117

Анонимен

преди 10 години

Язък за вмро - симпатизирах им.

116

123

преди 10 години

4567

115

Анонимен

преди 10 години

Аз не знам кой още гласува за БКП/БСП , освен някой супер изветрели пенсионери и купени ***! А за бареков предателя как ще влезе в парламента без яко цакане не знам! Знам само че това правителство в момента е спирачка за радикалните промени , който ГЕРБ не проведе!

114

анонимен

преди 10 години

за да не се върне на власт Боко ще си дам гласа ако трябва на Митьо Пищова..

113

хаха

преди 10 години

То и за Кунева се говореше, че ще влезне в парламента, но тя го видя през крив макарон ;)

112

hexz

преди 10 години

Нещо не разбирам - баренков събира по 20 души на организиран (платен) митинг срещу боко и сега не спряха да ни натякват че ще влезе в парламента - АЛООООООО ПЛАТЕНИТЕ писачи на статии и изсмуканите от пръстите изследвания - спрете да говорите глупости !!! Нито баренков нито сидеров ще влязат в парламента. За реформаторите също се чудя - те започнаха да се карат още от сега а и кунева пръмова е там така че ....... нямат шанс. Само *** герб и турците са сигурни - за съжаление.

111

Анонимен

преди 10 години

И КАК ЩЕ ОТЗОВАШ ДЕПУТАТИ ПРИ МАЖОРИТЕРЕН ИЗБОР ? ЗНАЕШ ЛИ КОИ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА НЕГО, ЗА ДА МОБИЛИЗИРАШ СЪЩИЯ ПОТЕНЦИАЛ ЗА ОТЗОВАНЕТО МУ ? ПРИ ТАЕН ВОТ ТОВА Е ПРОСТО ХИМЕРА- ВЕДНЪЖ ВЛЯЗЪЛ В ПАРЛАМЕНТА, МАЖОРИТАРНИЯТ ДЕПУТАТ СТАВА АБСОЛЮТНО НЕКОНТРОЛЕРУЕМ. АКО Е ОТ ПАРТИЙНА ЛИСТА, ПОНЕ ПАРТИЯТА ПОЕМА НЯКАКВА ОТГОВОРНОСТ, А ИНАЧЕ СИ Е ПРОСТО НАЙ-ПРЕКИЯ ПЪТ КЪМ КОРУМПИРАНЕ И ВЛИЗАНЕ В ПОРОЧНИ ПРАКТИКИ НА НЕЗАВИСИМИТЕ МАЖОРИТАРНИ ДЕПУТАТИ.

110

Анонимен

преди 10 години

отървахме се от един Бабитко сега ни натякват друг Бибитко

109

Анонимен

преди 10 години

пилците се броят на есен и тези сметки са без кръчмаря /негово величество гласуващия/

108

Няма значение

преди 10 години

кой е с процент напред или назад. Дайте възможност да бъдат отзовавани депутати, да бъде пряко сезиран КС от граждани, не през разни плюнки като президент, омбудсман и други сурогати, дайте на хората право да избират съдиите и прокуротите и после можем да си говорим за избори. Тогава няма да има кой знае какво значение колко *** са влезли на първо сито, бързо ще бъдат заменяни непрокопсаниците алчни. Но не им стиска на цялото стадо "политици". Защото са си спретнали съвсем законна измама

107

Анонимен

преди 10 години

"Институт за модерна политика" - кво е туй новоизлюпено чудо?Кой му плаща?И дотам ли закъсаха кукловодте, та да извадят един професионален плювач-въртележка?Аре оставете ни на мира поне по време на празниците! Пък догодина ще се види кой кой е.

106

Анонимен

преди 10 години

Бареков винаги е бил слуга на някой.ДУДУК.Важно е сега КОЙ стои зад скъпата му кампания.Кой реши да инвестира в това момче.Кой реши,че може да излъже хорицата че *** е нещо по-различно от тия до сега.А той обещава крайно лява политика по лява от БСП по социаллна и от живковата.Ама кой ще бачка и от къде е идват парите за бедните,***,за лечение,помощи и прочие не казва.Пеевски и Цветан Василев ли ще хранят бедните?*** е поредния псевдомесия.

105

nnnn

преди 10 години

Боже,боже каква измама,Бареков няма коалиция с вмро,но изследването им дава 5 процента,Кукловодите толкова нагло и явно ни го набиват тоя Бареков в главите ,че чак ми се повръща вече.

104

Номенклатурки-стоп!

преди 10 години

Още малко тъпите отрочета на номенклатурата и подмазвачите да правят пърформанси, и ще отвратят всички.Спрете, това не ви е времето,когато целувахте Тато по ***.Напънете се да мислите, а не да плямпате-нещастни търсачи на мода, чужбина,мързел и далавери!Не Бареков,вие Мата Космата ще доведете!

103

анонимен

преди 10 години

БАРЕКОВ,БАРЕКОВ,БАРЕКОВ-*** се *** герберунденски.НИКОГА вече ,,ГЕРБ".НИКОГА вече живи факли.

102

муспи

преди 10 години

Тези "изследвания" носят и нещо приятно - свидетелстват че гражданската война се задава. Публикуват се цифри желани за тези дето 23 години стоят несменяеми. Сами си създават радости като на единствената българска партия, и по етнос и по раса, поставят все по малко, вече 1%. Никой не ги и пита - защо ви е тази жандармерия, лакейска полиция и прилично въоръжени останки от армията, впрочем с турски министър, - за срещу този 1% ли?

101

Анонимен

преди 10 години

*** ги потдържат 50 - те лева, кебапчетата, бирата, кражбите и полицията, дето не си върши работата. А така изброени тези неща са измислени от БСП. Ясно е че комунистите нито ще бъдат избити , нито децата им пратени в урановите мини. Просто това е, което заслужават при едно реално правораздаване. 90 - та година имаха монопола на властта и наложиха традиции, които не трябва да съществуват никъде. Сега всички страдаме от това. А електората е потдържан от пенсии, кебапчета и кражби. Да ***.

100

XIS

преди 10 години

До АнонименНомерът с "избиването" е стара пропагандна мръсотия. Още от първите дни след 10 ноември. Няма по-сигурен начин да се уплътнят червените редици от заплахата, че "червените" ще бъдат буквално изтребени. А внушението, че демократите са кръвожадни зверове? Красота и професионализъм на тихия фронт! Някой замислял ли се е колко добре етикетът "червени ***" устройва истинските полит-***? Тези мръсни номера поддържат електората на БСП ( е и *** също).

99

Анонимен

преди 10 години

По добър живот означава работа, ефективна администрация и полиция, изкореняване на корупцията на всяко ниво и избиване на бесепарите до 9 - то коляно. Не може една партия над 20 години да притиска всяка инициатива с поставена администрация, престъпност и полиция и да има каквото и да е развитие. Съгласен съм да не избиват деата на бесепарите, но поне да ги пратят в урановите мини - с нещо ще помогнат на държавата и ще компенсират щетите, нанесени от родителите им.

98

321

преди 10 години

вие не разбрахте ли ,че по-добър живот означава работа и само работа.Ние сме бедна държава и не можем да живеем на помощи и програми.Така че стягайте се за дясно управление.Така ще излезем от кризата