43

Анонимен

преди 10 години

Грешка! Трябва да мотивирате родителите на децата от български произход да останат в България и да плащат данъци на червени и турски крадци, защото геноцидът над българите на БСП и ДПС, които са управлявали най-дълго България след 1989г., е видим и с просто око.

42

vesko02

преди 10 години

Защо не вкарате за изучаване "Защото сме социалисти" от този със смешната физиономия дето искате да пращате в Европейския парламент.

41

ХХХ

преди 10 години

От училища и образование в сегашния им вид децата знаят добре, че нямат особена полза. Докато не започнат да се изучават необходими умения и да се придобиват съвременни знания в тях, никого няма да привлечете. Напротив, загубите ще продължат да нарастват. Госпожо, смятам, че и вие сте отдавна наясно, че не ставате за министър на това ведомство. За жалост и да си идете, от много години то не е бивало оглавено от нормален професионалист за дълго. Образованието не е приоритет у нас и няма да бъде.

40

РАД

преди 10 години

Как ще ги мотивираш бе професоре?Всяко хлапе знае,че училищата се борят за него, щото то върви с делегирания бюджет!Училищата се борят за ученици, вместо обратното!Същото е и с университетите!Да не говорим, че има повече места, отколкото кандидат-студенти!Мотивация може да има и , ако има реализация. Сега ситуацията е такава, че всеки гледа да вземе кетапа и пита после за Терминал 2. Това е !Намалете училищата и университетите. Да започнем оттук! Ама не ви стиска нали ?

39

Анонимен

преди 10 години

Мотивирайте децата да спортуват,че тези плондери освен да ядат *** и да слушат чалга нищо друго не знаят.

38

Debora1

преди 10 години

Znaete kak se sazdava motivacia ? Nali? Ako ne znaete az shte vi kaja.Motivaciata ima badeshte i ne gorchi.Obrazovatelnata sistema v Balgaria e izostanala, neproduktivna, sazdadena ot bolni mozaci.Tia e gnila osnova za visoka tehnologia i proizvodstvo, predpostavka za slaba ikonomika i mizeren jivot.Balgarina niama otvorena glava za novostite.Tazi jena ot snimkata smiata che konstataciata e dostatachna za da poluci zaplata.Mnogo jalko za vremeto, truda i parite na balgarskia narod

37

EU citizen

преди 10 години

...защитава правото на българския народ за самосъзнаване...------------- Тая леля словоблудства.

36

българин

преди 10 години

Ей *** който реши да извадиш Христо Ботев от учебниците в България отиди и виж в Албания къде се намира името му.Албанците го признават, а ние-не!Срам и позор!

35

отчайващо

преди 10 години

Първо мотивирай учителите ! След 5-10 години няма да има преподаватели в класните стаи.

34

Анонимен

преди 10 години

На тая не трябва да се показва портрета на децата,щото и които не са напуснали, ще напуснат!

33

!?!?!?!?!?!?!?!??!?!

преди 10 години

Егати "българското" министерство на образованието, щом министърът трябва да защитава присъствието на Ботев в учебниците.И то какъв министър с физиономия на фризьорка алкохоличка.А, дали МУКАДЕС НАЛБАНТ все още зам.министър в това министерство?Но за цялата идиотщина сме виновни ние българският народ, че не излизаме 500 000 души пред НС и да изметем цялата тая смрад наречена "българска" политическа "класа".

32

Върши Правда

преди 10 години

До БекирЕй като щеш Кемъла да изучаваш изнасяй се към турке! Тука е България и ще се изучава Ботев а ти щом не се чустваш българин а турчин махай се от страната ни - тука не те щем. АНАДЪН МУ?

31

Върши Правда

преди 10 години

До БекирЕй като щеш Кемъла да изучаваш изнасяй се към турке! Тука е България и ще се изучава Ботев а ти щом не се чустваш българин а турчин махай се от страната ни - тука не те щем. АНАДЪН МУ?

30

бивш ученик

преди 10 години

Те като я видят децата само и бързо бързо ще се мотивират да избягат. Такова страшилище бива ли да го оставим да плаши учениците!?

29

Един българин

преди 10 години

Ще ги мотивирате, като им кажете, че които повече учат, по-лесно ще си намерят работа в чужбина, като пораснат. Жалко, но факт !

28

Анонимен

преди 10 години

Преди време ме впечатли неприятно изказване на холандски политик,че българите не сме бели.Наскоро обаче попаднах на сайта на БСБМ/Български съвет за бежанци и мигранти/,сайт създаден по холандската програма MATRA ,в който имаше снимка на 2 прекрасни негърки облечени в бълг. национални носии.MATRA е програма за социално трансформиране на Югоизточна Европа и арабските страни.В тази програма фигурираха имената на всички страни в региона,но не и България.Вие сте само регион,дами и господа!

27

dp

преди 10 години

32, признавам, не ми беше минал през ума възможен довод за отпадането на Ботевитекстове защото бил терорист.... Звучи достатъчно *** за да е достоверно.Или за да мине за достоверно. Не го вярвам, смятам, че е умишлен саботаж - и като(ако) се разшуми около историята ще изкарат напред някой загубеняк комуто даприпишат идеята за "тероризма" на Ботев. Навярно дори ще го намерят автентичен,за да тръгне да реализира такава идиотия трябва да е достатъчно *** дане е разбрал, че е манипулиран.

26

Анонимен

преди 10 години

Българите не обичате да четете.Информирайте се:коефициентът на плодовитост на българката е 1,41 деца на жена ,колкото е в Германия;1,17 е средната стойност за света.Общият прираст на населението е формула: естествен прираст/раждаемост/+механичен прираст/миграция/-смъртност.Висока ни е смъртността и механичният прираст ни е отрицателен затова внасят бежанци.Макар и през Руска гимназия английският ми е достатъчно добър за да мога да прочета Евростат,а Ботев е терорист-разваля ЕС идеята.

25

dp

преди 10 години

Много постове срещу жената - не я знам но да бъде хулена задето предотвратилаотпадането на Ботеви текстове от програмата звучи като... мибългарски приказки.Интересно кой е поискал тия текстове да бъдат махнати; това не може да еглупост, умишлен саботаж е. Поне в тоя случай има шанс да се видиоткъде иде в образованието.Чел съм големите български и англоезични поети, ми не съм прочел нищо сравнимос Ботевата "Борба". Да искаш да заглушиш *такъв* глас е открито враждебен акт.

24

Анонимен

преди 10 години

За какво ви е Ботев като Слави Трифонов го има в учебника по пеене и Софка Мариновa, и тя там. Има го и Пешо коня и други *** - а вие Ботев, та Ботев.