14

PL

преди 10 години

браво на министъра, няма грешка до момента !

13

Анонимен

преди 10 години

Йовчев може да не подслушвал протестиращите, но аз днес ги подслушвах (нали вече подслушването няма да е забранено!)Бяха тълпа от роми със слушалка в ухото, от където ги координираха.

12

Луцифер

преди 10 години

Сега дУпетататите ще ли да създават комисия по случая?Каква комисия? Какви пет лева?Вече и малките деца го различават, като провокатор - престъпник, само нашето правораздаване и дУпетатите от БСП се чудят какъв е !? Вкарайте това *** в затвора! Изчистете поне малко имиджа на България!!!

11

Народна поговорка

преди 10 години

Ай на това му се казва " И вълкът сит , и агнето цяло".НС не иска имунитета на Сидеров,ама пък правителството "защитава" полицая жертва.

10

Aман-заман

преди 10 години

Заради такива послушници ,сме на тоя хал!МВР-то трябва да е аполитична структура,защитаващасправедливостта,а не само да гледа как да си вдига възнагражденията/без да дава и един лев от тях за данъци/.Ама след време,няма да има вече кой да бачка и заради Вас,скъпи наши поли-цаи...бълг.етнос е на изчезване,а други роби тук няма да намерите!

9

Анонимен

преди 10 години

Пияница... И какво правиш по въпроса, а?

8

Анонимен

преди 10 години

До Гошо...ТъпотоВсеки има право да е ***....ама ти Гоше прекаляваш

7

na_sakoto_qkata

преди 10 години

Йовчев. Лъжлив ***, преди време каза по ТВ че вече няма да се спират коли за проверка освен ако не са в нарушение е не е така както казва това ЛЪЖЛИВО *** е как да му вярваш за друго???

6

IIvanoff

преди 10 години

стои със сигурност - активно!!

5

Иван

преди 10 години

Какво ли значи "достатъчно обективна представа"? И кой я прецени, че е "достатъчно обективна"? Той самият страна ли е в спора, за да има "позиция"? Дали действията на полицията по отношение на разследването не са резултат точно на тази негова позиция, с която се съобразяват подчинените му? Въпроси бол.Прави се на това, което не е.

4

Анонимен

преди 10 години

Защо сте зад него, нещо проблемче ли има, притеснен, че може Сидеров да му повдигне обвинение за лъжесвидетелстване ли и цялата работа да изгърми позорно и гнусно?!?!?!Или просто името на статията е : ''МВР стои зад скандал ''Сидеров" ?

3

хх

преди 10 години

Знам,че баба яга станишева ви е изпратила опорните точки,знам че ви се плаща да дращите глупости,но и вие живеете в тази държава,която станишев и доган унищожават всеки ден.И ако ги оставим ще я унищожат докрай.Дано Бойко и Първанов се разберат като мъже и да разчистят турскоизмет от властта

2

sokrat62

преди 10 години

А Доган и Местан са на опашка зад те а да видим ся ко ша стане!!!!!

1

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Това...изказване на министъра,ще коства...главата на премиера.Именно,точно това е...целял Боко,като е пуснал...неговото ченге(100 килограмов каратист),симпатизант на ГЕРБ,да се прави на Божа кравичка пред Сидеров.