18

Биби

преди 10 години

Тази изложба има художествен , а не политически смисъл !Покрай тези тв "сапуни", параноя обхваща народа ни !Не ставайте смешни, Явор е художник, не политик! Благодаря .

17

tochica

преди 10 години

да оставим че е снимал турция и кой и с каква цел му е платил и организира тази изложба (все пак както много от вас са казали не са само резашки джамии там а история от доста преди фесовете) но този господин явно се мисли за някакъв велик фотограф а снимките му са доста посредствени. а фотошопа, който отнема доста от реализма на снимките, се надявам сте го правили вие от фес.бг защото ако не сте този псевдоизложбаджия да отиде да чисти тулски тоалетни. голям проблем на нас българите че и звездите и артистите ни и те повечето като поутиците и бизнесменчетата, кукли на конци без собствено мнение

16

hahaha

преди 10 години

До qwerty11Някои имат остра нужда от психиатър май, хахахахаха!Тебе требеше да те снима фотографът - сигурно си много интересен и оригинален, по ентелегентното ти мнение яко си личи, поне ни правиш смях - и това е нещо :)))))

15

high 5

преди 10 години

На славянски името на Истанбул е Цариград. Не разбирам защо трябва да наричаме Истанбул с гръцкото му име Константинопол (Константинуполи)..

14

дани

преди 10 години

Браво на автора! Истанбул е прекрасен и вълшебен град. Място на невероятни контрасти, на много тъга и оптимизъм. Град , който си струва да посетиш поне веднъж в живота си. На Истанбул никак, ама изобщо никак не му пука за простите кратуни в този форум и за нищожното им мнение. Защото той е една необятна вселена, който има достатъчно интелект, ще разбере за какво иде реч!

13

glagoabazubaduza

преди 10 години

В романа на Орхан Памук "Истанбул" нонстоп бива въвирана в очите ни носталгия не просто по един изгубващ се поради промяна град, а носталгия по отиващ си главен имперски град, с всичките белези на превъзходство и разкош, изсмуквани насилствено от подчинени територии като нашата. За непредупеден западняк романът става, но за потомък на тъпканите в калта в името и на това великолепие прадеди е дразнещо едностранчив и неморален. Фотографът е неоригинал и безродник, щом *** и преживя същата дъвка.

12

qwerty11

преди 10 години

за толерастите и *** няма нищо свято и родно вижте в Гърция как си тачат тяхното а тука турски сериали изложби за Истанбул *** да си купуват шалвари и фесове и да се изселват в любимият им Истанбул......

11

pandela

преди 10 години

До така ли?, византион

10

така ли?

преди 10 години

Този град се казва Константинопол, а не истанбул...

9

pandela

преди 10 години

инста поли (към града)

8

qwerty11

преди 10 години

До ИзиИзи Стамбул/Истамбул си е Константинопол .....продължаваите да хвалите чуждото и няма да разберете как пак ще почнат да ви уважават и хвалат .......

7

Анонимен

преди 10 години

Това градче си е наше и нека турция ни се извини и да си ни го върне и не само него

6

До номер 4

преди 10 години

Аз съм ходил поне 20 пъти и не мога да кажа на *** ,че е Европа.

5

Изи

преди 10 години

До До qwerty11, по народному му казват СтаМбул. Има и такива български народни песни.

4

До qwerty11

преди 10 години

Хайде, преди да се изказваме, да научим поне имената, за които пишем!Няма град ИстаМбул.....

3

*

преди 10 години

До qwerty11Значи е крайно време да отидете и да видите за какво става дума . Аз ходих 2 пъти и все още не мога да разкажа ... Това е невероятно място .

2

qwerty11

преди 10 години

ей Явор ли си Яшар ли си свършиха ли хубавите стари Български градове че си хукнал Истамбул да снимаш.........п дал соросоиден

1

Гошо Тъпото

преди 10 години

Нереде Истанбул, нереде...Кривунделово.