15

Анонимен

преди 10 години

Bulgatani сега остава да отречеш и заговора за убийство на Путин спонсориран от Ходорковски, ясно ми е, че и твоята работа е ханука и затова защитаваш този престъпник. Опасно е да остава жив повече от година. Можем да си говорим и на руски с теб, че виждам имаш проблеми с българския, аз ти пиша от Москва и хич да не е- ясно ми е какво говоря и защо. Какво използване на мозък, не забравяй, че в коментарите на различни хора има и различни мнения- убеди ме в противното ако можеш, че не е престъпник

14

Bulgatani

преди 10 години

До Анонимен 14 Много подъл идея! Приятел, опитайте се да исползвайте вашия мозък, ако те са все още са там! Може би голямата политика не и за вас?

13

Анонимен

преди 10 години

Е Ходорковски как да е политически затворник, като той е икономически затворник- крадец в особено огромни размери! Това му беше оправданието- те всички крадат. Дано наистина го застигне съдбата на останалите съхнещи един подир друг ворове от него време. Сега е кацнал в Берлин, а го чакаха родителите му в Москва- май ще се опитва да мъсти, но еврейската му природа все пак ще го накара да се върне в Русия, понеже никъде не се краде така както там- сладк, бързо и по много.

12

Bulgatani

преди 10 години

До Анонимен N. 6 Това е голямо нещастие за да бъде такъв ***! Много съжалявам!

11

Bulgatani

преди 10 години

Ако искате- да будете с Русия, ако искате- отидете на ЕС, това е само ваш избор! Русия не принуди България. Моля, да разберете това, български приятели!

10

are_kulata

преди 10 години

Ехххх, ще доиде ли някой като Путин да ренационализира подземните ресурси и монополите...Биг Брадър няма да допусне, ще ни доят като швейцарски крави...

9

Bulgatani

преди 10 години

До Д-р МАХМУРЛИЕВ Фашист! Вие трябва да се срамува!

8

Bulgatani

преди 10 години

Болгары, вы не понимаете , что происходит в России! Не надо ненавидеть Россию! Нам очень тяжело, но Россия всегда помогает друзьям. Чем вам помог ЕС?

7

Bulgatani

преди 10 години

Умные болгары, поймите- Ходорковский не вор, он политический заключенный!

6

Анонимен

преди 10 години

Дa се осефери мaлко ходорковски и след няколко месецa политик достоен, кaто *** дa стaне! Политик трудно се убивa, a и опозициятa ще укрепне, много е прaвa КAНЦЛЕРA МЕРКЕЛ, ето товa е политик!

5

Анонимен

преди 10 години

Нямa зa кaкво дa идвЪ путинко у нaс, вие се измитaйте зa към " бaгaтуту" гaсудaрствУ! Нaли знaете, че нa бaлкaните му е зaбрaнено нa *** от СAЩ И НAТО хa, хa, хa предстоят прaблемъй с ходорковски зa ***, тъй, тъй

4

Темерут

преди 10 години

В Русия си е в Русия! Лежал е над 10 години и са му оставали 8 месеца да излежи още, реално хем го е помилвал, хем си е излежал и наказанието, това е държавнически подход!

3

Д-р МАХМУРЛИЕВ

преди 10 години

Крадливи еврейчета, Ходорковски, Гусински... да внимават...Путин знае как да ги лекува заедно с родата им!

2

Бънди

преди 10 години

Кое му е внезапното? Той щеше да излезе през август, а Владимир Владимирович просто си направи малко реклама. Аман от тъпизми. Путин, ела да управляваш България!!!

1

Лаврентий Берия

преди 10 години

Да не го намерят и него като Березовски със шал в банята след някой друг месец. Това внезапно помилване...