59

Смях

преди 10 години

Ами има сега богаташи. А защо при Тодо Живков няма ами щото той бе народен човек. А тия от сдс са криминални престъпници . Какво е икономиката сега и каква бе по времето на Живков. Тогава страната ни бе пример

58

сами м

преди 10 години

До банкеръГЛУПАК си ти, банкер

57

Анонимен

преди 10 години

Много подходяща снимка!Върховен лицемер с бели кунки/обсипани с пръстенчета/и още по-бяла ризка пот от труд не видяла на фона на стелаж с къркачка!Ама да не си помислите,че е от ефтинийката за 2-3 лв. бутилката.Този беше в много близки отношения с женката на Любчо Пъпката.Един друг много голям мошенник!Премянов и той душица непорочна.

56

Анонимен

преди 10 години

***!

55

някой си.

преди 10 години

Стефане Стефане ти си най. усмихнатия крадец.Не се наяде.Преди ти се вързахме,вече не. Послушай Стоянов и ни спаси от присъствието си.Твоята наглост край няма.

54

boyko_stoew

преди 10 години

Край на 60Тази политическа класа удобно се възпроизвежда с популизъм,медиини манипулации и пари, чрез неграмотен,купен и лесноманипулируем ЕЛЕКТОРАТ.Пожелавам на всички през новата година да си зададем въпроса: "КАКВИ ДА НЕ БЪДЕМ?"

53

boyko_stoew

преди 10 години

прод. на 57Въпроса:"КАКЪВ ДА БЪДЕШ!"се оправдава като въпрос на оцеляване?!Въпроса:"КАКЪВ ДА НЕ БЪДЕШ!" е въпрос на ДУХОВНО ИЗРАСТВАНЕ.САМОЦЕЛНОТО развитие на нови технологии,които НЕ подобряват живота на човека,а напротив -го правят още по-зависим ,са СРЕДСТВОТО, с което богатите искат да станат още по-богати,влиятелните:още по-влиятелни.В нашата ситуация ГОРНОТО е изкристализирало в чист вид.Имаме си една политическа класа ,която е в слугинаж на ЗАДКУЛИСИЕ(напомням за ПЕЕВСКИ....КОЙ,КОЙ,КОЙ...?).Тази политическа класа удобно се възпроизвежда с популизъм,медиини манипулации и

52

Анонимен

преди 10 години

И като натикахте,простете за грубия израз,България в ЕС и НАТО какво спечели народа.Доограбиха го тези след вас.Вие нямате право да говорите за съсипването на страната,защото по онова време, активно участвахте в него.

51

3434

преди 10 години

Те богаташите не са само в Парламента!-Тези двамата от екрана направо живи да ги ожалиш-сигурно нямат стотинки за черен хайвер и бял хляб.Тръгнали за хората да жалят.

50

boyko_stoew

преди 10 години

"Да Бъдеш или Да не Бъдеш"НЕ това е Въпроса!По-висш е Въпроса-"КАКЪВ да не БЪДЕШ".Дали да си купиш модерна нова "еднодневка" илида се противопоставиш....;да се изправиш срещу стремежа наИЗВРАТЕНОТО ОТ АЛЧНОСТ И СЕБИЧНОСТ ЗАДКУЛИСИЕ да зомбира човека превръщайки го в РОБ на КОНСУМАЦИЯТА СИ.ДА БЪДЕШ: постоянно зависим,полуграмотен и бездуховен ПОТРЕБИТЕЛ.ДА БЪДЕШ:ЕЛЕКТОРАТ с промит от лъжи и политически популизъм мозък.ДА БЪДЕШ:Политически и институционален слугинаж на бездуховни и ненаситни "Бизнесмени"............................................... ИЛИ ДА НЕ БЪДЕШ..

49

Анонимен

преди 10 години

Простаци!

48

Анонимен

преди 10 години

тоя богаташ не му се отвори парашута за нов мандат в парламента и затова направи верига от аптек.май пак се напъва да дава акъл.

47

Анонимен

преди 10 години

Мега нагъл! МАФИЯНСКИ , НЯМА ПО-СТРАШНА ПРИСЪДА ОТ ПРЕЗРЕНИЕТО НА СОБСТВЕНИЯ ТИ НАРОД. А ти отдавна си го спечелил. Скрий се, крадецо, нагъл и не се показвай, защото народът те презира и ненавижда.

46

банкеръ

преди 10 години

Ами нали Вие участвахте в деиндустриализацията,обедняването,обезлюдяването на цели региони.По ваша вина 2 млн. Българи работят в чужбина а тези дето са останали получават обидно ниски заплати.Като сте толкова печени,защо не приехте закон за цената на труда нещо не ви изнася нали.Без диктатура,като в Чили с публични разстрели няма да мине.Незная дали и Вие няма да сте линчуван.

45

АТАКА+ВМРО

преди 10 години

Абе как така всички политици когато вече не са на власт и станат безгласни букви,изведнъж започват да "прозряват" истините,а докато упрвляват гледат само да увеличат благосъстоянието си.Как стават тия чудеса?Ето сега например и агент Гоце Първанов може надълго и на широко да обяснява какво трябва да се прави,а докато беше президент 8 години, беше зает само с лов и освобождаване на престъпници...

44

Василев,

преди 10 години

да попитам, ти скоро с ***, разбиращ само от пиене, бой и секс, с тютюнопрозводител или див животновъд разговарял ли си? Знаеш ли какъв процент от народа е това? И имаш ли реална представа колко голяма част от тази маса няма никакво желание да се научи да чете и пише нормални, та да оттам да се преориентира технологично?

43

Да г'е

преди 10 години

Създаване на Комисия антимафия - 60% немски прокурори и одитори и 40% български състав, ахрана и прилагане на решенията от европейския корпус за бързо разгръщане, разследване на цялата крадлива върхушка - 25 г. назад = наследниците = връзките по съребрена линия, затвор за всеки 100 000 откраднати лева по 1 година, но не лежане а принудителен труд в обществена полза и така.

42

анонимен

преди 10 години

и двамата са толкова противни и далавераджии, достатъчно откраднаха и си живеят встрани от прожекторите спокойно.... сега се загрижили за бедните... коментара да беше от някой по-читав, щях да го приема, от тях нищо не трябва да очакваме... и искаме... мечтаят за старите време, когато са били във властта, разбирай и в далаверите....

41

Анонимен

преди 10 години

Ей така както ни се хили мазно ми иде да му перна един шамар с опакото на ръката на тоя скапан нагъл ***.

40

Анонимен

преди 10 години

ББ проумя, че БСП е дясна партия, а неговата партия заема, заедно с Деформаторският ***, РЗС и бившият му шут Бюреков, левашкото политическо пространство на популизма, глупостта и некадърността.