41

Коцето

преди 10 години

Ето защо "комунизма" трябва да се изкоренява необратимо! Слагам го в кавички, защото се нарича само така, иначе няма нищо общо с комунизма ами е 100% фашизъм.

40

И Ван Чо

преди 10 години

Как няма да пишат "писма за вярност" и "обещания за преданост към маршала Ким Чен Ун"? Та нали Ким екзекутира ЧИЧО СИ - Джан Сон Тхек, заместник-председател на Националния комитет за отбрана и втория по важност човек в КНДР. Щом не му трепна окото да екзекутира чичо си какво остава за тях? - те ще се *** да му дават обещания колко са му верни иначе знаят - примера с Джан е ясно отпечатан в съзнанията им.

39

EDIN

преди 10 години

Това ми звучи, все едно са от ГЕРБ !Заменете Ким Чен Ун с Бойко Борисов.... и става новина от България ! В България са издадени нови агитационни плакати. Сред тях са ярки постери с надписи "Ще ви бъдем верни докрай господин Борисов!", "Признаваме само вас!", "Ще осигурим надеждна защита на ГЕРБ!" "ГЕРБ и занапред ще наказва сурово онези, които се осмелят да подкопават интересите на партията, държавата и народа, независимо от заеманите от тях постове"

38

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен37Е и ? А ти си оставаш все така беден, озлобен, комплексиран и жалък.

37

Млад играч

преди 10 години

До бай ИванЕми да сте го направили. Но не можахте. За това сега броите жълти стотинки. Обвинявам всички онези вече застаряващи чичковци и лелки, които не можахте да проведете прехода до край. вие сте виновни за сегашното положение, а не политиците. Ясно ли ви е. КАто има шарани, ще има и рибари. Вие сте виновни и че вашите деца и внуци напуснаха България. Така че сега си затваряйте плювалниците и повече да не коментирате. То се е видяло, че ние ще трябва да оправяме вашите бакии. Некадърници.

36

Анонимен

преди 10 години

Северна Корея не е държава а най-големият открит концентрационен лагер в света.

35

бай Иван

преди 10 години

Още едно доказателство че глупостта по света никога няма да се свърши. Същите бяха и нашите комунисти и ние ги бяхме поставили на пиедестал вместо да им резнем главиците. Като ги събереш са отбор юнаци, Георги Димитров, Вълко Червенков, Торор Живков и т.н. Айде да не ги изброявам вие си ги знаете.

34

мнение

преди 10 години

Процъфтяващата им държава скоро ще цъфне! Всички знаем защо се увеличава населението там и в какви лагерчета си живее.Затова имат нужда от тази пропаганда, че са много яки. Скоро ще започнат и вместо пижами да слагат военни униформи, милите.А ние тук с какво сме по-различни? Така и не мога да се досетя. Тук също си ги имаме тези екстри, другари и прочее свеееетло бъдеще, от което ти идва да се гръмнеш ... Но така е, когато простотия, злоба, мъст водят по точки в мотивацията!

33

Анонимен

преди 10 години

Мила родна картинка.... Няма разлика между Ун и сега управляващите!

32

nedkodd

преди 10 години

Верно ли че другаря ун очаквал сергея лютфиту нистан и болиеноглуту за спешна ипищна икзикуция ???

31

stanick

преди 10 години

TOVA GO E NAPISAL DR.MONIKOSTANISHOOF

30

Анонимен

преди 10 години

Да ама северно-корейците са 24 милиона вече, а ние се топим.

29

преди 10 години

До varg vikernesvarg,пак не си пил хапчетата днес

28

Ние

преди 10 години

Само теб познаваме, другарю Станишев!

27

трябва да се мисли

преди 10 години

Мислете бре,стана ли нещо с комунистически лидери дето се "преустроиха".Китай е най-голямата комунистическа държава пък запада си изнася там бизнесите.Чеушеско се опъна и имаше показно шоу.Путин защитава християнството и се вижда как медията го хули.изъм,сега методите са различни но целта същата-световен хаос,правителство и отричане на Исус за да завлече сатаната душите ви в ада с него.

26

критериите

преди 10 години

Без да съм фен на господинът питам:има ли Ротшилдова банка държавата и какви са отношенията им с ционисткия режим и иранците.Това е всичко ,което определя отношението на контролираната медия към всяка дадена държава,както и г-н Ун не се преустроява в съответствие с новата директива на сатанисткия световен ред.Неговият вид комунизъм бе приложим само за унищожение на християнството в Русия,Европа.

25

...

преди 10 години

В 21 век,все още голяма част от населението на Земята не може да каже това,което мисли,пък и да го каже няма кой да чуе..Мисля си ,че думата "напредък" се свързва само с това,което придобиваш - материалното,а за напредък в мисленето и ценностите не може да се говори от векове насам!Всичко си е едно и също керванът си върви - кучетата лаят!

24

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен22Не ти се получи. Удари гредичка тука. Ама то и целият ти живот е една греда. Така че..... ;)

23

Анонимен

преди 10 години

Поздравления за великолепният коментар на народопсихолог. За пореден път каза истината право в очите. Поредният негов истински и проницателен коментар за нашето общество. Толкова много истина казана само в няколко изречения. Бъдете жив и здрав, уважаеми народопсихолог.

22

Лошо

преди 10 години

Забравете държавите...лошо е, че хора могат да правят такива неща безнаказано. Тъжно е за хората в Северна Кореа и за нас останалите, че го разрешаваме. Значи не сме мръднали много в цивилизационнно отношение.