6

ognyanz

преди 10 години

Хората ще оценят това, което прави сегашното правителство, особено ката могат да го сравнят с трите и половина години Дянковщина.

5

az

преди 10 години

Бюджетът за 2014 Nai Katastrofalniq koito zakopa Durjavata totalno

4

5f5

преди 10 години

Абе,Ахмак,катарзиса беше малко по късно,къде юни месец при вашето правителство.....

3

Анонимен

преди 10 години

Всеки, който прегледа този сайт ще разбере, че другарите хорово са решили да ни убедят колко много са направили тези шест месеца, какво социално правителство са, колко малко са успели да откраднат. Тези манипулатори се мъчат да говорят най-убедително тогава, когато самите те са убедени, че не са прави т.е. една лъжа, когато се повторя многократно може не само те да си повярват, но да се намерят достатъчно необразовани хора да им повярват. Това е и предназначението на техните опорни точки.

2

Анонимен

преди 10 години

Ти пък какво разбираш от бюджет? Гледай си там розите и себе си в огледалото! След половин година ще се чудите къде да си завирате главите !

1

Лъжлюто

преди 10 години

Лъжеш драги. При сегашната скъпотия бюджета по отношение на доходите не компенсира увеличението на цените. Само един пример - цената на месото в сравнение с 2011 г. е увеличена с 30 % или средно от 6 на почти 8 лева. Така е и с другите продукти от 1-ва необходимост. Ще увеличите ли пенсиите и заплатите с 30 %. А дано ама на дали.....