12

Suleiman pasha

преди 10 години

Tarnovci sa krepostni seliani

11

Уточнител

преди 10 години

ЧервеноРуската Мафия** е подготвила серия от активни мероприятия: 1. боядисване на паметници на всепризнати Освободители***, първото действие е вече в ход във В. Търново 2. задействане на Цацаратурата, в горния случай неуспешно, в случаите с боядисване на Червени окупационни паметници - успешно 3.Експресно гласуване на Закон за оскверняване на паметници. Цел - бетониране основите на Съветските и на Червените герои, паметници и за вселяване страх и ужас в потенциалните оцветители..

10

Бай Пандо

преди 10 години

Въпрос на желание е да бъдат открити рисувачите. Колко места в региона продават подобни бои? А хванат ли ги ......... три месеца да боядисват обществени сгради, разбира се боите от тях , защото явно могат да си го позволят.

9

Dnes.bg.1

преди 10 години

Яаа, колко красиво е изрисуван паметника на Асеневци! Е, какво не му харесвате? Беше такъв сив и скучен преди,а сега е толкова разкрасен и освежен. Браво на художниците!

8

Dnes.bg.1

преди 10 години

Това, цапането на паметника на Асеневци е напълно закономерен резултат от толерирането и поощряването на подобни прояви върху други паметници. След като вие защитавате "художниците" на другите паметници и се възхищавате колко "красиви" изглеждали след "изографисването", много ясно,че други "художници' ще се чувстват насърчени да направят същото и върху паметника на Асеневци. няма как да се отдели едното от другото. ИЛИ ТОЛЕРИРАМЕ ЦАПАНЕТО НА ПАМЕТНИЦИТЕ ИЗОБЩО ИЛИ ГО ЗАБРАНЯВАМЕ. Друго няма.

7

Поп Грую

преди 10 години

*** Карабаджаков - бивш член на НДСВ, настоящ гербераст, *** като антична брадва...А бе, трай си за камерите, бе ***! Сега вандалчето няма да можете да го хванете, защото е предупредено за камерите! А може би "художникът" е ваш човек и сега ще кажете: "Ами то има камери и него го е страх!"***...

6

Бачо Киро

преди 10 години

Това е работа на комунистите. Част от "опорните точки" на Моника Станишева и най-вече на мозъчния тръст, който стои зад нея. Целта е да се размият нещата, да се покаже, че всички паметници в България се оскверняват, а не само тези на комунизма и на окупаторската Червена армия. И ще видите как тези дни ще обвинят студентите от Велико Търново за нещо, което не са извършили. Така ще ударят и тях.На продажниците хич не им дреме, че удрят най-вече България.Затова: ОСТАВКА на правителството на Орешарски!ВЕДНАГА!

5

Пурко

преди 10 години

Тия шматки от ДСБ само за това ги бива вече, да цапондрят със спрейчета, не партия, ами пълен резил са:D За нищо не стават!

4

Доктор Гьобелс

преди 10 години

Отново вандалска и просташка проява на ГЕРБ И ДСБ - Дружество на Среднощните Бояджии.

3

Социалист

преди 10 години

Камери ще пазят паметника на Асеневци от...хора с капиталистическо разбиране за изкуство!

2

Фотограф

преди 10 години

Значи най-после Асан Генов и бояджийската му бригада седерасто-герберунгели ще бъзат фотографирани.

1

Анонимен

преди 10 години

Значи тази болест ВАНДАЛИЗЪМ била заразителна, щом освен в София се е появила и на други места .Когото хванат 100 тояги на голо или по 20 пръчки през ръцете, та поне един месец да ходи като спиртосан .Стига с галене и пухени ръкавици, искаме ред да се въведе и то силово, пък нека се оплакват на майната си .