61

Анонимен

преди 10 години

Ново 20 ха, ха, ха *** и *** острие Мая пак много са работили заканодателно май, май. Няма наказание за некоректни работодатели, няма деклариране на доходи от профсъюзни лидери ама за една снимка за спомен затвор!!! Кинтите на Бисеров и братя Галеви са си законни, данък богатство е рестриктивен, Маргините са света вода ненапита, социални помощи само за ***, ДДС-то само за измамниците бизнесмени а къде е народа, работниците, децата им. Оставка бе плужаци друго от вас нещем!!!!!

60

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен - 60Тарикат, след като е предложен през 2012г., от кого ли може да е този текст?

59

Tigo

преди 10 години

Тези предложения в НПК дават ясна представа, какви са идеите за 'свобода' у управляващата хунта: БСП/Атака/ДПС!Скоро ще ни забранят да гледаме и да разправяме, какво сме видели! Защото снимката е точно това!След, като някой е излязъл на улицата той трябва да е наясно, че може да бъде виждан и да гледа другите.Още веднъж се убеждавам, че тоталитаризмът и тиранията са в електората, а не само в съзнанието на Йовчев или Бойко Рашков.Затова нормалните хора ще продължат да напускат България.

58

Ерго

преди 10 години

Ерго-политически,ерго-нелегални,ерго-политически нелегални,ерго-политическо и военно крило,ерго-разширяване на правомощия,ерго-американска демокрация,ерго-безконтролни операции и ликвидиране на неудобни опоненти,ерго преходът офицялно е приключил! Ха да ни е честито! А пропо- вицовете кога ще ги забраните?

57

Анонимен

преди 10 години

В тая държава много се дърдори, много се критикува, всеки сочи с пръст и обижда, и никой не работи.

56

Анонимен

преди 10 години

До 59Смотльо, все Борисов ви се привижда на вас комунидите!! Къш обратно на село, не можеш да мислиш с главата си!

55

до 58

преди 10 години

А дали Борисов не иска този текст!

54

Ново двайсе!

преди 10 години

От комунисти и агенти на ДС друго не може да се очаква! *** народ, слаба държава! Бегом в Северна Корея!!!

53

Анонимен

преди 10 години

АМИ НЕ МРАЗЯ БСП, НЕ МРАЗЯ И ГЕРБ, ПРОСТО ВИЖДАМ КАКВО СТАВА, ИМАМ ГЛАВА, ИМАМ ОЧИ. АНТИГЕРБЕРИСТИТЕ ДРЪНКАТ ЕДНО Й СЪЩО КАТО ЛЕВСКАРСКА АГИТКА, АРГУМЕНТЪТ Е ПО МАЛОВАЖЕН ОТ ОМРАЗАТА, АМИ МРАЗЕТЕ СИ, АЗ ВИЖДАМ КОЙ КАКВО ПРАВИ В ТАЯ ДЪРЖАВА ОТ 24 ГОДИНИ НАСАМ И ОПРЕДЕЛЕНО ТОЯ ПЪТ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ, ДРУГИЯ ПЪТ ЗА КОЙТО ВИДЯ ЧЕ Е ПО-ДОБЪР. МРАЗЕТЕ МЕ :)

52

Debora1

преди 10 години

Edno vreme koito imashe video v doma si go proveriavaha dali ne gleda zabraneni amerikanski filmi. Tezi strashni vremena sa na pat da se varnat. Tova pravitelstvo triabva da bade svaleno oshte sega, dori s riska svinar da doide na vlast !!!!!!!!!!!

51

Анонимен

преди 10 години

Този текст е широко разпространен в Европа и цели борба с папараците! Този "адвокат" говори пълни глупости! Разбира се, че е ограничаване на свободата, но свободата на този, когото снимат!

50

Анонимен

преди 10 години

Хора,осъзнавате ли,че тези които трябва да се грижат за народа правят така,че да ни е срам вече че сме българи!Станахме за смях пред цял свят. Където има корупция там е намешана и България!Кога ще станем една нормална държава - НИКОГА!

49

Анонимен

преди 10 години

Управлението на Орешарски е от първия ден тоталитарно със следене, уволнения ит работа, побоища и рекет.Не случайни страната ни е в пълна узолация и чужди заводи се изнасят.

48

straightForAreason

преди 10 години

До 41Банките приятелче, особено вътре в банката , снимат в частна собственост .. Закона е предвиден , не си мисли ,че са чак такива будали , единствените дето ще изгорим , сме ние редовите граждани . Това бизнесмени , политици , банкери и всякаква *** ще им е много комфортно ...

47

Анонимен

преди 10 години

ДС си иска държавата обратно. Началото беше Пеевски - или как да направим така, че един човек да управлява полиция, служби и медии. Номерът не стана. Но ДС върхушката продължава с опитите. Възродена беше политическата полиция, възроден беше шести отдел на ДС(разбира се под друго име). Цивилните агенти са вече по улиците - следят, слухтят и наблюдават. Въвежда се цензура. Обсебват се държавни фирми, агенции и отрасли. Тоталитаризмът опитва да се завърне. Дали ще разрешим? Едва ли.

46

Анонимен

преди 10 години

До ДО ГЕРБЕРИТЕ !!!Този пък и той , ти ако ме познаваш , ще знаеш , че аз презирам цялата политическа класа и ако четеш какво пиша вместо просто да лееш простотия и гняв щеше да разбереш , че никой в този парламент и тази политическа класа не ми е мил . Единственото което може да ме обиди повече от това да ме нарекат комунист е да ме нарекат поддръжник на ГЕРБ .... Да изхвърлиш един *** от парламента и да го замениш с друг е най голямата грешка , независимо колко мразиш първия .....

45

Спокойно бре

преди 10 години

Конституциониият съд ще прогласи тази разпоредба за противоконституционна.Иска им се, ама няма да ги огрее.Хем искат да гребат с пълни шепи от живота, хем искат да го вършат незабелязано и на спокойствие.Иска им сееееееееее...

44

Анонимен

преди 10 години

а ко прайм с камерите на публични места тогава???? и те ли няма да са доказателстшен материал....

43

Анонимен

преди 10 години

"..В него например се предвижда наказание до 1 г. затвор, пробация или глоба за фотографиране и записване на хора без тяхното съгласие или въпреки изричното несъгласие на субектите там...".........А как стои въпросът с охранителните камери, най-вече частните?Ходиш си по улицата - общинска собственост и камерата от кръчмата/хотела/бардака/къщата, или н*ам к*во си на мутрата ме записва?А другари? туй к*во й?

42

Анонимен

преди 10 години

Ако сега народът не се вдигне на бунт това означава че никога няма да изпълзим от тинята.