135

Анонимен

преди 10 години

Браво Волене

134

Анонимен

преди 10 години

Това е резултатът от 24 години демокрация по български!

133

до 149

преди 10 години

Айде поспри се с тези утопии, това дето си го описал го няма и по приказките на братя Грим. Дай ми конкретна както се изразяваш развита държава и ще си говорим с факти. Япония - корупция с минитъра на икономика, Австралия същата история и САЩ и т.н.Просто ние сме още в пост комунистически капитализъм и докато не се наредат пластовете ще има такива еднодневки. В страните, които наричаш развите политиката се прави от стари мошеннически родове с по над 300 годишни традиции минимум.Информира се ...

132

Анонимен

преди 10 години

Волен нее Болен просто е много Долен насъскал питбулите си срещу Виктор Стоянов а той къде е бил ?

131

националист

преди 10 години

Тоя мазник-всезнайко "музикант" виктор стоянов получи своите пет минути слава. Сега може да се върне обратно в мишата си дупка.

130

Цветан Караилиев

преди 10 години

До АнонименНе съм компетентен по въпросите относно нац.сигурност,но си мисля,че резили не само себе си.Е това е сташното

129

Българин

преди 10 години

Така както от "аТака" са обградили Виктор Стоянов, така те ще бъдат обградени от Българския Народ !!И нека престоя му на топло да е съчетано с принудително лечение !

128

Анонимен

преди 10 години

Фотографчето Болен напоследък си повярва, нищо че за всички е ясно че приключва курса- или може би е агония- умирайки змията най-много хапе, а !

127

Морал

преди 10 години

Управлението на една страна трябва да бъде от хора, които са постигнали нещо в живота, хора които са изградили професи и име с чест и морал. В развитите страни политически постове замат хора за които парите не са самоцел, хора които не са гладни въшки, хора които държат на страната си и искат да живеят и останат в нея.Нашият псевдо политически елит нито има някакво смислено образование,нито образованието им е реално,да не говориме че повечето са бивши номенклатури или съродственици на комунисти.

126

jan

преди 10 години

До Анонимен 134Истина е, и аз го прочетох в блога. Но не се отнася само за цитираните двама. Напрягам си мозъка и не мога да се сетя за някой от "политическия елит" от 23г, който да не е правил зулуми. Може би само такива като Дертлиев, които си заминаха разочаровани. Остана ненаялата се крадлива, лицемерна олигархия -БСП, ДПС, ГЕРБ. Останалите партийки или бяха изядени, или се самоизядоха.

125

по-малкото зло

преди 10 години

До продавач на надеждане съм лузър и мразя сидеров но повече мразя борисов

124

Debora1

преди 10 години

Българския народ трудно прави разлика между истината и лъжата. Сидеров не е човек достоен за уважение, не заради скандалите а заради фалшивата му натура

123

Han Solo

преди 10 години

Гаджева има палава цицка...харесва ми! Бих я треснал ( и то няколко пъти )! Друго не желая да коментирам - порното е ясно.....

122

Анонимен

преди 10 години

Лидерите се раждат. Те не се създават от само себе си, не се обучават в партийни школи. Когато си *** и подлец по душа не можеш да бъдеш лидер. Ти си оставаш обикновен ***. За да си лидер хората трябва да ти вярват. Трябва да усещат, че държиш на тях, че си готов да жертваш еснафското си благополучие за каузата, за която работите. Но ти нямаш кауза, нямаш идея, ти мислиш само за собствения си интерес и оцеляване. Ти си безполезен. Ти 23 години в жалките си фантазии се виждаш като лидер, като местен Чърчил, но всъщност си една оядена въшка. Безполезна, пиеща кръвта на бедняците, които в

121

ХИТЛЕР

преди 10 години

ЕВРЕЙСКИ ***

120

кърлеж

преди 10 години

jan F..K YOU!!!!!

119

Марко Тотев

преди 10 години

Абе Воленчо вече не вдигал самолетченцето ....ах Деничке Деничке ....в момента както съм го навирил направо за вертикално излитане ще ти скъсам устичката с малките устнички !!!!

118

Spravedlivost

преди 10 години

Избирателите на този патологичен лъжец - националист, да видят колко националист е всъщност, щом се подиграва на български граждани в самолет с думите... А бе вие от къде имате пари да пътувате? Да не укривате данъци? После пак гласувайте за него, да ви представлява подобен безкруполен продажник и *** !

117

foreigner

преди 10 години

Хан Крум би отрязал главата на Волен на секундата!!!

116

jan

преди 10 години

"Музикантът Виктор Стоянов" - световно неизвестна личност, която вместо да си гледа работата се прави на интересна в ТВ. Аман от такава държава. Не напразно имаме поговорка за жабата и гьола.И колкото и да ми е антипатичен Волен все повече се замислям, кой го провокира и защо. Ясно - борбата за кокала горе продължава. А за тук драскащите - болшинството от вас са необразовани, безработни софиянчета мислещи се за върха на сладоледа. Истината е, че сте манипулирани аутсайдери.Слагайте минуси.