46

st

преди 10 години

Добре и като напуснете ЕС къде ще се насочите Руснаците също не ви искат ама изобщо, и какво правите с кого ще търгувате ще стойте затворени в БГ дори и изтока ви налага визови режими за пътуване да не говорим за търговия помислих те ли малко това което прочетохте .

45

Анонимен

преди 10 години

Begayte v Savetskia sayuz ,shto stoite tuka ?1

44

Джъстиса

преди 10 години

Хумнеров - Гущеров НЕ е фактор. Продаде се на ГЕРБ за пари с думите към Сидеров:Шефеееей май ще стана предателмуахахахахахаххаха

43

Реалист

преди 10 години

До EU citizenОоооо да най-богатата по природни ресурси държава в света с 0 дългове и просперираща икономика ще фалира ? Европа газта откъде я взима ? Стига Русия да врътне кранчето и гледай какъв цирк ще става. ЕС като го гледам на какво дередже е в момента и какво им е отношението към нас просто не виждам какъв е смисъла изобщо да ги подкрепяме.

42

саша

преди 10 години

Сичкото русофил, *** и прочие *** да се качват на картонения кораб и към обетованата земя РАША.А ние нека си останем в наща си България.

41

Анонимен

преди 10 години

Гумнеров,Гумнеров,един венец цветя пред исторически паметник не си поставил,едно историческо събитие на България не си почел,фракция от националистически НПО ще ми правиш и ръководиш!! Миналата седмица венци и цветя поднесоха пред плочата на Мара Бунева в Скопие,къде беше ТИ и твойте седем НПО!!!

40

Анонимен

преди 10 години

Поредната псевдо партия, целяща да накъса вота на АТАКАПросто без коментар.Усетиха анти-ЕС натроенията и че хората се обеиняват около АТАКА и веднага нов удар.

39

Анонимен

преди 10 години

*** не ми пука за EU/USSR/Russia/USA/ and so on and so импери.Проблема е че българсия народ живее многоооо зле. -Нямаме деца българчета,а тези които ги имаме са необразовани, неатлетични, затъпели от реклами,чалга и компютри. -Нямаме производство -Няма земеделие -Няма здравеопазване -Няма училище -Няма религия, -Децата нямат право да играят навън сами(и по закон вече!!!). -Нашата Вода; Ток; Телефони; Медии; Банки вече се контролират от чужди страни (чужди интереси).

38

Анонимен

преди 10 години

От 60г. ДС раздея и владее както българският народ,така и прогресивни партии радеещи за благото на Бълрария !!! Затова ударът трябва да се съсредоточи върху ДС !!!

37

има надежда

преди 10 години

Това е добра новина

36

така

преди 10 години

Националисти, след референдума ще си останете с БКП/БСП,Атака, *** и ДПС.Но от дългия ми живот, когато като падна стената, всички , начело с Огнян Дойнов и др. заминаха за Австрия.Та нищо чудно, ако излезем от Ес, всички "управляващи", та и Сидеров, да "забягнат към Франция и др. ОБЕТОВАНИ земи, а вие, Гумнеров да останете с *** и турския етнос - тютюнджиите.Май тогаз и Русия няма да ви иска.. или ...ще стане нОВ 9.09.44.Да му се радвате!

35

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ искаха люта зима и протести, обаче господ бил българин от БСП.

34

EU citizen

преди 10 години

До ТОДОР ХРИСТОВ А по-сериозно ако искаш - ПРО, интегрирано с Румъния и Турция. Черно море да се доминира от НАТО. ЕС става федерална държава с 2 млн. армия - най-високотехнологичната. Максимално ограничаване на вноса от Русия, за сметка на всякакви други - Иран, Кипър, Египет, Катар, докато Путин фалира. Останалото е елементарно. Иска се дупе и хъс, а не да чакаш евтина газ и да се надяваш на блядската милост.

33

Анонимен

преди 10 години

Всички т.н. националистти в България са живи комунистти!!! Влязат ли в парламента ще са също, като така!!!

32

Анонимен

преди 10 години

Европейският европейски съюз си е най-хубав. Всичкото световно ромство иска да влезе в него. И ние влязохме.

31

Анонимен

преди 10 години

До ТОДОР ХРИСТОВ Тотална контра на сичко руско. Цялата мрежа от руски шпиони и агенти на влияние се товари на един кораб за насипни товари и се пуска към Новоросийск, с последващо "изваждане на ***" някъде насред Черно море.

30

Анонимен

преди 10 години

Граждани за неевропейско развитие на България - ГНЕРБ

29

Анонимен

преди 10 години

Ще излезем и ще влезем в Африканския европейски съюз или Азиатския европейски съюз.

28

tt2

преди 10 години

Налагаме мита и ние за внос - не ми трябва да посещавам никакви западнали страни - има и други държави освен ес ако не знаете - Русия, Китай, Бразилия, Индия - не трябва да сме васали на ес, които ни ограбват

27

Анонимен

преди 10 години

Приоритетите на България са да стане силна българска държава например като Турция (извън ЕС) със силна икономика, силна армия и население от поне 30-40 милиона души българи. ЕС има противен интерес от слаба и небългарска държава в България, която не е ясно дали ще остане и с това име, ако продължава тази политика на ЕС или ще се преименува на Румелия или Ромалия с ромско население.