29

фани

преди 10 години

Много точно заглавие - изприказа се и нищо не каза, като махленска клюкарка си повтори репертоара!!!

28

The king

преди 10 години

От герб явно си имат собствени правила за протичането на парламентарните заседания. Основното в тях е да се показва пълна липса на уважение към съществуващите такива и към останалите политици.

27

ЦВЕТА

преди 10 години

Уфф,омръзна ми вече да му слушам "величествените"изказвания.Всеки път-много говори,но нищо не казва.По лошото е това,че и той сам е наясно с празнодумството си и шикалкавенето си,и лъжите си, като оратор.Затова всеки път се черви като сварен рак,когато му се наложи да се изказва.Интересно ми е докъде ще стигне наглостта му.СТИГА ВЕЧЕ!!!

26

en taro adun

преди 10 години

Срам ме е от себе си, срам ме от целият български народ, срам ме е че сме ***! Срам ме е че ставаме все по-неграмотни, все по-нещастни, все по-затворени, все по-страхливи. Умовете ни изтичат в чужбина, защото простият народ лесно се управлява и политиците го знаят, за това и не им пука. Срам ме да го кажа но трябва кръв! 6 месеца песни по улиците не доведоха до нищо! Украйна трябва да ни е за пример, Търция също, навсякъде правителствата се свалят с кръв и ексцесий. Докога ще сме овце?!

25

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 10 години

Уважаеми сънародници, вижте на какво прилича парламента на република България ! Пълно е със всекакви ! Луди, Мутри, Олигарси, Масони и всякакви други обикновенни престъпници, тарикати и лицемери ? До кога ще ги търпим тия ? Докато съвсем се стопим като нация и изчезнем ? Ако продължаваме да мълчим и това ще се случи !Тая *** в тоя парламент одавна не кове закони за добруването на хората. Тая *** там е за да краде, и да играе евтини театри с което да омайва хората ? Докога ще търпим ?

24

qwer

преди 10 години

Наглоста на БСП/ДПС, лъжите, демагогията им няма как да се прекратят без война, няма изход българският народ, теглото му ще продължи до моментът на този последен и справедлив изход. Вижда се,че с мирни протести не става, гьонсураците се окопали във власта и не им пука за народа отвън, засега сме последни в Европа, предстои ни да станем последни в света ако не бъдат изтрити тия болшевики веднъж завинаги от България. Народе осъзнай се и да ги почваме. Сега зная че ще ме изтрият пък тези ***

23

Един българин

преди 10 години

Манолова нарекла това "цирк" ! Леле, ама тя най-сетне се усети в какъв спектакъл е първа кипра !

22

МОНИКА

преди 10 години

ГОЛЯМ СМЯХ ! Една Моника изяде главата на Клинтън и го направи за резил с пурата ,А наш Станишко тепърва почва да бере ядове с Моника ! Ами ХОХЕГЕР - осъден , а наша Моника води парада на БСП ЗАД КУЛИСНО ! И МЪЖЕТЕ на БСП да мълчат , като пощипнати булки , как не !!!Първанов е отговорен човек ! Той сложи Гейчо , той трябва и да го разкара ! Зараза пълзи в столетницата, и за да оцелее трябва да се реже ДО ЗДРАВО !!!

21

Черен Петър

преди 10 години

За кой ли път - допуснахме грешки, но вървим по верния път.КПСС-БКПСегей Дмитриевич Станишев:Роден през 1966 в СССР и живял 30 год със съветско, по-късно руско гражданство до 1996, когато го внедряват в България и получава Българско. Баща - министър в тоталитарното време, секретар на ЦК на БКП, отговарящ за международните връзки на БКП.Завършва МГУ, Москва с дипл. работа Ролята на униформата за бойния дух на военнослужещите в Червената армия - явно ценен научен труд в тази сложна материя.

20

П_Петров

преди 10 години

По повод последния митинг на БСП или по-точно ДПС, Станишев отива при Доган да моли.-Доган ефенди, може ли няколко хиляди подкрепа от вашия електорат, че едва успяхме да съберем 200 бабички и още 50 *** за митинга и то срещу заплащане?А Доган отговаря:Може Серьожка, обаче ще трябва да се извиниш.-Ами добре,ще се извиня.- Казва Станишев.-Ама не така както си мислиш! - Допълва Доган - Я, връзката ми се е развързала, що не вземеш да ми я завържеш ... еех аз колко връзки съм вързвал ...АСерьожа вързва и върти дупе ...

19

Анонимен

преди 10 години

90% от привржениците/без олигархията/ на бсп и атака са за бъдеща работническо-селска власт, да не работят и да им плащат.

18

Критик

преди 10 години

Ало стажант журанлистите що за заглавие сте изтипосали какво значи "изприказва". Нали уж сте сериозна медия.

17

ОСТАВКА-некадърник

преди 10 години

Да ви го намаам в газот на сайта геевски.Тоя *** сърГей освен лъжи и демагогия друго не може да обещава,егати и *** един *** да си живее като бохем,а ние умните и красиви да бягаме по чужбина да търсим препитание,кога ли ще избии това търпение и ще пометем и Гея и Злодея и Бея...

16

БРАННИК

преди 10 години

Егати балона крадлив, гнусен, мазен. Вярваш ли Бог бе серж?

15

дядо Борис

преди 10 години

В статия на Юрий Асланов за в Преса той казва :"Първанов нямаше да е най-успешния български политик на прехода ако не познамаше в пълнота политическата интрига и не владееше в съвършенство техниката на масовата заблуда..." От речта на Станишев става ясно, че тези качества и особено владеенето в съвършенство техниката на масовата заблуда са по-добре познати и успешно прилагани от самия Станишев. В сравнение с него Първанов е само бледо копие.

14

ГРАЖДАНИН

преди 10 години

ТОЗИ МИШОК ОЩЕ Е НА ХОРИЗОНТА. СКРИЙТЕ СИ ГИ, МАЙЧЕТО-КРЕСЛИВАТА ГАРГА,като я видя ми се повръща ,престанете да ги давате в медиите НЕВИЖДАЩИ НЕЧУВАЩИ НАГЛИ.ОМРЪЗНАХТЕ НА СВЕТА С ТЪПИТЕ СИ МАНИПУЛАЦИИ,С ТЪРСЕНЕ ПРИЧИНИТЕ ,ВИНАГИ В БОЙКО, В ДРУГИТЕ НО НЕ И ВЪВ ВАС САМИТЕ.НЕ МОЖЕ ЕДНА *** ГАРГА,ВИРЕЩА САМО В КАТУНИТЕ И ПЕНСИОНЕРСКИТЕ КЛУБОВЕ ДА НАЛАГА МНЕНИЕ В ДЪРЖАВАТА.

13

bashkircho

преди 10 години

Toi Stanishev govori edno i systho vseki pyt. Kyde e novinata?

12

Един ляв

преди 10 години

вече си говори сам,Галева бясна,***-ясна.Костинбродския цирк започнат от едни,вече полузабравени от Бога,от Дявола и от хората искат да продължи.Потурско-комунистическо-,,фашистки'' номера без край.Има обаче Видовден.

11

putnik

преди 10 години

Очевидно като нация не струваме. Не сме просто глупави, а уникално глупави. Не се учим от грешките си с годините, не помним издънките и омазванията. Нещо повече - полагаме неистови усилия да се случват пак същите продажни политики, защото си харесваме пак същите продажни политици. И така с времето, все по ограбени, огладнели и прости, потънали в нисшите си идеали се харесваме, поддържаме статуквото и все се надяваме друг да ни плати сметката. Няма да стане! Сметката ние всички ще си я платим!!!

10

бай иван

преди 10 години

с нетърпение очаквам следващите избори :) става все по-забавно за съсела и компания. орешарски го сурвакаха *** вчера по случай банго васил. мисля, че на изборите тепърва им предстои осурвакването хаха :)