48

лекар

преди 10 години

А замисляте ли се защо сега ще внасят апаратура за телемедицина?Заради комисионната естествено!Всичко за партииците е далавера.За хората не им пука.Политиците гледат на хората само като на избиратели.Отвратен съм от тях и разбирам зашо протестиращите ги наричат ***.Прави са протестиращите!Колкото по бързо извоюваме оставката на това правителство толкова по добре за всички ни!

47

лекар

преди 10 години

Поредните червени лъжи.Предложиха ми да работя в детско отделение и като разбрах,че заплатата е 450 лв без данъците отказах!Ненапразно в България има правителствена,военна и МВР болница.Те са за големците,а останалите тънем в мизерия която прогресивно и постоянно се увеличава!Правоимащите живеят в друга страна-тях ги вози и охранява НСО и никога не се сещат за обикновените хора в страната ни.

46

Анонимен

преди 10 години

Глобализацията е за ***. Хората на Запад си защитават интересите и си пазят държавата

45

Иван-Драган

преди 10 години

Нигар Джафер?!? WTF?!

44

Иван-Драган

преди 10 години

ДО НякойТи си ***, без корен и род ти си изгубен ставаш като пумиярите - ***. Глобализацията е юдео-масонска политика с цел унищожение на белите християнски народи и превръщането им в аморфна маса от както казах пумияри - полу-***/***/араби/мароканци готови да им бъде наложен новия световен ред защото те ще са изгубили смисъла на стария - Бог, отечество, обща кръв и история ...

43

Някой до "край&

преди 10 години

Каква Родина, какви 5 лева, бе , ***? Ти в 18 век ли живееш? Да си чувал за глобализация? На всеки Родината е там, където се чувства добре, има хубава работа, приятели и т.н и т.н. няма значение къде си роден. А ако нямаш топки да направиш нещо смислено с живота се, това си е твой проблем. Стой си в *** и грухти колкото си искаш.

42

ДС

преди 10 години

Няма работа. Хората с образование са нископлатени. Банките те правят роб с един ипотечен кредит. Ееее как да има раждаемост ?

41

Анонимен

преди 10 години

Нищо от това което е казала няма да помогне за решаване на демографската криза. Нека съдебната система да започне да си върши работата. Парите в обръщение да са у хората, да се въртят и да създават повече пари, а не да седят в партийни каси, държавни фондове и банки. Тогава ще видите как всички ние ще работим, взимаме заплати и харчим. И спокойствието ще дойде, и хората ще могат да изхранят децата си, и заболеваемостта ще намалее. Нигяр Джафер не работи в правилна насока.

40

до „край“

преди 10 години

Ако отдаваме живота си на родителите ни, то така ние оставаме без деца а това ми се струва, че е демографска криза. Бъдещето е в децата но мисля, че едва ли мнозина осъзнават това. Вижте какъв е процента на несемейните или такива без деца, които са заети със родителите си заради факта, че са без братя или сестри. Докато не се осъзнаем като нация и не започнем да осъзнаваме факта, че е нужен модел за поне по три деца на семейство, ще сме изчезващ народ.

39

Анонимен

преди 10 години

От нас българите по-долни няма. По-долни сме и от най-долните. Зли, комплексирани, простаци, ***...Срам ме че че съм българин. Много се радвам на такива новини и даже си ги колекционирам.

38

край

преди 10 години

Тези дето заминаха за чужбина ги разбирам обаче не понасям родоотстъпниците дето плюят по България. израсли тук взели безплатно образование и заминали да работят в чужбина сега мрънкат че трябва да пращат пари на родителитее си. Е ние ли да ви храним и обгрижваме майките и бащите. По Родината плюят само най-големите неудачници миячи на чинии.

37

край

преди 10 години

Това че не щем да раждаме означава че сме много богати - бедните раждат. Проблема е че нямаме държава - българите нямат усещане за сигурност и бъдеще. Българските медии се изтрепват да сугестират хората с лоши новини- даже и тази новина говори - тук е зле не раждайте а бягайте. Ще се затрием от негативизъм и алчност.

36

един

преди 10 години

Госпожо Андреева /трудно е да Ви нарека д-р/ Регистър на диабетиците отдавна има какъв регистър ти сънува тъпата кратуна Ако не знаеш в здравната каса има информация колко диабетика има колко от тях са на инсулин на кой какви медикаменти се изписват просто си размърдай паяжината в главата и го изискай от там. Работа за един ден, а вие ще го правите докато сте министърка и пак няма да го направите.

35

Анонимен

преди 10 години

САМО ПАРИ ,*** И СРЪБСКА МУЗИКА ОПРАВЯТ ДЕМОГРФСКАТА КРИЗА!!!

34

Анонимен

преди 10 години

Ако беше министър при бат Бойко отдавна да й е бил шута на тази крава,дето първата й работа беше да връща пушачите в заведенията,а сега е върла противничка.НА ЕДИН ДАЛ НЕ СТОИ ТАЗИ ФРЪЦЛА.

33

Анонимен

преди 10 години

Какво се правите, че ви пука за тази умряла ***, всички сте си хванали дисагите и сте духнали.Български лицемери.

32

Пешо Танкиста

преди 10 години

Най-добре е сирийците да дойдат.

31

Анонимен

преди 10 години

И *** ЛИ СПРЯХА ДА РАЖДАТ?Остава надеждата в емигрантките ,те идват готови заплодени,на бърза ръка ще оправят генофонда,както каза една ,,мъдра,, жена......

30

Баба Гицка

преди 10 години

Кат сай стреснала Андреева да оди да си лей куршум!

29

мнение

преди 10 години

Най-страшно е, че Родината ни умишлено се ***. Чрез *** и мизерни заплати се цели да се обезбългари тази райска земя. Политиците са просто платени продажници - най вече БСП и ДПС. Природата не търпи празно място. Ще дойдат я евреи, я турци, я някои други в опразнената земя - набързо ще смачкат *** и ще оставят да измрат хартисалите тук старци. *** никога няма да владеят тези земи, твърде са примитивни за собствена държава, те обаче са оръдие в ръцете на нещо много по-ст