13

Зоро

преди 10 години

Супер мухляр е тоя инч хай...То май само гей джуджета се пръкнаха, д'иско и не знам си кой още...

12

Krok

преди 10 години

Арменски рожден ден :) Вместо да почерпи - билети по 10 кинта

11

Мунчо

преди 10 години

Тези гърли седнали му стигат до брадичката :)))

10

до 8

преди 10 години

Следващият самоотровил се и сам на себе си говорещ DOMUZ.

9

до 1, 2, 3 и 4

преди 10 години

Неспокойни, самоотровени DOMUZ-и.

8

Анонимен

преди 10 години

"Като сте такива специалисти,знаещи и можещи покажете как се прави! "Аз съм специалист в друга област и си върша работата качествено и не се е налагало да си развявам *** по телевизионни предавания за да ми потръгне кариерата. И моето лично мнение е, че тази дразнеща личност е пълен бездарник. Запомнете го всички вие дето целувате *** всяка пръкнала се псевдозвезда- хората имат лични мнения.

7

diavolcheto

преди 10 години

Едно умно, талантливо, усмихнато българско дете! Успешен концерт и хубави моменти на рождения ти ден - жив и здрав бъди, отминавай лошотията, само напред! Имаш много разнородни таланти, добър човек си. Какъвто и път да избереш, никога не преставай да обичаш вълшебството, наречено - музика!

6

Анонимен

преди 10 години

До всички с омраза към Рафи.Това дете е от едно обикновенно без връзки и пари семейство.Завистливия нашенец не може да преглътне че без задкулисие човек може да върви напред.Това дете спечели една от най-високите печалби в Стани Богат.Ако не е заробващия договор на Нова сега той щеше да учи в един от най-престижните университети на Острова.Няма да се учудя ако след време за него се пише че е едно от имената на Уолстриит.

5

Анонимен

преди 10 години

Тази омраза ще ви погуби! Като сте такива специалисти,знаещи и можещи покажете как се прави! Да си жив и здрав Рафи. Само напред!

4

Анонимен

преди 10 години

Само в Бантустан подобен екземпляр се счита за звезда. Не може да пее, има излъчването на влагоабсорбатор и като цяло е пълен FAIL. Поне в западните държави подобни л*йняни тийн-звезди могат по принцип и да пеят по някоя нота колкото и да са противни, но този е пълен фалшификат. Типично българо-компексарско ренде с нулева визия парадиран от чалго-свинските медии като "талант".

3

незнаещ

преди 10 години

Тоя безхаберник откъде се пръкна?

2

Водния мс

преди 10 години

Тоя е по противен и от Бийбър

1

Анонимен

преди 10 години

Браво! Честит Рожден Ден- Дано ти е последен! Наздраве!