34

Анонимен

преди 10 години

До gogoЗащо да хвърля кал по България? България ли е писала това недоносче или *** комунисти. Сестра Галева и другите закрилници на престъпниците да поемат калта.

33

gogo

преди 10 години

Написаното от Екимджиев е пълна простотия.В новият НК има много добри членове, но той взема един и обявява целият НК за еманация на глупостта. Все едно аз да откъсна една страница от "Война и мир" и да кажа-ето това е цялата книга. Той смята мнението си за нетърпящо възражения и не се замисля,че по този начин хвърля кал по България. Подобни писания в Западна Европа не могат да се появят. Там хората мислят с главите си и обичат страните си.

32

П_Петров

преди 10 години

До Citizen KИма неща като лично пространство и публични личности.Личното пространство е това, което без разрешение и съдебна заповед е неприкосновено.Публичните личности по своя воля са жертвали голяма част от личното си пространство в името на известност, за да удовлетворят егото си.Държавните служители на ръководни постове са публични личности и всичко, което е платено с пари на данъкоплатците трябва да е публично известно, освен в случаите, когато е засегната сигурността на държавата.

31

продълж 35

преди 10 години

Забравих да спомена за всички ***.В Конституцията пък винаги е имало текст, че никой не може да бъде филмиран, записван, сниман и подлаган на други подобни действия без неговото знание или при несъгласие от негова страна. Тоест е забранено на конституционно ниво, предполагам още от влизането в сила на Конституцията през 1991ва.Образовайте се малко.

30

Анонимен

преди 10 години

Е пълна глупост сте написали за НК. Винаги е имало състав "и за друга защитена от закона тайна".

29

?!

преди 10 години

Има ли нещо нормално в тази държава?

28

П_Петров

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ ! Корупцията не е спряла, защото медиите също служат на олигархията и изнасяната само "удобните истини" в "подходящия" момент. Но ограничаването на достъпа до информация по никакъв начин не намалява корупцията.

27

Citizen K

преди 10 години

Извинявам се много, но няма нищо по-нормално от това, някой да получи сурово наказание за това, че те снима или записва без твое знание. Само по себе си това е отвратително папарашко занимание. Фактът, че на нашенските ***, 99% от които са жълти клюкари с воайорско самосъзнание, този текст в закона не им харесва, си е чисто техен проблем и не касае основната част от обществото ни.

26

1984

преди 10 години

И който вика "Оставка", също е в нарушение. Само възгласи на подкрепа за разбойническо-съселската власт!

25

avenir

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Всеки протестиращ, излиза със собственото си лице и име! Само "петната" от агитките идват с качулки за да правят провокации.Това, че Вашата полиция пази управляващите а не данъкоплатците, само показва, че тя е МИЛИЦИЯ(въоръжена група или армия, преследваща свои цели с въоръжени средства. Пример за такава милиция в съвременността е Хизбула) .Колкото до присвоената от Вас маска от късното средновековие, тя е символ. който Вие няма как да разберете !

24

Анонимен

преди 10 години

Никога вече герб, може ли да си толкова обратното на остър?В целия свят корумпирани чиновници, преподаватели и подобни се ловят с видеозаписи. И сега какво - някой ти иска подкуп, ти го снимаш как ти иска подкуп и се оказва, че ти си виновният. Е може ли такава малоумщина?

23

Debora1

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ ! к.16"промитите мозъци вместо да помогнат на изгорелите хора да се спасят, те снимаха с телефоните си трагедията ..."Ha изгорели хора нe ce помaгa, помaгa ce нa живи.

22

Анонимен

преди 10 години

не знам дали при герберите и Тиквата бяхме полицейска държава, ама сега уверено вървим към диктатура от путински тип.

21

Пророк

преди 10 години

Падението на сегашната власт ще е голямо с тежки последици за тях. Толкова голямо, че ще се молят да се бяха отказали доброволно още лятото...

20

до 22

преди 10 години

Добър ден,марио,наспа ли се!?:)

19

Petko78

преди 10 години

ДНЕС НИ УПРАВЛЯВАТ:ОБЛАСТНИ И ЗАМ. ОБЛАСТНИ УПРАВИТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ ПРИ КОАЛИЦИЯТА БСП-ДПС-АТАКА :Бургас -Юсеин Мехмед, Варна-Маткан Ибрямов, Габрово-Кенан Ашиков, Добрич-Исмет Хабил, Кърджали-Муса Сайдаахмед, Ловеч-Юнал Масъков, Пазарджик-Юмер Хамза, Плевен-Енгин Кючуков, Пловдив-Юксел Расим, Разград-Севгин Шукри, Русе-Айдън Караахмед,, Благоевград-Муса Палев, Силистра-Насуф Насуф, Търговище-Емел Расимова, Хасково-Кадир Исов, Сливен-Неджим Ахмед, Смолян-Бейхан Дуран, Стара Загора-Тонджа Йостург, Шумен-Левент Зекериев, Ямбол-Ахмед Мехмедов.

18

курч

преди 10 години

Откога политиците сключват крупни сделки, а не коват закони?!Сбъркани хора, сбъркана държава...

17

Анонимен

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ ! к.16"Промитите мозъци вместо.." да накажат виновните , сега ще наказват тези които са се спасили и документирали със снимките си престъплението !

16

не е за вярване

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ ! Абе ти *** ли си или се правиш...снимките били виновни,че затварят протестиращи...тикво,ако има кой да спазва закона,че всеки има право да изказва свободно мнението си,за какви снимки и арести ми говориш...със снимка по време на приемане на подкуп от "политик",в нормална държава вече няма да е такъв и ще излежава присъда...а в някоя по "либерална" ще му хвръкна зелката...скорошен пример Китай...

15

Анонимен

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !"Не виждам нищо лошо в това да се забрани" ДИШАНЕТО, разни изверги дишат когато сварят и където сварят, без разрешение, без санкция от Партията и богопомазаните! Край, вече ще дишате само с наше писмено разрешение, подавате молба и в срок от 3 месеца Ви отговаряме дали може, или неможе! Който опъне петълите до тогава, си е за негова сметка !