17

sokrat62

преди 10 години

Нееееее, не политическа а здравна реакция от здравното министерство да изпишат на Болен по-силни лекарства и да му назначат мед. сестра пенсионерка да му ги влива венозно и денонощно!!!!

16

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ очаква политическа реакция...П-Р-Ъ-ЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ

15

Анонимен

преди 10 години

Кои бяха тези "ГЕРБ"?

14

бастуни

преди 10 години

Какво става, Станишев и Местан друг път са много приказливи, а сега мълчат като неми? Ако изцепката не беше на Сидеров, а на някой от ГЕРБ сега щяха да дават пресконференции по всички канали едновременно, а *** с бяла риза и микрофон в ръка щеше да предава от мястото на събитието, произвеждайки новини с риск за живота си.

13

герботъпкател

преди 10 години

Е. Естествено, че ГЕРБ ще се опитат да извлекат максимума от действията на Сидеров, като си мислят, че държавата няма да вземе мерки срещу подобно поведение заради кворума и негласната подкрепа на Атака. Дали държавата ще вземе мерки предстои да видим. Аз лично съм убеден, че мерки ще се вземат.

12

OLE

преди 10 години

Отдавна трябваше лудия сайдеров да е в затвора за хулиганство...а не да излага България...Той никога НЕ е бил политик ,а *** - хулиган и шизофреник - служел е с охота с/у солидни суми на "бившите" комунисти-бсп(бкп)дс, доган и руското посолство/кгб...

11

Един българин

преди 10 години

Хората, които предложиха и назначиха този ненормалник за шеф на парламентарната етична комисия, трябва също да си понесат отговорността, а не да се спотайват !

10

Анонимен

преди 10 години

Вигенин, министър ли си или лукова глава

9

Анонимен

преди 10 години

гея вигенин си е глътнал граматиката вместо да се извини на франсетата

8

prof.Solomon

преди 10 години

Късно е ЛИБЕ ЗА КИТКА е казъл народа ФРЕНСКОТО ПОСОЛСТВО ВЕЧЕ РЕАГИРА сега очаквайте и френските медии и пак ще лъснем с поведението на управляващите ни ВАРВАРИ

7

eeha

преди 10 години

чакаме политическа реакция и по случая бисеров! ама надали ще дочакаме! ОСТАВКА!

6

Анонимен

преди 10 години

Ха ха, герб никога не са вършили абсолютно нищо за "народа". Те винаги са работили единствено и само за 2 цели - забогатяване на Тиквата и възхвала на тиквата.Иначе че Волен е болен е очевидно за всички. Но да напомня че беше такъв и в предишното НС, само че тогава нали подкрепяше герб, това не беше проблем.

5

Анонимен

преди 10 години

Герб хич да не си отваря човките, че и те мълчаха като бити *** за Сидеров когато бяха на власт. Неграмотници кресливи.

4

социолог

преди 10 години

Никога не съм обичал и подкрепял партия. Но в момента ГЕРБ е тази която ще свърши работа за НАРОДА.

3

Анонимен

преди 10 години

политическата реакция ще видите на евроизборите. Най много депутати ще имат националистите.

2

Бай Ганьo

преди 10 години

Единствената политическа реакция трябва да бъде снемането на имунитета на това "***-фашизо", следващата реакция трябва да бъде съдебна, или медицинска...

1

muchachote

преди 10 години

A POLITICESKA REAKZIA PO SLUCHAYA ZVETANOV STE IMA LI?