75

No doubt

преди 10 години

Алкайда налива вода в мелницата на САЩ , но сега четейки това ще кажете че е абсурдно ... но вярно ! САЩ не само създадоха Алкайда но дори и в момента са техният спонсор и поддръжник който формално им е враг.

74

софиянец

преди 10 години

САЩ да си погледнат и Женевската конвенция за бежанците и да кажат- съгласно кой текст сирийските имигранти се явяват бежанци спрямо България?Да- спрямо Турция, Йордания- те СА бежанци, защото тези 2 държави са съседни на Сирия държави. България и Сирия нямат обща държавна граница и за това сирийците НЕ СЕ ЯВЯВАТ БЕЖАНЦИ спрямо Р. България.Бежанци спрямо България може да има,ако в Турция, Сърбия, Румъния, Гърция,Македония има военни действия и техните граждани бягат от военни действия в България

73

Анонимен

преди 10 години

Tova na snimkata , nesa li decata podvedeni ot Rasate ? Ako sa te , znachi Ataka sa onbashiite , a rasate e porednata platena *** koqto se e prodala za nqkolko srebarnika !

72

Анонимен

преди 10 години

Искам да попитам Йонко Грозев, Кънчев и другите "правозащитници" колко бежанци прибраха в домовете си и колко кинти от щедрото си финансиране заделиха за подобряване на условията в бежанските центрове. Аман от меркантилни "хуманисти"!

71

Анонимен

преди 10 години

Драги читатели, макар и да съм сигурен, че част от вас вече са минали по пътя на ''проглеждането'' , съм длъжен да предупредя останалата, по-голяма част, макар тук да преобладават агенти на тези, които ви вредят.Всичко от медиите е продукт целящ вашето поробване, почти всичко е лъжа, манипулация, театър даже, интриги.Кога АТАКА са атакували бежанци, обратното бежанци атакуваха Българи.Спомнете си кой ли не се закани да унищожи АТАКА. Вижте си държавата и си спомнете кой е отоговорен,АТАКА ли

70

Анонимен

преди 10 години

Сидераста Сидеров е най голямото зло за България, заедно със разхайтената сбирщина покрай него.

69

anarhist

преди 10 години

защо ню йорк таймс не напише нещо за изградената от сащ стена която разделя сащ от мексико.те самите не искат бежанци и нелегални имигранти нас ще ни критикувати атака са крайно ляви популисти а не крайно дясни

68

qwerty11

преди 10 години

хамериканците да си гледат *** .....

67

софиянец

преди 10 години

Коментар 73 е до анонимен- сега 69

66

софиянец

преди 10 години

И така, 70- чий чип е за смяна- моят атеистичен "чип",който разчита на основите на икономиката, науката и иска България да създава стоки с висока добавена стойност,иска просперитета на суверенна България или твоят мюсюлмански "чип", който иска изостанала икономически България, която не ползва достиженията на науката и техниката, за да има по-висок БВП и да живеят гражданите й по-добре?

65

Анонимен

преди 10 години

Ако вярвате на медии като Ню Йорк Таймс, Си Ен ЕН и АП сте просто част от овчата масовка.Щом НТ и БХК са срещу АТАКА нещата са ясни.Докога ще живеете в халюцинации!Това са същите медии, които ви казаха, че Бин Ладен събори кулите и че Кенеди е убит от Озвалд.

64

софиянец

преди 10 години

До Анонимен 70 -"Храна за космонавти Алпинисти, войници и хора от бедстващи райони са новите потребителите на специалните "космически" храни, произведени в България - КАПИТАЛ.БГ 8 апр 2012...България е третата страна в света, която започва да произвежда храна за космонавти след Русия и САЩ..." Сега- ако можете, оспорете това твърдение!

63

Анонимен

преди 10 години

Всякакви опити за внушение как нашият народ бил против страдащите бежанци и отказва да им помогне в беда са не само неверни, но и гнусни. Възмущението на хората идва предимно от това, че тлъстите американци, катарци, саудитци и някои западноевропейци предизвикаха клането в Сирия, подпомагайки откровените ислямистки главорези от т.нар. "Свободна сирийска армия", а никой от тях не си мръдва пръста за бежанците, натискай България да се оправя с тях. Чихия ни даде 1 млн., а САЩ - 50 хил. Коментари?

62

Анонимен

преди 10 години

do Sofiqnec !!Spored men realnoto e dasi smenish svoq chip ot glavata si , kolkoto i tajno da zvuchi ! I tiq kosmicheski hrani kade shte se prodat sled kato marsiancite sa priqteli na Ataka , to es tvoi apashi ?!

61

софиянец

преди 10 години

На много хора може да не се харесва коментар 63, но е реално постижим.Може да се помисли и за следното- след като България ще е възвърнат пълен обем на държавен суверенитет, нищо не ни пречи да създадем закони, с които да се стимулира българското селско стопанство. Лиофилизацията е чудесен метод за консервация на храни- в бъдеще човечеството ще изпитва все по-големи трудности за изхранването си.Трябва ни и производство на стоки с висока добавена стойност- всякакви видове чипове, например.

60

pandela

преди 10 години

До 65, ще говорят, че това е демокрацията и ако не си съгласен, значи си расист, абе тия само пари съят, тях друго не ги интересува

59

Анонимен

преди 10 години

Утре като почнат атентатите и бомбите, много ми е интересно какво ще говорят американците и хелзинкския комитет. Само че подозирам, че тогава ще се крият като мишки и ще са по-ниски от тревата.

58

Анонимен

преди 10 години

През оная работа ми минава какво са написали в някакъв американски ***. Като се пишат големи демократи хамериканците нека да приемат всички бежанци. Качвайте ги на самолетите и марш за америката.

57

софиянец

преди 10 години

До Одисей 1 "...Ти колко си готов да даваш за армията , сега даваме 1,4 % от БВП.." Да се увеличи, като към размера на тази вноска се прибави и сумата, която България в момента плаща за членството ни в ЕС- ето ви едно реално увеличение. Като нацвъкаме навсякъде банки и финансови институции, нещата ще се оправят - наистина така мисля! Можем да се ориентираме и към производство на космически храни, а и да се инвестира в закупуване на машини за изработка на чипове за компютри..

56

Анонимен

преди 10 години

Ню Йорк Таймс да вземе да драсне и няколко реда защо евреите като съседи не приеха 1 сирийско дете?Всичко друго е демагогия за ***.