162

titi

преди 10 години

4udiat se kak da omaskariat Borisov !!!!

161

Анонимен

преди 10 години

За червените поддръжници, важен е девизът: "Гладен лягам, курназ ставам!" За лидерите ви обаче, е друг: "Сит ставам, още по-сит лягам - с парите и душите на народа!"

160

Анонимен

преди 10 години

Специален поздрав за ревливата тиква с песента "О колко си ***"

159

анонимен

преди 10 години

защо тука не са писани коментари ? айде да загравяме ...

158

сали

преди 10 години

Не само манипулирани записи, БСП и ДПС са готови на всичко за, да отстранят Борисов от властта? Защо толкова ги е страх и само против него говорят?С какво той им нарушава рахатя да грабят , крадът , да правят заменки ? С какво?Всеки Божи ден излизат някакви межитурки и запозчат да го оплюват . да не говорим ,че същите тези межитурки си мълчаха и го хвалеха , когато беше на власт.Това е отмъщението на нищожествата, ако имате друго обяснение ,нека го чуем!

157

The king

преди 10 години

Да му е сладко на Бойко неговото лекарство. А и като публично се обявят записите ще се разбере колко са достоверни. Вече се носят слухове, че Румен Петков е поставено лица, та да видим.

156

Анонимен

преди 10 години

Мръснико, записите с Танов манипулация ли са? Ами с прокурора Кокинов? Скрий се мутро, доносник и лъжец!

155

Бай Ганьo

преди 10 години

Естествено че само ти ще лъсваш по записи Тикво проста - само ти си толкова *** че да те запишат дори и в ***!

154

Бай Ганьo

преди 10 години

До EU citizen Има начини да ни накарат (да поискат обезпечаване)... За съжаление не е просто "да не платиш"

153

боко истината

преди 10 години

До атникомунистТой и валутния борд се беше засилил да бута,добре ,че го удариха през пръстите иначе сега щеше да е страшно в бг.

152

Анонимен

преди 10 години

Много *** Гноми във форума и статиите за Борисов... Така ли само прости *** работят за Партията Столетна и Спинозна...?

151

EU citizen

преди 10 години

До Бай Ганьoот спирането на АЕЦ Белене Русия печели повече от строежа му - 1 млрд чиста неустойка----------------- Ако сме балами да я платим.

150

Анонимен

преди 10 години

До атникомунистЕх колко си ми тъпиЧък... Милия той, голяма "логика " извади...

149

атникомунист

преди 10 години

До боко истината 1000000 милион ама с бюлетините от печатницата на братя Бончеви - синове на генерал- лейтенант Бончев, зам.-началник на УБО има няма 30-тина години. Единият е депутат от ( познайте от коя партия.....антикомунистическата ГЕРБ) другия коли и беси ,като пръв Гербаджия из Костинброд. Морее !!Ако не ги бяха издънили сега щяха за имат 135-6 депутати Даже и на бас се хващаха. Абе нещастници!Цялата власт в тях и президента с тях и една фалшификация не можаха да спретнат,като хората

148

Анонимен

преди 10 години

Бокича пак напълни гащите!!Ще вдига кръвно Тиквата следващите няколко месецаВчера разпряваше как нямало такъв запис и се видял запоследно с Парванката преди 2 години,а сега вече ще съди този,който ще го разпространи!!Не е ли смешно как един *** със завършен 12-ти клас лъже цяла България!!Бокича всеки път го хващат по бели ***,*** му обяснения са доказателство за това

147

Бай Ганьo

преди 10 години

До 8888888 Нямат изгода да го пуснат - сега ще прави каквото му кажат, или ще бъде политически скелет..

146

batevale

преди 10 години

Като излезе манипулираният запис ,ти дай оригиналният в прокуратурата и тя да търси манипулатора.Но така правят в нормалните държави ,а ние и държава като за пред хората нямаме.Само "политици" , електорат ,медийни изяви и PR....И бедност -- икономическа ,морална ,образователна ,правна и културна БЕДНОСТ...............

145

Бай Ганьo

преди 10 години

До Анонимен 159 Точно от спирането на АЕЦ Белене Русия печели повече от строежа му - 1 млрд чиста неустойка, а оборудването - пак ще се продаде и монтира на нормалната си цена... А ти си мисли че Русия (Атом Строй Експорт) е на загуба от цялата работа.

144

Анонимен

преди 10 години

Ако се чудите защо точно сега се рестартира АБВ, ситуацията е следната; Първанов губи лидерската битка в БСП и е в тежки противоречия със Станишев. Междувременно Борисов прави няколко услуги на Първанов, като случая с Мишо Бирата и скрепяват отношенията си. Борисов губи няколко депутати и цяла партия се откъсва от ГЕРБ. За да възстанови баланса Борисов се свързва с Първанов, който изтупва прахта от проекта АБВ.

143

Манипулация?!

преди 10 години

То и разговорите с Мишо Бирата и Вальо Танов бяха МАНИПУЛИРАНИ, но в тях ЯСНО СЕ ЧУВА на всеки 2 секунди един сигнал, който се пуска ТОЧНО ПРОТИВ МАНИПУЛАЦИЯ. Доста трудно се прави манипулация при накъсване на думите. Друг е въпроса кой продължава да записва и с какво?