40

защооо

преди 10 години

Комунисти, защо така обичате ромските деца, а така мразите българските?Защо бе комунисти?

39

sokrat62

преди 10 години

Ейййй голем смех бе хора, Ореха празнува с децата на електората който го подкрепя и въпросът е от коя маала е премиера????

38

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен ТАКА Е - И ТОГАВА И... СЕГА ГО ПЛАЩАМЕ, САМО ЧЕ СЕГА МВР СЕ ГОРДЕЕ С "ОТЛИЧНОТО ... ПАРТНЬОРСТВО" С *** СТРУКТУРИ - ЗАЩО МВР, БЕ ДЖАНЪМ, А НЕ СЛУЖБИТЕ ЗА ТРУДОВА ЗАЕТОСТ И КВАЛИФИКАЦИЯ ПЪК ТОГАВА И МВР - ЧЕ КОЙТО НЕ РАБОТИ - .... ВСИЧКО ЩЕ КРАДЕ !

37

Анонимен

преди 10 години

До prokuroraМдам, ама да припомня, че и тогава плащахме тока на ***.

36

БОНЧО

преди 10 години

До Анонимен: ПРАВ СИ ,МОЙ ЧОВЕК , НЕЗАВИСИМО КАК НАРИЧАШ ЧОВЕКА ,КОЙТО ВИ СКРИ ТОПКАТА ЗА ЦЕЛИ ОСЕМ ГОДИНИ ! ТОЙ ,ПЪРВАНОВ , НЕ ВИ ОСТАВИ ОЩЕ ОСЕМ ГОДИНИ ДА ДЕРИБЕЙСТВАТЕ ,РАЗСИПВАТЕ И ЛИКВИДИРАТЕ БЪЛГАРИЯ ! А , ЗАЩО И ДА СЕ СРАМУВА ОТ ТОВА ,ЧЕ Е ПРЕДОТВРАТЯВАЛ ЛИКВИДАТОРСКИ ИЗЯВИ НА МУШМУРОЦИ ОЩЕ ПО ВРЕМЕТО НА ЖИВКОВ ! ИСКАМ ,ПЪРВАНОВ ДА ИЗМЕСТИ СТАНИШЕВ И НИЩО ДРУГО ! АКО ,ТОЙ НАПРАВИ ДРУГА ПАРТИЯ , ОСВЕН БСП , ЗА МЕН , ТОЙ Е ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП - КАКТО ЖЕЛЮ !

35

РАД

преди 10 години

До ВЛАДМного просто става финансирането. по няколко канал:1.ТЕЛК - добре разяснени правила на ромите от техни хора, които стоят близо до съответните институции им помагат да изкарат документи за себе си и дцата си,че са с висока степен на инвалидност. Жена ми е лекар. ФюДа ти кажа ли какъв е процентът на ромите с ТЕЛК или ще се сетиш?2. Майчински-ромите имат по 5-6 деца, от които вземат помощи.Децата пускат на просия, а те в последствие увисват за социални помощиИскаш ли още разяснения?

34

Анонимен

преди 10 години

Добре де, надухте ни главите с този празник, но никъде не написахте, че в православието днес е св.Нина. Все пак има и българи в тази страна.

33

gio

преди 10 години

не можах просто да прочета тази статия до край. Това не се търпи вече.Такава погнуса от нашите управляващи ... просто не мога да повявам на това, което чета.Боже пази България

32

Анонимен

преди 10 години

Прокурора- таблета ми е скапан и натиснах "ъп"-обаче излезе "даун". Имам предчуствието че ще разбия тоя таблет в главата на някой случайно срещнат китаец за назидание дето произвеждат ***

31

prokurora

преди 10 години

При Бай Тошо манговците ставаха само за строителни войски. Сега вече ще ни натякват, че стават за нещо повече от това. Да го ду'ат всички политици съсипали тази прекрасна страна в последните 24 години.

30

Анонимен

преди 10 години

по *** от тези управляващи , дано да няма ,,,,колко още по ниско могат да паднат . Големи националисти ,,работещи само срещу милата ни РОДИНА и тоя клоун така не се засрами ,,,колкото и думи да употребя срещу тези управляващите политици ще са излишни , дано не видят хубаво , от милиардите ограбени пари от нас трябва да ги изринем на .,,,, ОРУЖИЕ

29

ВЛАД

преди 10 години

До РАДОбясни по-подробно как става финансирането ,че ми стана интересно,нали се имаш за мислещ.

28

**A**

преди 10 години

Ореха поздравява *** за празника, а някъде видяхте ли или прочетохте да поздрави Българите за Коледа или Нова Година?!?Нека да разгледаме и фразата "Честно работи за идните ни дни" - аз го разбирам като : "Глас за нас пусни за да получаваш помощи през идните ни дни".Срам, позор, наглост.......

27

РАД

преди 10 години

До 24Виж мойчовек, вярно,че сме си виновни за това,че сме на това дередже, обаче има и нещо друго. Аз и нашите семейни приятели ИМАМЕ ДЕЦА, ВЪПРЕКИ АНТИБЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА НА ДЪРЖАВАТА! Какво е направила държавта , за да мотивира примерно младите българи, които са с образование да имат деца ? Какво ? НИщО!Държавата йе по-изгодно да "финансира" ромската раждаемст , защото се управлява евтино и бързо!На държавта не й трябва да се множат мислещите! Разбираш ли го това ???

26

Оставка !

преди 10 години

Боже,боже, някой да ми шибне един шамар да се събудя ! Все си мислех,че по-зле от Боко Тиквата не може да има, но тия *** ежедневно ни уверяват,че може и още как ! Идват тежки избори, другарите почнаха да гълтат вода и сега дават мило и драго за всеки ***-гласоподавател. А България кучета я яли !

25

Анонимен

преди 10 години

Какъв е този евтин ПР и защо занимават децата с глупости, по-добре Гоце да бяха сурвакали, че май той ще се окаже спасителят на България.

24

ОСТАВКА

преди 10 години

ОСТАВКА

23

Анонимен

преди 10 години

Айде бе все някой ни е виновен, че сме неоправни! *** раждат по 5 деца! Ми от коментаторите някой деца има ли? Или чака държавата да му направи? Едно време като са раждали по 8 деца и бащите са умирали по фронтовете за България лесно ли е било??? А сега сме затънали до шия в алчността си!!!!

22

off

преди 10 години

Заглавието на статията трябваше да бъде "Малкия електорат сурвакаха ,иде ред и на големия електорат" ама там ще е по-сериозно сурвакбането.ОСТАВКА

21

_IsmaiL_

преди 10 години

Аз лично се насълзих от тия снимки. Толкова любов, топлина и благодат на едно място...