63

галин

преди 10 години

без значение дали е било па топло или по студено от началото на януари 2014 е увеличен тока с 2%на 100 лв-2 лв увеличение на крайна обща сметка

62

до 64

преди 10 години

е ти кой мислиш плаща това "намаление"? Ти, приятел. А гадните комунисти отново не са направили нищо за народа си освен да си осигуряват гласовете на бабите ни и *** с популистки малоумия.

61

дебел депутат

преди 10 години

трябва цената на тока шоково да се увеличи,така хората ще бъдат щастливи че плащат по висока цена,заплатите трябва да се замразят на 310лв поне още 5 г.Само гърч за българския народ-ниски заплати,високи цени,това ще оправи икономиката на държавата.

60

Анонимен

преди 10 години

По-добре, намаление, макар и от "гадните комунисти", отколкото увеличение от "победителя" на Изборите. Сърбахме му попарата 3.5 години. И на недоразуменията му Цветанов, Невдянков, Дебелосова, Фаса и Мършата.

59

Анонимен

преди 10 години

Аз не искам да ми свалят цената на тока с 1%,АЗ ИСКАМ ДА ПОЛУЧАВАМ ДОСТОЙНА ПЕНСИЯ,ЗА ДА МОГА ДА СИ ПЛАЩАМ ТОКА,ЛЕКАРСТВАТА,ДА ХОДЯ НА ПОЧИВКА И ДА ЖИВЕЯ ДОСТОЙНО.НИМА ИСКАМ МНОГО МНОГО СЛЕД КАТО СЪМ РАБОТИЛ 40 ГОДИНИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА???????

58

Анонимен

преди 10 години

Еййй, голямо квичене му хвърлят някои. Толкова народ се самозапали заради непосилни сметки за ток, а сега пак някои недоволни. Хубаво е че все пак тръгнаха надолу тези цени, че от години само слушаме за покачване и как европейците ни налагали да си изравним цените без да споменават за изравняване на заплатите. Това е чудесна новина.

57

Анонимен

преди 10 години

МЕРСИ НА ПАРТИЯТА,МЕРСИ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, А НАЙ ГОЛЕМИЯ МЕРСОК ЛИЧНО НА СЕРгей,ЧЕ ВРЪЩАТ НОЩНИТЕ ГОНКИ В КУХНИТЕ НИ,ПРАНЕ,ГОТВЕНЕ,МИЯЛНИ.......ТЪКМО ГИ БЯХМЕ ПОЗАБРАВИЛИ.НЕ МОЖЕ ТАКА,ТРЯБВА ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН МОМЕНТ ДА НИ СЕ НАПОМНЯ КОЛКО СМЕ БЕДНИ,КОЛКО СМЕ ЖАЛКИ И ЗА НИЩО НЕ СТАВАМЕ И ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА СИ МЪЛЧИМ И ДА БЛАГОДАРИМ на гореизброените.

56

Анонимен

преди 10 години

Цената пада.Гответе се за увеличение на сметките.

55

ППЛ

преди 10 години

НА СОФИЙСКАТА НОВА ТВ ПОКАЗАХА: МАРТ 2013- НАМАЛЕНИЕ 8 % ; АВГУСТ 2013 - НАМАЛЕНИЕ 5% ; ЯНУАРИ 2014 - НАМАЛЕНИЕ 2,3 %. НА ВЪПРОСА НА УСЛУЖЛИВАТА НА РАЗБОЙКО БОРИСОВ ЖУРНАЛИСТКА , В МОНТАНА ОТГОВОРИХА '' НА 300 ЛЕВА 3 ?! НЕ СМЕ ТОЛКОВА *** ЗА ДА РАЗБЕРЕМ , ЧЕ УВЕЛИЧЕНИЕТО 15% ПРЕЗ 2012 , ТРУДНО ЩЕ СЕ НАВАКСА , ДОРИ ОТ МОЖЕЩИ КАТО СЕГАШНИЯТ КАБИНЕТ. ДА МУ БЛАГОДАРИМ !!!

54

Sergey4o

преди 10 години

Namalenieto e 1 stotinka na 1 lev i balgarina se radva he he he he

53

Rambo

преди 10 години

Намаления докато и последното ЕРП се откаже, после национализация!

52

katili

преди 10 години

К'во се карате бе ХОРА!!!През това време се подготвя друга схема, друга машинация като ТАЗИ!!!Евтин ток! и кво ще се будим в 00:00 за да готвим да перем или да се отопляваме?!Не разбирате ли РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ!!! Трябва да забранят със ЗАКОН тези смешни заглавия на която и да ПАРТИЯ! НИе сами трябва да усещаме облекчението или ПОДОБРЕНИЕТО в всяко ЗВЕНО или СЕКТОР!!! ДО КОГА ЩЕ ЧАКАМЕ 24 ГОДИНИ СТИГА!!! НЕ СИ ОТВАРЯЙТЕ ОЧИТЕ, А ПОМИСЛЕТЕ!

51

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н Бургас човек,Мислете си каквото си поискате ;)Но щом не можете да различавате стилове, значи учителката Ви по български език има мноооого недовършена работа ;)

50

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н Бургас човек,Явно не можете да разберете, че поне час сте си писали с ментето ми :DАма добре сте го нахранили поне, ако не друго. Надали ще Ви се обиди, все пак му плащат за това ;) Даже сте му помогнали да нацъка някоя и друга стотинка :D

49

Бургас човек

преди 10 години

До Анонименобръщението ти е и до тебе адресирано като гледам :)

48

Анонимен

преди 10 години

До платените драскачи: И ДА РЕВЕТЕ, И ДА СЕ ТРЪшКАТЕ, СВЪРшИ СЕ С БОКО! КРАЙ! ФИНИТО! А пък правителството ще продължи да си управлява в интерес на потребителите и против интересите на монополите, ако ще и да се насе-рете от яд!

47

Анонимен

преди 10 години

Значи не само можело да не се вдигне тока с 50%, а и да се намали. Просто на власт трябва да са честни и почтени хора!А не като герберастката шайка разбойници, обвързани с ВЕИ-сектора.

46

Бургас човек

преди 10 години

До Kaleko Alekоех прощавайте господин над тебе съм или си някой дървен философ с прекомерно усещане за самочуствие или си някакво смотано детенце дето мама и тате плащат 1000 семестър и се мислиш за голямата работа :)) и да съм познал и да не съм познал оставаш си елементарен с писането си елементарен с мисленето си даже бих добавил и ограничен ! а може и да си хомо знае ли човек :))))

45

Анонимен

преди 10 години

Като гледам 90% от коментарите са на сини и тиквени тролчета, за които цената на тока НЕ представлява интерес!?!?Явно те са от Слънчевите хора, които нито ядат нито нищо!!Само гледат към СЛЪНЦЕТО(най-често го идентифицират напоследък с Банкянската Тиква)!Ами ако хората си включват бойлера или акумулиращата печка САМО на НОЩНА тарифа, какво правим тогава?!?!?Това са си ЦЕЛИ 10%!!!!!!!!!!!!!

44

Анонимен

преди 10 години

Деформаторският блок казал:" Ей, бедняци, ще се греете на слънце и ще се охлаждате на вятър от нашите ВЕИ-та. Ще плащате нашия луксозен живот, частните училища на децата ни и мерцедесите ни."