21

тт

преди 10 години

Агент манол, или както е известен в неговото село, башо апашо, като кмет си прекара два километра собствен водопровод с безплатна топла минерална вода през цялото село до частния си хотел с общински пари, под предлог, че прави ремонт на селския водопровод!

20

Анонимен

преди 10 години

Башев, ако обичаш калмари, имам един приятел сюнетчия, дава ги евтино и са много пресни. Мога да снабдя цялата ви парламентарна сбирщина.

19

дo: 2 байчарa

преди 10 години

С ''мамка ви ***'' намекваш за Ромите в Сливен наречени още ''байчари'' , които казват че са Българи , а какви ли са Българите в България?

18

хуевич

преди 10 години

само облаги:през комунизма на помаците всичко беше безплатно-пансиони и храна,а приемът в училищата с предимство.Има още живи,нищо не е забравено.

17

avenir

преди 10 години

ДПС само им връзва ръцете !

16

Мен

преди 10 години

Май важното е да е ***, а не какво може и какво прави. *** да е !

15

Това е то

преди 10 години

*** *** И РАБОТАТА МУ ПОМАШКА.

14

Анонимен

преди 10 години

Сякаш ме интересува, какво казва или мисли смотан, некадърен *** като този Башев. Бях там, където е бил кмет. За съжаление - силно изостанал район с малко жители... естествено лесно манипулируеми и податливи на заплахи. Ето така управлява ДПС и ако не ги изметем скоро цяла България ще заприлича на "вилаета" на този ***! А как им се покланя ръководството на БСП - просто без коментар

13

ХАХАХА

преди 10 години

Ами така де, ДПС шибка комунярчетата без да им извива ръцете. Те сами се натискат и им харесва.

12

georgi ishkitiev

преди 10 години

ако българските партии се грижеха така за българите както ДПС за турците, тогава българия щеше да е в друго положение. Друг е въпроса, че българите не са толкова работливи колкото турците, ама това не знам как ще се промени.

11

Анонимен

преди 10 години

"отсече Башев Листата на АБВ обслужвала Борисов и реформаторите "..............Ми теб ли да обслужва, бе, шалвар...........Светът върви напред, а вие с всички сили дърпате в обратната посока...........

10

do: 2

преди 10 години

parno gras drom mangela , te diqki min4 gras mangela

9

alf2

преди 10 години

Башев намекна, че и в полицейската школа в Симеоново, и в ДАНС, и в комисиите за назначаване на държавни длъжности имало дискриминация спрямо българските граждани от малцинствата. -------- Хора с небългарско съзнание нямат място в тези служби! Точно такива уринираха на паметника в Карлово!

8

дo: 2 хорахане рома

преди 10 години

Най-големите и приблизително равни по численост са дасикане рома (български ***) и хорахане рома (турски ***). Дасикане рома са православни християни в по-ново време се наблюдава тенденция към протестантството, а хорохане рома са мюсюлмани.

7

Рали1

преди 10 години

Нямал необходимото образование?Та то за едно друго момченце променяха закон,и пак за ДАНС ...Станишев /БСП / и Местан /ДПС / предложиха промените в закона за ДАНС.

6

аз съм българче

преди 10 години

ДПС не използва методи като извиване на ръце, директно минават на юмруци и ритници.

5

дo: 2

преди 10 години

След като казваш ''мамка ви ***'' , какви са Ромите наречени 'байчари'' в Сливен които се самонаричат Християни , имаш предвид Ромите дасикане рома (български ***)

4

alf2

преди 10 години

Ясно е че при едно управление Гоце +Боце тези от противокостуционната партия ДПС и лъженационалистическата партия АТАКА ще бъдат изхвърлени на бунището! В Германия има една широка коалиция това трябва да стане и в БГ какво иска ДПС българите да са разделени а те да ни определят съдбата ! А Сатанишев да бъде снет от ръководството той раздели българите и даде на концесия България на ДПС!

3

анкета

преди 10 години

От тоя лъха интелигентност,висок морал и духовна чистота (+) Каква ти чистота,прилича на *** със пълна духовна тъпота ()

2

а3

преди 10 години

Давайте да се прави подписка ДПС=Противоконституционна партия и да ги махаме от БГ пък ако не стане с подписка всеки да хваща по един кол или камък и пред парламента...