126

зоро

преди 10 години

погледнете го ...,това е човечето, на което сме позволили да управлява парите ни ...бог да ни пази

125

Анонимен

преди 10 години

От глупав, по-глупав !

124

arabina

преди 10 години

dps reshava dali shte ima izbori ili ne ot nas zavisi bg

123

огнянов

преди 10 години

недей да е толкова уверен и сигурен.само герб

122

бай иван

преди 10 години

какъв е тоз ПАПУНЯК на снимката бе! абе стига сте ми показвали само *** или *** в новините, че ще емигрирам! предупреждавам ви. не се издържа вече да гледаш лица на ***.

121

сладур

преди 10 години

На този по му прилича да пасе овцете.Явно са решили,че ние сме такива./овце/

120

Анонимен

преди 10 години

Вие си знаете. Пак гласувайте за БСП и ДПС, и не забравяйте Атака, че иначе КОЙ ще плаши кокошките на бостана ?

119

Анонимен

преди 10 години

От къде ли ги намират всички тези министри и зам.министри? Преди поне знаехме,Бойко си казваше къде ги среща и ги сменяше доста често,а тези май са несменяеми и не се знае къде са пребивавали.Ако е вярно,че са преподаватели,разбираме защо голяма част от кандидат студентите избират да учат извън България.

118

Анонимен

преди 10 години

До ДО ГЕРБЕРИТЕ !!!Миналата година взеха 2 млрд, бочове, тази се готвят да вземат 3,5 млрд !Догодина пак ще протегнат ръчичка за още 5 млрд, нали знаете какво ще им отговорят финансистите ? Ще им покажат пръста на съдбата, а както знаем, всички пръсти на съдбата са СРЕДНИ !

117

SGH-5

преди 10 години

"Министърът се аргументира за своята категоричност с думите: "Аз обикновено имам дългосрочен хоризонт на развитие и това съвпада с моя дългосрочен хоризонт.""Но няма гладка и последователна мисъл!

116

ДОЛУ БКП

преди 10 години

Тоя има вид на развълнуван диригент. Той и Бойко мислеше , че ще изкара пълен мандат , да ама не, както казваше Петко Бочаров. Тия кредити ще трябва да се връщат , а когато натрупаш няколко започват да ти отказват нови. И ела да видиш колко ти харесва после. Неизменно ще започне и спиране на европейски пари , все пак другарите а царе на кражбите , но и ония в ЕС не пасат трева. Така , че не бързайте да се радвате другарки и другари , червени ***.

115

nedkodd

преди 10 години

Още един угоен на наш гръб ???

114

Shark

преди 10 години

Абе льольо, какъв финансист си ти бе, я върви да пасеш козите в селото от което си допълзял. Какъв финансист трябва да си за да не знаеш, един кредит не се погасява като се взима нов. Това не решава проблема, а го задълбочава. къде са ви обещаните работни места, къде е ръста на икономиката. Това щеше да покрие кредита на страната. А сте и нагли, нямало да има избори. Вие гражданска война ли искате да стане че да си идете!!!

113

Анонимен

преди 10 години

***....ТАКА СЕ КАЗВА КУКЛИЧКАТА НА ОРЕШАРСКИ !

112

ДО ГЕРБЕРИТЕ !!!

преди 10 години

Герберасти , много рев бе:))) цялата тема е в рев, квичене и крякане :))) е , няма как, така ще е следващите 3 години ,ще квичите за вожда си- дебелото слънце Борисов!А пък след 3 години ще има избори и тогава ще отидете цивилизовано до урните да пуснете бюлетина за Боко !:)))))

111

бобо

преди 10 години

Въобще,като гледам какви милиарди се въртят в БГ,страшна работа!! Ама въртят се едни милиарди,един кредит це взима за да се покрие друг кредит,абе страшна работа! Нали щяха да развиват икономика,нали щяха да откриват 250 000 работни места и сега ...какво!!!??? Преливат от пусто в празно!!! Правилно,ми то с такива експерти-травестити,овчари,*** и др. Браво,пак гласувайте за БСП,ДПС и Атака!!!

110

qwer

преди 10 години

Този ли намериха да се занимава с парите бе, да бяха се поогледали малко повече и да изберат нещо по привлекателно и представително от този ***, то е ясно, че всички са на равно крадливо и лъжливо ниво, но поне да приличаше повече на хомосапиенс бе, аман от противни физиономии, не стига,че не ги понасяме ами не можеме да ги гледаме, сеят отвращение от всякъде.

109

бобо

преди 10 години

Още един папуняк!!! Този да ли се къпе,а ушите му какви са .... страстни!!! Ужас ! Господи вземи си вересиите!!! Аман от ***,петна,*** и др.подобни!! Само *** липсва на страницата и *** ще е пълна!!!

108

аз

преди 10 години

Абе то и Боко Тиквата така говореше, ама стана друго. С 8% доверие не може да се управлява никак дълго. Особено пък когато крадеш като изоглавен. Лошото е, че изборите не решават проблема с лошия партиен матрял.

107

ХА ХА

преди 10 години

Какъв хоризонт бе комсомолец пъпчив?! То само с хвалби и пожелания не става! НИКОЙ не е гласувал за сегашната ви коалиция!!! Взимайте си хоризонта и се изнасяйте в Северна корея! ОСТАВКА!!!