71

Анонимен

преди 10 години

Пръв посегна публично на полицай преди десетина години Веждю Рашидов! Големият "приятел" на полицаите,баш супер"полицаят","професионалист" 1 Борисов се направи на разсеян и дума не обели! Волен да не е по-долен от Веждю? Още повече веднъж го направи и му се размина!Очаквам следващия път,направо да изкорми или да гръмне пищова си някой ченге или негов началник! Що да не?

70

Volincho

преди 10 години

ami taka stava kato policaq otkaza da me......insturktira kato chichko Dogi

69

EU citizen

преди 10 години

Веднъж в блъсканицата за кифли / от 5 стотинки /в училищната лавкатълпата ме притисна към свръхзагадката на природата -едно момиче с меки форми.Усетих странна сладост и панталоните ми се намокриха.Аз станах мъж, а момичето остана девствено -Тълпата, тоест колективът ме оформяше...Няколко години след това бях вече оформен онанист.Браво, Волка! Поет - онанист!

68

части на тялото

преди 10 години

Лицето Колев и *** Сидеров .

67

Jalal

преди 10 години

Samo se vizhda kosmicheskata razlika v *** na politicite v BG , kojato otnovo e v polza na Volen Siderov i ni pokazva kolko neshtasni sa vsichki ostanali. Bravo Volene, samo taka shte se sybudi nashata mila, nezabravima,cherviva ot gladni chervei Tatkovina ! Samo Napred, Atakata prodylzhava na vsichki frontove , dori itam kydeno ne gi ochakvate....

66

турчин

преди 10 години

Полицаи при един следващ инцидент с този галафон бийте го яко. Обикновените хора сме зад вас.

65

страх

преди 10 години

Усещате ли страха му. Без имунитета и феса май се наака! Става никой :)))Хайде и ние да видим политик в затвор!!!

64

червенушко

преди 10 години

Луд ,луд ама не дава имунитета !

63

БУДА-ла

преди 10 години

Нищо ново!Той прави същите отвратителни за хората неща, които и другите правиха през последните 25 години!Просто той сега ги прави по-Шумно!!!Предишните пак се държаха извратено и ви обираха "законно" Парите /чрез така наречените Субсидии, безплатен бензин за 4 обиколки на Земята, евтини кюфтенца и други благинки..., само че го правеха по-тайно!Той показа Шумно и на Глас, какви Именно ги вършат Онези 240...Той е Шумният Събирателен Образ на 25 годишната Олигофрения, наречена "Демокрация"...

62

NoName

преди 10 години

Защо продължават да наричат този надрусан *** с лабилна психика "националист"?Искам да отбележа, че не симпатизирам на никоя партия. То и как да им симпатизира човек на тези "фирми" и на тези продажни душици, които единствено и само облагодетелстват себе си и близки, за сметка на гражданите и реномето на Република България.

61

морския

преди 10 години

Това само в България може да се случи! Човека не стига, че бит, а и нае**ан! Този психо няма ли кой да го прибере в психодиспансера?

60

Мнение

преди 10 години

Сега ще си изпати полицая, който си храни семейството заради тоя ***! Аз съм сигурен, че полицая нищо не е казъл, а информацията изтече от очевидците.

59

Анонимен

преди 10 години

Обаче, ако има съдебен процес срещу тоя, искам да е открит и да го дават по телевизията!Такова шоу ще е; ще засенчи турските сериали по гледане :)

58

Анонимен

преди 10 години

Защо физическа саморазправа и истинска шизофрения се наричат "словесен сблъсък" и "спречкване"???В коя държава е НЕнаказуемо да посегнеш на дипломат и полицай???В коя държава ВИНОВНИЯТ иска обяснение от министъра на МВР, след като е посегнал на негов служител!!!!!!В коя държава министърът на външните работи мълчи за дипломатически скандал???И в коя държава живеем!??????Моля да ми отговори министър Йовчев, ако уважава служителите си.

57

Другарки и другари

преди 10 години

Според тоя *** полицая трябва да търпи да го бият и само след разрешение на Йовчев да разкаже, какво се е случило?!Това са им представите за 'справедливост' и на болния и на Йовчев.А 'юридическите' доводи на наркомана от снимката са толкова абсурдни, че дори и ученик ще го разбере!Милиционерът НЕ е разследващ орган, а страна по случая.., каквато са и Сидеров и *** с които е безчинствал.'Клеветенето' е квалификация от страна на болния, а не ФАКТ!

56

ти

преди 10 години

До оТи си ***, че не знаеш, че за жалост според БГ законодателството народните представители се ползват с имунитет.

55

Мен

преди 10 години

Е като не гласувате - ей такива комплексирани шизофреници и бандата им ще ни управляват и ще ни бият и ще ни наричат простаци, *** и какво ли не.

54

megi 55

преди 10 години

Нечувана и невиждана наглост! За кой се взима този човек,че всички трябва да са му на подчинение? Дано всички ,които по един или друг начин са се подвели и са гласували за него и АТАКА да са си направили извод какво причиниха на целият народ със "златния " му пръст виновен за потурчването на България!

53

Анонимен

преди 10 години

Миналата година за малко да гласувам за този индивид, наричан Волен Сидеров. Добре, че не гласувах за него - щеше да ми е съвестно после, че с моя глас в парламента е влязъл човек с видимо неадекватно поведение. По света има много националистически партии - всички ли са като Атака?

52

Недоумяващ

преди 10 години

Този се изживява като Господ "... кой е разрешил на полицая да говори за скандала ...". Такава наглост няма никъде. Това показва, че няма власт в тази държава. Както в САЩ, полицаят е трябвало веднага да му сложи белезници. А сега и протести .... смразяваща чужденеца простотия. А после - защо Европа не искала българи? Интересно, защо? Заради масовия здрав интелект.