22

EU citizen

преди 10 години

До Анонимен 8 Абе, май Станишко е същото бузесто комунистическо детенце-чудо. И по същия начин червените бабички вечер бият чело пред портретчето.

21

st

преди 10 години

2 години от *** на Ким чен ир, 10 хиляди на площада за поклонение всички викат да живее ким чен ир един се провикнал той почина, от трибуната ким чен ун веднага да се разтреля този който се провикна хехеххеехе

20

Анонимен

преди 10 години

а така

19

Ben-Adam

преди 10 години

Казвам ви го под секрет да не се разчуе, те наистина са промити мозъци. По този път и ние сме минали. Колелото се върти само напред. Няма да им бъде леко, Но колкото по-рано толкова по добре

18

коко

преди 10 години

Ким Чен Ун за един мандат и в Булгарията, че нема оправия с толкова мозъци и тарикати и какви ли не

17

Hayvanko

преди 10 години

Без екзекуции нищо в *** и където и да е по света няма да се подобри - без страх от Бога и закона няма просперитет

Пълна пародия са тези в КНДР. Племенник екзекутира чичо си. Преди години очни доктори доброволци получиха позволение да влязат в КНДР и безплатно да оперират незрящи севернокорейци с лечими болести. След като прогледнаха, бяха снимани как отиват да се кланят и благодарят на снимката на своя вожд, след което се кълняха да работят за светлото бъдеще на КНДР. Както беше казал Иво Сиромахов, в света на лудите всеки ден е панаир.

15

Анонимен

преди 10 години

Най-малоумната държава. Е това е лицемерието на съвременната политика: и САЩ, и Русия, и ЕС, и Китай виждат, че този режим е супер абсурден и трябва да се махне, но никой не се намесва. Що? Щото за западняците в Северна Корея няма нефт за грабене и бизнес за приватизиране, а за източните Северна Корея е плашило, което отклонява ракетите, иначе насочени към тях. А обикновените хорица си измират зверски вече колко поколения?

14

до big bad wolf

преди 10 години

Майтапите се, ама ако се разровите, даже в youtube има документални филми с разкази на избягали и си спомням много добре един как разказваше, че когато умрял вожда, всички трябвало да излязат на площада и да плачат със сълзи. Който не пусне сълза - в трудов лагер. А там като те пратят в лагер, правят същото и с цялата ти фамилия.

13

Анонимен

преди 10 години

А зор!Ако не си предан и верен,ще бъдеш следващият?

12

Чичо Сам

преди 10 години

Северна Корея се оказа киселото грозде за САЩ.

11

memberls

преди 10 години

Комунизъм!Докато управляващите си правят каквото искат,народа гладува и мизерства.

10

Debora1

преди 10 години

Пpoмити мoзъци.

9

ИТАР-ТАСС

преди 10 години

Същатата вечер след екзекуцията великия корейски вожд, борещ се срещу злите американски империалисти се е заел с гледането на американско порно на американски таблет

8

Анонимен

преди 10 години

Как ли му текат лигите, завижда и сън го не хваща - чакащия флашки - кратуно/мутренски ***!?И он се вживява на лидер и "народен" вожд... на туземното племе.

7

яяяя

преди 10 години

Тоя малкият корейчо ще излезе пич ...Майче и там важи приказката--Бий своите --че да се плашат другите...Ето че пак разтревожи америкосите....лелййййй--- тоя е с Гоулеми топки

6

rio_de_oro

преди 10 години

Има си хас. Там не е здравословно да противоречиш на лидера.

5

соц маняк

преди 10 години

Рядко ***! И най-интересното е, че отвсякъде като го погледнеш и без да знаеш кой е, ще си кажеш истинска фекална проба е този.Толкова мазен и с тази смесица от ню уейв-пънк прическа буди голямо ??? у мен.

4

Анонимен

преди 10 години

Ако имах финансова възможност бих посетил С.Корея и град Припят от любопитство.

3

Big Bad Wolf

преди 10 години

Който не засвидетелствува достатъчно преданост, Ким Чен Ун ще го изстреля с минохвъргачката като коледен фойерверк.