13

ADNM

преди 10 години

До Анонимен НЕ ЗЛОРАДСТВАЙТЕ НА ЧУЖДАТА МЪКА .

12

Игнатчо

преди 10 години

До анализЕдно зло не оправдава друго зло!И стига живеете в миналото!Гледайте напред в бъдещето както правят любимите ни хамериканци!

11

kalinkamalinka

преди 10 години

Жалко за младото полицайче ,който се е опитал да спре терориста. При нас няма полиция , те са само на заплати.

10

анализ

преди 10 години

При атентата в църквата Света Неделя загиват 134 души, ранените са 500, повечето от които умират от раните си. Следователно: ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ТЕРОРИСТИ са в БКП (БСП) и са ОБУЧЕНИ и ФИНАНСИРАНИ от МОСКВА . . . а СТАНИЩЕВ СЕ ИЗВИНИ САМО на ДОГАН и МЕСТАН . . .

9

просто един от

преди 10 години

многото Руски войни, млади , красиви и дали живота си за съотечествениците си, просто един РУСС. спи спокойно ти се доказа за най кървавият град СТАЛИНГРАД твоя роден дом,И СЕГА ПУТИН СЪС СИГОРНОСТ ЩЕ ПОКАЖЕ ,РУСКА ВОЛЯ И РУСКА ПЛЪТ..СПИ СПОКОЙНО..

8

Уф, бреее

преди 10 години

До 8-----Абе, пъпчасъл тинейджър, като си започнал да даваш характеристика на Путин, що не продължи с Обама, Камерън, Оланд, Орешарски, СърГей... Що не провериш каква е статистическата подкрепата на населението на тези страни спрямо техните "л(п)идери"?Що не коментираш факта, че Путин е обявен за политик на годината от западните медии?Бъдещето на Русия зависи от избора на руснаците, а не от *** като тебе Ти по добре се замисли и погрижи за своето бъдеще и за бъдещето на страната си

7

Анонимен

преди 10 години

Тиа си не играат!

6

Анонимен

преди 10 години

*** е безсилен

5

Tina

преди 10 години

Имаше една много хубава сцена в "Мъж под прицел", когато мислеха, че терористите са убили детето.Жената пита:"Какво ще правиш?"Мъжът отговори:"Ще ги избия".Жената каза:"Избий ги всичките" .......

4

EU citizen

преди 10 години

*** бори терористите иззад бронираните стъкла на Мерцедес 600 Пулман с позлатени жанти.

3

стоян петров

преди 10 години

Бачкатор ами хайде всички в Русия, що в Париж? Но цялата работа е там, че татарите много са дупили руснаците и сега имат да си връщат. 300 години дупене наистина не е малко. Насилието няма да ги доведе до нищо добро. Откакто са завладяли Кавказ хората там искат да живеят свободно. Ама не може. Като не може има бомби. Жалко, че невинни хора заплащат с живота си мегаломанските руски фантазии. Мир на праха им.

2

БАЧКАТОР

преди 10 години

До Анонимен 1Друго си е европейската практика - навеждане с широко разтворени бузки пред ордите забулени и *** ,даване на социални на корем, строеж на джамии колкото искат и в кварталите им полицаите не смеят да стъпят. Знам поне в Париж как е ,радвам се че поне в Русия няма да е така гадно.

1

хан

преди 10 години

..полковниците от КГБ поне не се дупят на мюслитата , като наще президенти с тънки гласчета и съмнителна почтеност...