46

ея ей туй то

преди 10 години

Сладка работа е това да си на власт у нас.До изборите обещаваш каквото ти падне,дойдеш ли на власт ,забравяш каквото ти падне.Пък електората,да е мислил,ако въобще може да мисли.Прости хора лесно се управляват.А ТЕЗ ОТ РБ ЩЕ СЕ ИЗТРЕПЯТ ЗА ВЛАСТ ОЩЕ ПРЕДИ ДА СА ПОЧНАЛИ ДА ОБЕЩАВАТ КАКВОТО ИМ ПАДНЕ...

45

П.Петров

преди 10 години

До ognyanzНай-лесно се лъжат простите, а не вярващите. Двете нямат нищо общо и като доказателство си спомни, че българското възраждане започва от хора вярващи! - Паисий, Софроний и т.н.

44

Анонимен

преди 10 години

С една дума - ***.

43

герботъпкател

преди 10 години

Ало....сините. Разберете се най-накрая какви ще ги вършите. Ту се обединявате, ту се разделяте. И искате да убедите народа, че знаете какво трябва да се прави. Та вие не може да се разберете кои сте в една плоскост, но сте напълно убедени че сте реформатори.

42

rumen221

преди 10 години

Абе Реформаторите,Така и не разбрахме - Какво не ви харесва, та ще го реформирате...:- Американския свръх-либерализъм- Европейската Демокрация или- Комунизъма...???Но май се поизясни От първото си събирне, до разпускането си ще реформират СЕБЕ СИ в опити да опровергаят поговорката:- Със стари фльорци нов бардак не става!(така им казал Буда).

41

Анонимен

преди 10 години

Абе я се скрийте всички политици и кандидати такива, смешни и жалки сте.

40

Анонимен

преди 10 години

ДA СЕ ПАЗИШ ОТ КОН ОТЗАД,ОТ ВОЛ ОТПРЕД,А ОТ КОМУНИСТ ОТВРЕД.....

39

Анонимен

преди 10 години

Д. Пеевски е близък с Л. Гоцев от кръга ' монтерей ', Доган и Цв. Василев , а оставането му като депутат САМО показва кои лица задкулисно вече 24 г. контролират държавата ...Към тях принадлежат и Гоце, и Цацаров, и Г. Гергов, и Станишко, и сестра Галева , и ... Все едно институциите в САЩ да овластят Ал Капоне (пеевски) ДОЛУ МАФИОТСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ОЛИГАРСКИЯ ЧЕРЕП И КРАДЛИВИТЕ БСП,ДПС,АТАКА-***!

38

ИСТИНАТА

преди 10 години

БСП е оригиналната издънка na БКП/дс,кгб ГЕРБ е мутро-милиционерската издънка на БКП /дс,кгб! ДПС е етно-доносническата издънка на БКП/дс,кгб Атака е псевдо-националистическата ,а всъщност проруската издънка на БКП/дс,кгб

37

ф

преди 10 години

Браво на РБ! Привличат хора и скоро това ще започне да дава резултати. В истинските проучвания очаквам 10% на следващите избори. ДЕСЕТ ПРОЦЕНТА!!!

36

Анонимен

преди 10 години

Ne ni zanimavaite s tezi politiceski trupove.

35

ognyanz

преди 10 години

До П.Петров: Ти явно си вярващ човек, а такива ги лъжат най-лесно.

34

AcOrP

преди 10 години

Тая *** Реформаторския блок нито са десни нито са демократи нито европейци долни мръсни ДС комунисти!

33

П.Петров

преди 10 години

Разни червенотиквници пробутват лъжите си, с цел да ви накарат да не вярвате в нищо и никой, за да спечелят изборите с няколко хиляди купени *** гласа и от пенсионери, които никога не са излизали от село!Аз вярвам в Бог!Вярвам в себе си! Вярвам в ДСБ и тяхната програма, защото е по-правилна!Вярвам на Радан Кънев, защото е интелигентен, свестен, не ме е лъгал и няма нужда да си измисля дядо, за да изглежда десен!Реформаторският Блок е по-правилния избор!ДОЛУ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ БСП+ДПС И ИБРИКЧИИТЕ ИМ ОТ ЮРУШ!

32

Анонимен

преди 10 години

Сини и единство - оксиморон. Те там са само вождове и от велик по-велик. Как може да са единни като всеки се има за най-най от всички. Затова комунистите и ГЕРБ ще ги направят за смях следващите избори.

31

Анонимен

преди 10 години

Бойко Борисовкомунист, баща му служител от МВР, онова за дядото е за наивници. Цветан Цветанов-син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. Цецка Цачевапартиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен. Николай Младенов-син на служител на ДС от високо засекретено ниво. Сергей Игнатовсин на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси. Росен Плевнелиевплатен първи секретар на общински комитет на ДКМС. Симеон Дянков-стипендиант на фондация Людмила Живкова.

30

Анонимен

преди 10 години

Само не пишете, че ГЕРБ е дясна парния, понеже е в ЕНП. Една партия е дясна по политиките , които води , а не къде е. Много добре се знае , че ГЕРБ бе създадена, заради егото и нарцисизма на един човек и се получи една сбирщина от послушници. То е най- позорната партия съществувала някога- тя няма идеи, политики, визия и т. н. и т.н..

29

qwer

преди 10 години

Българите са разделени на две групи,по-малката група на комуназите, благодарение на инатът и конспиративният си ум продължава да управлява по-голямата група от нея уж демократично,но тъпо Бг население. Ето и тия реформатори уж десни пък се роят и делят като пчели и вместо да се обединят с единствените останали в НС в дясно ГЕРБ,те правят коалиции с разни кумоноиди като Пръмова и отнемат съвсем преднамерено ми се струва гласове от дясно с което помагат всеоотдайно на червената ***. *** Бг народ.

28

Анонимен

преди 10 години

Бах ***'а му!Не стига, че "Синьо единство" са един файтон хора, ами и те се цепят! Ще умра от смях.. хахахахахахаха

27

Анонимен

преди 10 години

УСПЕХ НА РБ ! ИСКАМЕ ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ В РОДИНАТА СИ!БОГ ДА НИ ПАЗИ! НИЕ СМЕ С ВАС!СТИГА ДС,КГБ! СТИГА КОМУНО-СОЦИАЛИЗЪМ! СТИГА ЦИРКОВЕ И КРАДЕНЕ ОТ НАРОДА! СТИГА МИЗЕРИЯ!БСП/дс,кгб + ДПС/дс,кгб + АТАКА/дс,кгб + ВМРО/дс.кгб = БКП/дс,кгб - ПРОКЛЕТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ!АМИН!