17

Казасов

преди 10 години

Пожелавам успех на всичкото дясно-бяхме 2 500 000 избиратели,направиха ги 250 000 заради борба за кокъла,мечтая за времето,когато станат 25 000.Е,има време и за зала Армеец да поеме всички избиратели десни,а защо не финалът да е в зала 1 на НДК.Събират се 20-30 лидери и цялата калимера е кой да бъде депутат-сега евро,после и наш си.Да,ама индианците отидоха другаде.

16

Не-вярващ на сините

преди 10 години

До АнонименТо пък една покупка-Мартин Димитров никога , а особено сега не е бил читав!Казват бил божи-служител - сигурно е редовен посетитал на Троянския манастир

15

Анонимен

преди 10 години

Това *** ли са, дето такова таковата на БЪЛГАРИЯ ?

14

Анонимен

преди 10 години

Мутрата успя да си купи и Мартин Димитров.Обзавежда се с патерици.

13

Анонимен

преди 10 години

СМЯХ В ЗАЛАТА- ТЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ ОПРАВЯТ ОЩЕ СЕГА КОЙ КОГО ПРЕДСТВАЛЯВА И КОЙ ЩЕ КАРА ВЛАКА, НИЕ ТРЯБВА ДА ИМ ВЯРВАМЕ. ЩОМ ИВАН КОСТОВ СЕ ОТКАЗА ОТ АКТИВНАТА ПОЛИТИКА, ЗНАЧИ И ТОЙ Е УСЕТИЛ ,ЧЕ ВСИЧКИ СА ***. МЪРТВОРОДЕН ФРАНКЕНЩАЙН, ЗАЧЕНАТ В ГРЯХ И ПРЕДАТЕЛСТВО В ИМЕТО НА КОКАЛА- ДА ДОЙДАТ ГРОБАРИТЕ !

12

Анонимен

преди 10 години

Седерастки истории, омръзнаха вече на всички!

11

До Нели

преди 10 години

Докато ти твоето семейство и твоите роднини чакате друг да ви оправи, ще сте такива - оправ. оп лапсус исках да кажа чакащи.Повече самочувствие в собствените сили и гражданско решително отношение към избраните да ни служат/ т.е. слугуват/ ще е много по правилната позиция.Като начало искайте да нямат никаквипривилегии повече от нас, служ.коли, шофьор , камо ли пар.субсидии/?!?!?/ - откъде накъде

10

Анонимен

преди 10 години

***, душо, тези не могат да се разберат помежду си още сега, а как ли ще управляват държавата заедно, ако налапат кокала. Както се казва в приказката, орел рак и щука каруца не дърпат. Аз разбирам, че си платено форумче, но недей така наивно да лееш простотии. Намери малко по-умен начин за пропаганда, че тези и така са живи-умрели.

9

lari

преди 10 години

nov bardak sas stari k.... ne se pravi

8

lari

преди 10 години

До Нелиima6 predvid mejdunaroni kradli li

7

Анонимен

преди 10 години

"Синьо единство" си е 100% "Червено единство".Само можете да си мечтаете за парламент, предатели!!!

6

Нели

преди 10 години

Аз и моето семейство и всички мои роднини и приятели твърдо ще гласуваме за реформаторския блок. Само те могат да извършат истинските реформи за България защото имат потенциал и кадри с международен и европейски опит така необоходими за една политическа сила която се стреми да изведе България от кризата в която я вкараха предишните управници.

5

П_Петров

преди 10 години

До глас 4И аз имам резерви към Кунева, но и ми е ясно, че ДСБ рефома сами не могат да направят, трябва им доста по-широка подкрепа, а реформа е нужна, защото държавата върви по нанадолнището, а комунистите я бутат да върви по-бързо.Затова ще гласувам за Реформаторския Блок.

4

глас

преди 10 години

ДСБ ми падна в очите с този съюз сключен с Миглена Кунева. Винаги съм гласувала за тях но сега съм разочарована .

3

П.Петров

преди 10 години

" ... така разчитаме на участие чрез гражданската квота на реформаторите", обясни мотивите си Петър Савов. "Това си е съвсем ясно казано - участват от свое лично име, не като организация, "Синьо единство" ако щат да се мотат още, но определено си плюят на името, а явно не са и огранизация, защото им липсва всякаква организация.

2

az-

преди 10 години

Ех този Мартинчо. И нот. акт за продажба на баба си ще подпише само и само да намърда дебелото си гъзле на депутатско място. Колко некадърен и *** трябва да си, че да можеш да оцеляваш единствено на държавната хранилка?

1

Путев

преди 10 години

Какви нещастници са всички тия - сини, светло сини, тъмно сини, седесари, косовари, нейски, мейски.. Една кръгла НУЛА са..