61

ами да

преди 10 години

Ами те 24 години се опитваха да се държат за Русия, агентите на първо не са разкрити- това са тези, обучавани от КГБ и ГРУ. Какво очаквате? Те се наместиха навсякъде - уж са менаджери. Ако не ставаш за нищо- ставаш мениджър. Докато се усетят- взеха парите от еврофондовете, парите от приватизацията! Менаджери. Да!

60

rumen221

преди 10 години

Дъртия *** Дойнов,- Се тресе здравата от РусофобияУкипедия - ФОБИЯ - (Страх) - Патологичен, натраплив, ирационален и силен страх към обект, но когато този страх се превърне в натрапливо състояние (например, неаргументирено искане оставка) става значим източник на разстройство, повлиявайки социалното функциониране, се приема за психично нарушение..

59

Анонимен

преди 10 години

Евгени Дайнов не е никакъв професор, той е "professor" т.е преподавател в американски ВУЗ! Това е все едно Е.Дайнов да приравни старши научен сътрудник в БАН към сътрудник в Държавна сигурност! Явно са му врътнали кранчето, щом започна пак да лае!

58

Анонимен

преди 10 години

Deee.....ba i komunaoidite deto pishat komentari tuk!

57

софиянец

преди 10 години

я, синият шаман от кръжока на другаря сорос все още мърдал? нищо, флуктуациите на синята ***, незнайно защо наречени реаниматорски блок, барабар с шайката на тиквата и червеите на пръмове се оттичат бавно и безславно към канала :-) хубавото е, че и гнусният *** гоце заедно с още две-три противни *** се пързалят в същият коридор

56

ognyanz

преди 10 години

Евгени Дайнов е политически спекулант от най-ниско качество. По време на управлението на ГЕРБ не видя нищо недемократично въпреки подслушванията и пресата върху фирмите, а сега се е загрижил, защото тези, които му плащат не са на власт.

55

Анонимен

преди 10 години

Бг. ще изчезне, зaщото е огледaлно копие нa aнтидържaвaтa рaшa! Нямa тaкивa стрaни!

54

Анонимен

преди 10 години

Росен Плевнелиев - разединителя на нацията и слугата на олигархията.За пореден път го доказва.И гафаджия 1 също.

53

Ставри

преди 10 години

Дойде края на печелившите ходове на амортизираните групировки.Дано близкото бъдеще е повратен момент във вече опосканата ни родина.

52

Анонимен

преди 10 години

Журналистите редовно се интересуват от въздействието на тревата върху определени професорски мозъци. Интервютата са като контролен преглед. Влошава се.

51

Анонимен

преди 10 години

Напушва се на село и отива в града да дава интервюта.

50

$oro$

преди 10 години

Подмяната на гражданското общество с хрантутниците отНПО-та, финансирани от Запада, е проблем, който не бива да се подценява.Нека всички избиратели с дясно мислене, плюещи Русия и комунизма, хубаво да се замислят дали Западната олигархия не се готви да им натресе също толкова лош режим.

49

5477

преди 10 години

Един алкохолик и наркоман *** на *** дупета се опитва да мисли.То от алкохола и дрогата дали има с какво да мисли.

48

Анонимен

преди 10 години

До Червена кратунd ======ТОЗИ НЕ БЕ ЛИ ИБРИКЧИЯТА НА ИВАН КОСТОВ И УЧИЛ НЕДОУЧИЛ НА РАЗНОСКИТЕ НА НЯКАКВА ОБЩЕСТВО..ОТВОРЕНОЛИ БЕ ЗАТВОРЕНО ЛИ БЕ....НОВИЯТ ***-***---САМО ВОЛЕН -САМО АТАКА--ФЕКАЛНИТЕ ПЛЪХОВЕ ИЗПЪЛЗЯХА ОТ ДУПКИТЕ СИ---ВОЛЕНЕ--ТИ СИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН...МАКАР ЧЕ СЕ БЕ ПООБЪРКАЛ СЪС СЕДЕРАСИСТИТЕ...МАЛКО!!!С ТЕБ СМЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!!!!!

47

Червена кратуна

преди 10 години

Наглите комуноиди толкова са изгладнели, че ще изядат и последния *** на българина. Наглостта на комунистите няма равна в световната история, вижте на къде е тръгнала България в момента, към пропастта от която няма излизане!

46

sanders

преди 10 години

Nagul i bez sramen e psevdo Democrata Dainov , sponsoriran li4no ot George Soros o6te ot na4aloto na 1990-te... Tozi maznik e takuv Hameleon i si bae vse edno i su6to i se pravi ve4no na Anti Communist bez da spomenava komsomolskoto si minalo predi 1989. Hubavo za nego,4e ima mnogo mladi baluzi i studenti, koito ne mu znayat spatiite. Ne se razkaiva za prestupleniata i maroderstvata na SeDe Se... Absoluten psevdar, anti-Bulgarin, Globalist i ve4en agent i podloga na Soros!

45

aripan

преди 10 години

Е "синият шаман" не може да избяга от убежденията си...зная как мислите г-н Дайнов от 20 години...чак е скучно заради предвидимостта...

44

Анонимен

преди 10 години

Професор за да станеш трябват малко пари, ум не е нужен . Ако си въртележка, като тази *** на снимкат, нещата стават бързо .

43

Sungunlare Karucar

преди 10 години

Egati egoistite......dolu gerb I ataka.

42

Frederik

преди 10 години

Az of politika ne razbira.