Снимка: Вирджиния рекърдс

Специален концерт - трибют към своите музикални вдъхновители и най-обичани изпълнители подготвя Рафи Бохосян за своя първи лайв в Sofia Live Club. Заедно с групата Funky Miracle победителят от X Factor подготвя микс от фънк и соул парчета, изпълнени от негови любими артисти.

Класиките Think на Арета Франклин, Higher Ground на Стиви Уондър и Musicology на Принс са само част от специално подготвения акустичен репертоар.

С концерта под надслов  FUN*KIN’ SOUL Night Рафи ще отпразнува и своя 21-ви рожден ден. 

На сцената заедно с Рафи ще се качат и неговите колеги Део, Лео и Играта, за да изпълнят заедно една съвсем нова, реге версия на летния си хит 4D.

Публиката ще може да чуе и по-алтернативен, суинг вариант на новия сингъл на Рафи "Не ме разбра". Поли Генова от своя страна ще партнира на рожденика в разчупено и свежо изпълнение на парче от творчеството на Jackson 5.

Една от големите изненади за вечерта е присъствието и на тазгодишния финалист и победител в X Factor – Жана Бергендорф. Двамата носители на титлата „X Factor на България” ще преплетат гласове на сцената на клуба и ще обединят талантите си в едно изключително и запомнящо се изпълнение. 

Партито е планирано за сряда, 29 януари, от 22:00 часа в Sofia Live Club. Билетите са на цена от 10 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase