16

Наблюдател

преди 10 години

Тези докато недокарат България до нова "Виденова зима" няма да мирясат.Онези "специалисти" тогава останаха ненаказани и за това я докарахме пак до това положение.

15

Анонимен

преди 10 години

Илиянчо е енергиен лобист, експерт е по защита на незнайни задкулисия, които го пращат да се изказва по медиите след всяко полезно за народа решение в енергетиката.

14

Анонимен

преди 10 години

Енергийния експерт господин еди кой си=лобист на еди кой си!В България експерти отдавна почти няма!Има политици,мутри,олигарси и лобисти,експертите отдавна емигрираха!

13

Анонимен

преди 10 години

енергийният експерт Илиян Василев коментира с думитеЕнергетиката като икономически отрасъл е широк спектър от дейности!!!В коя сфера на енергетиката е експерт господинът?:-технологичен експерт в енергетиката-експерт по ресурсите в енергетиката-макроиномически/микроикономически експерт в областа на енергетиката-експерт по пазарно ценообразуване в енергетиката-експерт по логистика и дистрибуция в енергетикатаВ какво е експерт?Или абе не питай,щом казваме,че е експерт значи е такъв!!!

12

Анонимен

преди 10 години

Продавайте на олигарсите ток от собствените им слънчеви централи. На залез и при безветрие им спирайте тока. Банки, заводи, офиси и домакинства на собственици на ВЕИ-та - продавайте им собствения скъп ток. Да се запише ВЕИ-то като заводска централа към другите фирми на олигарха.

11

ceci_

преди 10 години

"енергийният експерт Илиян Василев" Добро начало на статията, добре е да се предразположи читателя, да му се каже нещо забавно, интересно. В случая виц. Много добро решение!

10

Petko78

преди 10 години

Резултатът ще е фалит на НЕК, която до момента е с 600 милиона задължения и те растат непрестанно.

9

anonim1000

преди 10 години

Спомнете си какво се опита да направи Виденов навремето, и какво се случи накрая.Сега тези тръгват по същият път.

8

anonim1000

преди 10 години

Комунизъм=режим на тока, глад и мизерия.

7

Анонимен

преди 10 години

Цената на тока може и трябва да поевтинее и това се налага от свободния пазар.За да се повишава цената с 10-20-30 %,трябва на годишна база да съществува експоненциално(постоянно) покачване на потреблението на ел .енергия с 10-20-30 % съотвено.При свиваща се икономика и демографски срив това едва ли се случва.Потреблението е почти едно и също на годишна база.Произв. разходи на водните елцентрали са почти постоянни,на тези с въглища също.Кое налага повишаване на цената тогава????

6

"експерт"

преди 10 години

Никой в България няма право да се нарича експерт, все много знаещи експерти ни докараха на последно място в Европа и на 70-то и нещо място в света.

5

Цървуля

преди 10 години

Стига бе *** тоя верно ли е енергиен експерт?Ми то тогава аз съм Айнщай.Въпросното лице е неграмотен платен ***

4

Анонимен

преди 10 години

Според него е крайно време да се сложи край на усилията в името на някакви псевдосоциални позиции определени институции да се опитват да заместят пазара.ТАКИВА КАТО ТОЗИ СА ЗА ВЪЖЕТО!!!

3

"експерт"

преди 10 години

Ако частните въглищарки,слънчасалите и изперкалите токаджии си намерят сами пазар на конкурентни цени,а държавата се отърве от половината хрантутници накацали по разни измислени постове като "врабци на гумното",цената на тока може да падне на половина!

2

huqvei

преди 10 години

До Анонименебати "експерта" - намалили тока с 0,00001 стотинки и вече надава вой, че приятелските фирми няма да може да изнасят ток за 1 цент на киловат

1

Анонимен

преди 10 години

Със сигурност сме с най-много "експерти" на глава от населението в целия свят... Аман вече!!!!!!!!