11

Анонимен

преди 10 години

Лошото е, че депутатите приемат закони за технология от която няма грам понятие, съответно блокажа се преодолява от всеки имащ 5 минути да потърси как в Гугъл. Това е все едно да сложиш врата в полето :)

10

Ко?...Не...

преди 10 години

Прокси, ВПН и така нататък... Залагам си където си поискам, когато си поискам, откъдето си поискам. Най-големият губещ от това е държава, която е длъжна да създаде адекватни мерки поне да влизат някакви данъци... ама като се правят на хитреци и си мислят, че могат да филтрират нещо накрая ще си останат с празни ръце...

9

помислете

преди 10 години

Докато българите се отнасят с възхищение към всеки опит за НЕплащане на данъци ще си останем с антикомунисти които искат комунизъм. В нормална държава данъците се плащат, а не се крият чрез офшорки (Плевналиев, Борисов и жена му, Прокопиеви и т.н.) или НЕЛЕГАЛНИ сайтове за залагания. Досега Еврофутбол например плаща данък от 15% върху ОБОРОТА. И го плювяте и ревете срещу него и Черепа (а той не е и едноличен собственик отдавна) , а за тези които не плащат и стотинка данък викате УРА.

8

Shark

преди 10 години

До Momoл Още не, ама сме на път да станем. Това е само началото, ако тези постоят още малко на власт и още блокирани сайтове ще има.

7

razbira4

преди 10 години

прокси сървъра,макар и като един от най-лесните начини е и от най-опасните. оставяш се на неофициално лице да има достъп до всичко което ползваш. естествено шанса да се случиш на измамник е 1:1000 сигурно,но ако работиш с пари,както в случая,не е правилно. друг е че ако някой се поинтересува ще разбере че такава забрана е пълна противоположност с идеите на ЕС и ако се раздуе малко може и от там да ни отрежат.

6

бля бляяяяяя

преди 10 години

Защо се чудите, вносител на закона е не кой да е, а депутатът с хубавия български прякор МЕНТАТА!Който иска да залага - ще залага!

5

ostavime

преди 10 години

тия си мислят, че наистина правят нещо. глупости. я да кажат един сайт, който е блокиран, само един да покажат и аз ще вляза в него за 3 секунди. хората от тия сайтове, блокираните де, направиха по 100 алтернативни линка, за всеки случай. дори прокси не е необходимо.

4

darcas

преди 10 години

Има 1001 начина да заобиколиш всякакви аматьорски блокировки на сайтове. Прокси сървърите са един от тях.

3

Momo

преди 10 години

Ние да не сме Иран или С.Корея, че блокираме сайтове?

2

Онзи

преди 10 години

Не е блокирала нищо - доставчиците правят някакви опити да блокират, в 95% от случаите - колкото да отбият номера. Който иска да залага - пак си залага където си иска.

1

Анонимен

преди 10 години

Блокирали са ми *** , с прокси си свалям клиента и си цъкам в старса с старата регистрация.