудън, Асандж...

20

Ани

преди 10 години

Туй Руснаците само с глупости се занимават.

19

st

преди 10 години

Булшевиките луди хехехехе