27

2

преди 10 години

не вменявайте вина на българите ,че емигрантите не били доволни....нека тази Джил и които иска да помага щом така е решил.Въпроса е -щом са мюсулмани и искат Шериат и джамии и щом им е студено защо не идат на топло в Судитска Арабия или Иран.Защо идват тук и после недоволстват.Българите едвам оцеляват и сме на изчезване ,какво още искате от нас...

26

Анонимен

преди 10 години

Госпожа Кристалина Георгиева за какво работи,като еврокомисар по бедствията?Вероятно за да ходи по командировки,да изразява загриженост с тъжна физиономия,а пък бедстващите и тези на чиито гръб лежат да си гледат работата.Евросъюза не изпрати никаква помощ,освен 5 милиона,които са разходи само за няколко дни.Нито храна,нито евро,нито дори помощ за охрана на границите.За Гърция може,за България не може.

25

Анонимен

преди 10 години

И мен ще спечели държава, където средната РЗ е по розово-комунистическата статистика 900 лв, а аз имам британска пенсия 2000 паунда 4600 български левчета. Ъ-ъ-ъ, станете благодетели, български роби с 300 лв мин.РЗ за над 500,000 българи. Е, има и българи банкови и държавни служители, съдии, лекари джипита и величия(с по 2-3 частни лаборатории, клиники, амбулатории и тям подобни сергии) с по 40 000 лева доход, разни ми ти НПО, силоваци... Те купуват за Коледа по 5-10 кила френско говеждо от 52 (да, петдесет и два) лева за килограм. Благодетели, а! На *** си.

24

Анонимен

преди 10 години

Да се знае от навлеците, че тука не е за живеене! Колкото повече мераклии за лек живот с материални облаги го усетят на гърба си и разберат, че са прецакани от турската пропаганда, толкова по добре за нас!!! Защото информацията веднага се връща към местата, откъдето са дошли!

23

софиянец

преди 10 години

До Анонимен 21- Има значение и още как! Българите сме ес граждани, сирийците и другите нелегални мигранти не са! Когато Сирия отдаде суверенитет на ЕС, тогава сирийците да претендират за каквото и да е..

22

софиянец

преди 10 години

"...Джил прави и паралел с отношението на британците към българите.."Не е възможен никакъв паралел - много българи завършиха британски унита, образовани са, не спят на пода, наемат и плащат квартири, ЕС граждани са; плащат ДАНЪЦИ в Ю.К.; българите сме индоевропейски народ и един от най- старите европейски народи, масово сме или атеисти или християни и заради британската вътрешна политика нарочно ни уеднаквяват като етнос с ***!

21

Анонимен

преди 10 години

Кои са отговорните лица, които са оставили това детенце на снимката да спинка в тази палатка с пролука една педя отдолу в тез температури зимни в бг. Ако така помагате на бежанците, горко им на хората. уууууууууууууу, КО-МУ-НИ-СТИ. Веднага трябва да бъдат информирани Европейски и Световни организации за защита на човешките права за тази гавра. Тази ситуация трябва да се документира и родителите на детенцето веднага да осъдят служебните лица разрешили тази гавра... незабавно. УУУУУУУУУУУУУУУ

20

Анонимен

преди 10 години

Няма абсолютно никакво значение, какви са и от къде са...нали ние сме същите по Европата и още по-далеч... Трябва да се отнасяме към тях по-начин по които искаме и другите хора да се отнасят с нас!!! Въпроса е как точно се харчт парите дет казват че се дават за тях - над хилядо лева... щот за едно семейство излизат много пари, а да ги сложиш на студ в палатка...или порутена казарма...

19

sergo

преди 10 години

До Одисей 1KOlko danik si platil do sega 4e reve6 za büdjeta .6Tekaje6 4e si golyam biznesmen GLADEN SI KATO cirkovna mi6ka trinal da gleda v panicata na drugiya.ako vzimat 1000 leva bejancite nyama da umitat ot glad inyama da im pomaga nikoi.

18

sergo

преди 10 години

Zasramete se GLUPACI biete se v girdite Bulgarinit Gostopriemen,neznam si kakiv.Jenata ako ne byaha bajancite 6te6e da zapo4ne kato dobrovolka v nyakoi decki dom .Vie samo mojete da zloslovite no6to drugo kakvo ste napravili za Bulgariya osven da kritikuvate DORI NE GLASUVATE samo ot zavistnikakva druga pri4ina nyama.Tolkova 4ove6ka kriv se e prolyala dnes da mojete da glasuvate dori tova ne mojete ZAVISTNICI

17

Анонимен

преди 10 години

Малее, абе е поне малко уважение към тази Британката ! Ви ревете че в България и без беженци лошо! Тогава направете е поне НЕЩО! Някой от вас НЕЩО направи ли за Българи не за чужденци ?

16

anonim1000

преди 10 години

Трябва да попмагаме първо на своите.Съжалявам, но всеки ден виждам Българи, които просят, които няма какво да ядат.

15

Един българин

преди 10 години

Британката Джил да не казва колко й е пенсията, че сигурно ще и завидят и нашите депутати, а още по-малко да казва на гърба на колко колонии е пораснала толкова.

14

Анонимен

преди 10 години

До койчоДано на тебе не ти се налага да ти помагат, Койчо. Явно си съсипал човешкото в себе си.

13

Ники

преди 10 години

Значи по една нещастна случайност ми се налага да имам досег с тези същества.1. ТЕ НЕ СА БЕЖАНЦИ - а нелегални имигранти, бежанци се наричат хора от съседна държава, коиито са в конфликт.2. 95 процента са без образование, без професии, никога не са работили, а и не искат и да работят. 3. Нагли до безкрайност същества, с две думи нашите *** са цвете пред тези.4. Политиците допуснали ги тук са национални предатели.

12

Анонимен

преди 10 години

Гледахме я!Много усложлива и бъбрива къдровачка ни показва как трябва да харним с наще трохи бежанци и нелегални ,а те да си стоят там затворени и да ни пеят химна на "не сте желани"Събуди се юнака и не е толкова ахмак.

11

Victor Orban

преди 10 години

Одисей1Да не ми да ми ги плаща държавата Щом си толкова голям специалист ми кажи КЪДЕ РАБОТИ "ДЪРЖАВАТА" И КАКВА ЗАПЛАТА ПОЛУЧАВА та с нея да ми покрива разходите за джипи и за образование?Да не тресе тотална неграмотност ?

10

акуд

преди 10 години

тази британска реднек слива от коя селска дупка изпълзя та си мисли че Българите не са информирани достатъчно. ТЯ с какво точно е информирана в повече?

9

Одисей 1

преди 10 години

793 0000 БЪЛГАРИ живеят с 93 ЛЕВА НА МЕСЕЦ ,а за нелегални имигранти 1000 лева Това е ЕТНИЧЕСКО ПРОЧИСТВАНЕ .---------------------------------До 2 и останалите които са му наслагали минусчета , тресе ви тотална неграмотност след като смятате че живеете само от заплата и пенсия , за кого се харчи тозои бюджет или поне онази част от него която се не се краде , кой плаща да ходят на училище децата ви , кой плаща на джипито ви и т.н. , това защо не го прибавите към сметката

8

ааа

преди 10 години

Да не би самата Европа да Вкарва в България ИСЛЯМИСТИ за активизиране на процеса на ЕТНИЧЕСКО ПРОЧИСТВАНЕ като се има предвид ,че тези ислямисти нито могат да отидат в Европа нито да се върнат в Турция . България е една Бъдеща Сирия ,само като си припомним къде бяха въоражени обучени и изпратени тези терористични групи.Това е по съвременния начин да нападнеш и сринеш съседна държава даже без да и обявиш война.Ердоган не напразно изяви териториални претенции към България